שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:
לא מאמין שלקח את התוסף במסגרת המועדון ושילם על העו״ד מכיסו הפרטי

או שלקח את התוסף באופן עצמאי ושילם לעו״ד עצמאית

או שלקח במסגרת המועדון והמועדון שילם על העו״ד
תשמע אני לא רוצה להגיד סתם דברים כי הכל פה בחוסר וודאות.
אני מבין את ההיגיון שאתה מדבר עליו אבל בפרקטיקה מבחינת אופא השחקן אחראי לכל מה שנכנס לו לגוף לא משנה ממי קיבל.
אין שום חובה חוקתית למועדון לשלם לו את העורך דין גם אם לקח במסגרת הפעילות של הקבוצה ולפי מה שאני יודע ומבין שיר קיבל לכאורה את התוסף במסגרת המועדון ושילם לעורך הדין מכספו האישי בלבד, אם מישהו יודע אחרת אשמח לשמוע מבחינתי המידע הזה סופר אמין ולא שמועה כזו או אחרת, הכל לכאורה כמובן.

אמרו כבר לפני שעדיף גם לשיר לקחת עורך דין שייצג קודם כל את האינטרסים שלו וידאג לו כי באיזשהו מקום האינטרסים עלולים להתנגש וזה מובן ולגיטימי לחלוטין.

משה - די לחשוב על אוטומט שכל מה שרשום בפייסבוק נכון ב100%.
נכון שתקשורתית עובדים בצורה מאוד ברורה ואחידה אבל מה שקורה בחדרי חדרים אף אחד לא יודע, אני לא ארחיב פה מעבר רק אגיד לך מניסיון אישי שלי - אל תיקח את הדברים כפי שמגישים לך אותם ותמיד תחשוב ביקורתי.

לסיכום וכמו שאמרתי לפני -
יש דברים שצריכים להיסגר בין השחקן לבין המועדו, הסכם כזה או אחר שיהיה מקובל על שני הצדדים ושני הצדדים יבואו אחד לקראת השני וייצאו בהצהרה ברורה שמפה ממשיכים ביחד והסיפור מאחורינו, כל עוד זה לא קורה אנחנו לא יכולים להיות רגועים ואני מקווה מאוד שזה יקרה ובקרוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב: תשמע אני לא רוצה להגיד סתם דברים כי הכל פה בחוסר וודאות.
אני מבין את ההיגיון שאתה מדבר עליו אבל בפרקטיקה מבחינת אופא השחקן אחראי לכל מה שנכנס לו לגוף לא משנה ממי קיבל.
אין שום חובה חוקתית למועדון לשלם לו את העורך דין גם אם לקח במסגרת הפעילות של הקבוצה ולפי מה שאני יודע ומבין שיר קיבל לכאורה את התוסף במסגרת המועדון ושילם לעורך הדין מכספו האישי בלבד, אם מישהו יודע אחרת אשמח לשמוע מבחינתי המידע הזה סופר אמין ולא שמועה כזו או אחרת, הכל לכאורה כמובן.

אמרו כבר לפני שעדיף גם לשיר לקחת עורך דין שייצג קודם כל את האינטרסים שלו וידאג לו כי באיזשהו מקום האינטרסים עלולים להתנגש וזה מובן ולגיטימי לחלוטין.

משה - די לחשוב על אוטומט שכל מה שרשום בפייסבוק נכון ב100%.
נכון שתקשורתית עובדים בצורה מאוד ברורה ואחידה אבל מה שקורה בחדרי חדרים אף אחד לא יודע, אני לא ארחיב פה מעבר רק אגיד לך מניסיון אישי שלי - אל תיקח את הדברים כפי שמגישים לך אותם ותמיד תחשוב ביקורתי.

לסיכום וכמו שאמרתי לפני -
יש דברים שצריכים להיסגר בין השחקן לבין המועדו, הסכם כזה או אחר שיהיה מקובל על שני הצדדים ושני הצדדים יבואו אחד לקראת השני וייצאו בהצהרה ברורה שמפה ממשיכים ביחד והסיפור מאחורינו, כל עוד זה לא קורה אנחנו לא יכולים להיות רגועים ואני מקווה מאוד שזה יקרה ובקרוב.
לא חושב שזה יקרה עד שהעונש יהיה סופי ומוחלט ושני הצדדים יתפנו להתעסק בפרק הבא של הסיפור הזה. כל זמן שעולים דיבורים על ערעורים כאלה ואחרים הדברים ימשיכו להיות מעורפלים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: לא חושב שזה יקרה עד שהעונש יהיה סופי ומוחלט ושני הצדדים יתפנו להתעסק בפרק הבא של הסיפור הזה. כל זמן שעולים דיבורים על ערעורים כאלה ואחרים הדברים ימשיכו להיות מעורפלים.
מסכים ובכל זאת מקווה ומצפה שיסגרו הכל כמה שיותר מהר ויחליטו מראש איך פועלים בכל סיטואציה שתיווצר.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

ייתכן ולשיר אסור לקבל תמיכה מהקבוצה (עורך דין) ואולי אפילו משכורת, או שזה ארגומנט מצויין להקלה בעונש...
אם זה המצב, ביוני יעודכן החוזה שלו עם כל ההשלמות, ואפילו יותר, לא יצא מקופח אצל אלונה, בעיקר אם למועדון יש אחריות חלקית או מלאה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לא מסוגל לדמיין שהקבוצה הפקירה את שיר. ייתכן שכמו שנכתב כאן שיש מגבלות רגולטוריות אבל במידה והקבוצה התנערה משיר אז מבחינתי כל העניין של הפועל באר שבע הוא בלוף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גדי כתב:לא מסוגל לדמיין שהקבוצה הפקירה את שיר. ייתכן שכמו שנכתב כאן שיש מגבלות רגולטוריות אבל במידה והקבוצה התנערה משיר אז מבחינתי כל העניין של הפועל באר שבע הוא בלוף.
נו באמת גדי.
אתם מעלים פה ספקולציות על כלום ושום דבר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב: נו באמת גדי.
אתם מעלים פה ספקולציות על כלום ושום דבר.
כתבתי שאני לא מאמין...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:לא מסוגל לדמיין שהקבוצה הפקירה את שיר. ייתכן שכמו שנכתב כאן שיש מגבלות רגולטוריות אבל במידה והקבוצה התנערה משיר אז מבחינתי כל העניין של הפועל באר שבע הוא בלוף.
לא חושב שבשום מצב הקבוצה הפקירה או תפקיר בעתיד את שיר. כן רואה אפשרות להתנגשויות אינטרסים, למשל אם שיר יצפה מהקבוצה לקחת אחריות על המקרה בכדי לנקות את שמו ולקבוצה יהיו מחשבות אחרות.
נקווה שלא נגיע לשם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

רק מדברים שאני שמעתי בעשרים וארבע שעות האחרונות אני פשוט בשוק. אחת האכזבות הגדולות של חיי.

מקווה בכל לבי שיש לזה הסבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:רק מדברים שאני שמעתי בעשרים וארבע שעות האחרונות אני פשוט בשוק. אחת האכזבות הגדולות של חיי.

רב סרן שמועתי גדי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

"תסתכל מסביבך אתה לא נמצא כאן לבד" מקבל משמעות אירונית.

הפרטים הקטנים לא מעניינים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:רק מדברים שאני שמעתי בעשרים וארבע שעות האחרונות אני פשוט בשוק. אחת האכזבות הגדולות של חיי.

כפרה עלייך גדי אנחנו לא בעמוד הפייסבוק של ספורט 1.

או שתכתוב מה שאתה יודע או שאל תכתוב בכלל

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: כפרה עלייך גדי אנחנו לא בעמוד הפייסבוק של ספורט 1.

או שתכתוב מה שאתה יודע או שאל תכתוב בכלל

לא צריך אישור ממך מה לכתוב ואיך.

כתבתי ברור מאוד. הפרטי פרטים לא חשובים כי זה לא מקור ראשון אז במילא מדובר בשמועות.

חלקתי תחושות. לא ידיעה חדשותית.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:

לא צריך אישור ממך מה לכתוב ואיך.

כתבתי ברור מאוד. הפרטי פרטים לא חשובים כי זה לא מקור ראשון אז במילא מדובר בשמועות.

חלקתי תחושות. לא ידיעה חדשותית.
לא צריך אישור אבל מה שעשית הכנסת את כולם ללחץ.

כל הכבוד לך. אם מדובר בשמועות, אז תעשה כמו שאני עשיתי לפני כמה עמודים - כתבתי מה אני שמעתי (או שיותר במדוייק - פירטתי יותר מהודעה "וואי וואי לא מאמין מה המועדון עשה לשיר אבל אני לא מגלה") וסייגתי את זה, כדי שכולנו נוכל לחלוק תחושות. Sharing is caring. אחרת אל תופתע שאתה מקבל ביקורות על הודעות כאלה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: לא צריך אישור אבל מה שעשית הכנסת את כולם ללחץ.

כל הכבוד לך. אם מדובר בשמועות, אז תעשה כמו שאני עשיתי לפני כמה עמודים - כתבתי מה אני שמעתי (או שיותר במדוייק - פירטתי יותר מהודעה "וואי וואי לא מאמין מה המועדון עשה לשיר אבל אני לא מגלה") וסייגתי את זה, כדי שכולנו נוכל לחלוק תחושות. Sharing is caring. אחרת אל תופתע שאתה מקבל ביקורות על הודעות כאלה.
הבנתי. להבא אקח דוגמה ממך

שלח תגובה