זרים זרים זרים
Re: זרים זרים זרים
אפשר להמשיך ולדבר על הסקאוטינג אבל חלק מהאנשים כאן כבר שקוואנקה הובא והוחתם דיברו על זה שאין בו שום ערך מוסף לקבוצה והוא בטח לא מה שאנחנו מחפשים.
הסקסיות הזאת בלהחתים שחקן שגדל בלה ליגה קרצה להרבה אנשים ובתוכם גם הצוות המקצועי מבלי לבדוק לעונק האם זה מה שנחוץ לנו.
פקרהאט זה סיפור אחר,אף אחד לא ישכנע אותי ששחקן שכבש 11 גולים באאק אתונה הוא שחקן גרוע.
הבחור איבד לחלוטין את הבטחון.
הסקסיות הזאת בלהחתים שחקן שגדל בלה ליגה קרצה להרבה אנשים ובתוכם גם הצוות המקצועי מבלי לבדוק לעונק האם זה מה שנחוץ לנו.
פקרהאט זה סיפור אחר,אף אחד לא ישכנע אותי ששחקן שכבש 11 גולים באאק אתונה הוא שחקן גרוע.
תודה רבה לך.izguy83 כתב:מאמין ששי רשם את שרשם בגלל דיון סוער שהיה פה בעבר שבו משתמש אחד נתן לדודו קרדיט מוגזם מדי באליפויות של הקבוצה. עכשיו בצדק, עלתה השאלה.
לא חושב שזה מוריד לרגע מהתרומה האדירה של הבחור.
משה התרברב כאן שדודו יביא יותר טוב מבוזגלו בהליכה...
אין לי חצי דבר נגד דודו, מעריך מאוד את האיש ואת פועלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא לא גרוע , הוא לא מתאים לבאר שבעאדום זקן כתב:אפשר להמשיך ולדבר על הסקאוטינג אבל חלק מהאנשים כאן כבר שקוואנקה הובא והוחתם דיברו על זה שאין בו שום ערך מוסף לקבוצה והוא בטח לא מה שאנחנו מחפשים.
שאני מסתכל על הרכש של השנה האחרונה הוא הזוי מינואר שעבר
מלמד זריהן קוואנקה אלו פקארט אלחמיד
חוץ מביטון ואיבינדר כולם יכולים לשחק במס אשדוד
זה שי !
מלמד זריהן קוואנקה אלו פקארט אלחמיד
חוץ מביטון ואיבינדר כולם יכולים לשחק במס אשדוד
זה שי !

פקהארט היה אמור להתאים לנו כמו כפפה ליד, הבעיה מתחילה ונגמרת באגפים שלנו.
אני מאמין שעם בוזגלו/מגנים שיודעים להכניס כדורים נורמלים מהאגף, פקהארט היה נראה הרבה יותר טוב.
אני מאמין שעם בוזגלו/מגנים שיודעים להכניס כדורים נורמלים מהאגף, פקהארט היה נראה הרבה יותר טוב.
קיבל כדור על מגש מראדי ונגח על הפרצוף,הביאו אותו בעיקר בשביל זה.xboy כתב:פקהארט היה אמור להתאים לנו כמו כפפה ליד, הבעיה מתחילה ונגמרת באגפים שלנו.
היה, כבר לא.CrazyRed7 כתב:לגבי קורהוט - לא בכושר טוב העונה אבל מנסה להבין את הבלבול ביצים לגבי ״מגן חלש״.
נתחיל מהעובדה שמדובר במגן השמאלי הטוב בארץ.
חלש מאוד בחודשים האחרונים, נותן יותר מידי ספייס לשחקן היריב שבא מולו, תרומה מינימלית למשחק ההתקפה.
כותב זאת באכזבה רבה, כשבקיץ היתה התלבטות איזה זרים להחליף ואיזה להשאיר דעתי היתה שחייב להישאר, אבל בדיעבד טעיתי.
אם פצוע שילך לטפל בעצמו ואז נראה. שבינתיים ישחק אורן ביטון.
לוסיו היה אחלה בסך הכל, הבקיע לא מעט בעיקר אם מביאים בחשבון את כמות הדקות המוגבלת שקיבל.red ultras כתב: לא שאני חושב שלוסיו שחקן ענק, אבל הגולים שלו מול סלטיק ואינטר זה גולים שפקהארט לא מבקיע בחיים.
היום אני לא חושב שיש מי שחולק על הטענה שהשחרור שלו בשביל להביא את סוארז היה טעות.
- ForeverRed
לא יודע מאיפה להתחיל אז אנסה לקצר.
קורהוט - כשאני שומע את הטיעון שמדובר במגן הטוב בארץ אני מבין שיש בעיה. משפט דמגוגי מהרמות הגבוהות. לא מעניין אותי מה יש בארץ. אם כולם פחים אז זה בסדר? אני משווה את קורהוט לקבוצה, וביחס לקבוצה הוא שחקן חילוש. אפס תרומה התקפית, ובעיקר מסננת הגנתית. אין לשחקן זר כזה מה לחפש אצלנו ובאמת שאני אוהב את האיש. צר לי.
פקהארט - לא מבין למה צריך לעשות השוואות ללוסיו. שניהם לא התאימו לנו, כל אחד מסיבותיו. לפקהארט יש כדורגל אבל זה לא מתחבר וכנראה שגם לא יתחבר. אין סביבו את השחקנים הנכונים ולכן או שנחליף אותו או שנחליף את כל מי שמשחק סביבו. עדיין אני חושב שהוא לפחות מוסיף מימד מסוים למשחק שלנו ולכן כשטוני לא משחק הוא צריך להיות בהרכב.
בגדול, נפלנו חזק עם הרכש ונצטרך להתחיל לתקן כבר בינואר, אחרת זה עלול להסתיים במפח נפש.
קורהוט - כשאני שומע את הטיעון שמדובר במגן הטוב בארץ אני מבין שיש בעיה. משפט דמגוגי מהרמות הגבוהות. לא מעניין אותי מה יש בארץ. אם כולם פחים אז זה בסדר? אני משווה את קורהוט לקבוצה, וביחס לקבוצה הוא שחקן חילוש. אפס תרומה התקפית, ובעיקר מסננת הגנתית. אין לשחקן זר כזה מה לחפש אצלנו ובאמת שאני אוהב את האיש. צר לי.
פקהארט - לא מבין למה צריך לעשות השוואות ללוסיו. שניהם לא התאימו לנו, כל אחד מסיבותיו. לפקהארט יש כדורגל אבל זה לא מתחבר וכנראה שגם לא יתחבר. אין סביבו את השחקנים הנכונים ולכן או שנחליף אותו או שנחליף את כל מי שמשחק סביבו. עדיין אני חושב שהוא לפחות מוסיף מימד מסוים למשחק שלנו ולכן כשטוני לא משחק הוא צריך להיות בהרכב.
בגדול, נפלנו חזק עם הרכש ונצטרך להתחיל לתקן כבר בינואר, אחרת זה עלול להסתיים במפח נפש.
מסכים ואף מחזק את טענותייך.ForeverRed כתב:לא יודע מאיפה להתחיל אז אנסה לקצר.
איך בא לידי ביטויי שקורהוט הוא המגן הטוב בארץ?
לא מצטיין באף פרמטר , לא מהיר , לא טוב התקפית, לא מספיק טוב הגנתית ,
בקבוצה של שנה שעברה גם שמעון הרוש היה נראה כמו מרסלו אצלנו.
מגן זר משדרג לצורך דוגמא זה מסיללה , שהיה כותש את האגף ונתן מספר דו ספרתי של בישולים.
קורהוט למלם.
והשנה אין ספק שלא הצלחנו עם הזרים ,
קאוונקה אנד פקהארט , יכול להיות שהם שחקנים טובים בבסיס שלהם , אבל לא מתאימים לפה בשום צורה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל תצא אדם קטן.Totti כתב: תודה רבה לך.
משה התרברב כאן שדודו יביא יותר טוב מבוזגלו בהליכה...
אין לי חצי דבר נגד דודו, מעריך מאוד את האיש ואת פועלו.
רוצה לעקוץ אותי? רוצה להגיד שטעיתי? דבר עלי ספציפית, אל תעקוץ ותצא קטן כלפי בעל מקצוע שלמרות משאבים מוגבלים עשה כאן עבודה מצוינת בשנים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם לא יגיע חיזוק, אנחנו נהיה בבעיה.
- ForeverRed
במהות הוא צודק.Sir Alex Ferguson כתב: אל תצא אדם קטן.
רוצה לעקוץ אותי? רוצה להגיד שטעיתי? דבר עלי ספציפית, אל תעקוץ ותצא קטן כלפי בעל מקצוע שלמרות משאבים מוגבלים עשה כאן עבודה מצוינת בשנים האחרונות.
מדובר בקריאת השכמה עבורך ועבור אחרים שחשבו כמוך.
גם דודו הוא אנושי. לא לעולם חוסן.
מישהו אמר אחרת?ForeverRed כתב: במהות הוא צודק.
מדובר בקריאת השכמה עבורך ועבור אחרים שחשבו כמוך.
גם דודו הוא אנושי. לא לעולם חוסן.
גם מונצ׳י לא פוגע ב100%.
כשאתה לא תרברב אני לא אצא "קטן". בחגיגות האליפות הראשונה אמרת שלום לצניעות הספורטיבית שלך. אני קורא הודעות שלך כאן ובאייסוקר והמום לפעמים.Sir Alex Ferguson כתב: אל תצא אדם קטן.
תנחת משה. תנחת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]