הפועל ״בינוניים״ באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: הפועל ״בינוניים״ באר שבע

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

סתיו אלימלך כתב:כל אלו שמשתמשים במילים כמו חרא על השחקנים שלנו, מזכירים לי את התקופה שבה היו הרבה אוהדים חארות שהיו דומיננטיים ביציעים.
כנראה שהם לא נעלמו ומחכים רק להזדמנות לצוף בזמנים קשים.....

1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

סתיו אלימלך כתב:כל אלו שמשתמשים במילים כמו חרא על השחקנים שלנו, מזכירים לי את התקופה שבה היו הרבה אוהדים חארות שהיו דומיננטיים ביציעים.
כנראה שהם לא נעלמו ומחכים רק להזדמנות לצוף בזמנים קשים.....
אתה מבין מצוין למה הכוונה.
אני איבדתי תקווה שיצא משהו טוב מהשלישייה הזו. הלוואי ואני טועה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

השיח צריך להיות טיפה שונה, יוסי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

זה מה שמפריע לכם? שהוא השתמש במילה חרא? זה מקור כל הצרות?
אמירה של תסכול, הלוואי והייתם מתייחסים לגופו של עניין במקום להתעסק במסביב כל הזמן, בדרך כלל זה מעיד על זה שאין משהו אחר להגיד לגופו של עניין.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

South Boy כתב:זה מה שמפריע לכם? שהוא השתמש במילה חרא? זה מקור כל הצרות?
אמירה של תסכול, הלוואי והייתם מתייחסים לגופו של עניין במקום להתעסק במסביב כל הזמן, בדרך כלל זה מעיד על זה שאין משהו אחר להגיד לגופו של עניין.
בדיוק

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:זה מה שמפריע לכם? שהוא השתמש במילה חרא? זה מקור כל הצרות?
כן. בטח שזה מפריע. בטח כשזה בא ממנו. אליך כבר התרגלנו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

izguy83 כתב: כן. בטח שזה מפריע. בטח כשזה בא ממנו. אליך כבר התרגלנו.
מצטער שהתגובות שלי מפריעות לך, או שתתרגל או שתתחיל להבין שזאת הבעיה האחרונה שצריכה להדאיג אותך, למרות שכבר איבדתי תקווה שדבר כזה יקרה.
ותודה לך שאתה שוב מחזק את המשפט האחרון מההודעה שציטטת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
מצטער שהתגובות שלי מפריעות לך, או שתתרגל או שתתחיל להבין שזאת הבעיה האחרונה שצריכה להדאיג אותך, למרות שכבר איבדתי תקווה שדבר כזה יקרה.
ותודה לך שאתה שוב מחזק את המשפט האחרון מההודעה שציטטת.
אחי באמת בקטע טוב עזוב את החילוקי דעות בצד שנייה.
שים לב שהרבה מאוד דיונים בפורום מגיעים למצב שמישהו מתווכח איתך על סגנון וניסוח, גם כשלא היית חלק ממנו ולפעמים גם כשזה לא היה בכלל הנושא.
והמנטרה חוזרת כשאחד יגיד שלא צריך לדבר ככה השני יגיד שכן ושלא צריך להעיר על זה וחוזר חלילה ואתה בעצמך אומר שזה כבר מאוס ואני מסכים איתך בקטע הזה.

אז עזוב בצד את התפיסות השונות שלנו לרגע, אתה מבקש מאחרים להתעלם מהניסוחים כי הויכוח הזה כבר ממאיס את עצמו אבל אתה קופץ כל פעם לדיון הזה בלי קשר למה שדובר לפני כן, גם במקרה הזה שמשתמש זרק הערה למשתמש אחר וגם איתי כשרשמתי לך בכלל תיקון על עובדה לא נכונה שרשמת ולקחת את זה רחוק.

אז בלי להיכנס לויכוחים ובלי לנסות לעקוץ אותך וכאלה, תנסה לעשות בעצמך את מה שביקשת ממני ואחרים.
אני לדוג' באמת לקחתי את זה ברצינות ואני ומייחס פחות חשיבות לסגנון כתיבה כי הבנתי שזה מה יש, אז בוא תנסה גם אתה לעשות אותו דבר ולהימנע מהוויכוחים האלו ששנינו מסכימים שאף צד לא ישכנע את השני לגביהם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין על מה המאומה כאן בכלל?
אתם יורדים מהפסים.
אז הפסדנו את גביע הטוטו.
אז הרכש(הישראלי) שהבאנו עדיין לא נותן תפוקה.
זה מאוד טבעי שבשנה השלישית תהיה ירידה ביכולת וברעב.
זה נובע גם מעייפות החומר,גם מתחלופה של שחקנים.
ועדיין אנחנו קבוצה חזקה ועוצמתית שהיריבה שלה ששלטה בכדורגל הישראלי עושה חגיגות אחרי זכיה בגביע הטוטו.
זה מראה המון על התסכול שהצטבר שם.
תנו קרדיט לאנשים שהובילו אותנו עד הלום ואל תיסחפו אחרי כל מיני טרמפיסטים סוג ז שהגיעו לכאן וחושבים שהמציאו את הכדורגל ורק מנסים להרעיל את השיח כאן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:לא מבין על מה המאומה כאן בכלל?
אתם יורדים מהפסים.
אז הפסדנו את גביע הטוטו.
אז הרכש(הישראלי) שהבאנו עדיין לא נותן תפוקה.
זה מאוד טבעי שבשנה השלישית תהיה ירידה ביכולת וברעב.
זה נובע גם מעייפות החומר,גם מתחלופה של שחקנים.
ועדיין אנחנו קבוצה חזקה ועוצמתית שהיריבה שלה ששלטה בכדורגל הישראלי עושה חגיגות אחרי זכיה בגביע הטוטו.
זה מראה המון על התסכול שהצטבר שם.
תנו קרדיט לאנשים שהובילו אותנו עד הלום ואל תיסחפו אחרי כל מיני טרמפיסטים סוג ז שהגיעו לכאן וחושבים שהמציאו את הכדורגל ורק מנסים להרעיל את השיח כאן.
אין מהומה, יש תהיות.
למה לקבוצה יש יותר משחקים רעים ממשחקים טובים?
למה הרכש לא מתחבר?
איך משמרים את ההגמוניה של השנים האחרונות גם בשנים הבאות?

לא צריך לעצום עיניים. מה שקרה אתמול לא היה מקרי. חוסר האנרגיות הפך לשגרה וצריך להתחיל לעשות עם זה משהו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

oranu כתב: אחי באמת בקטע טוב עזוב את החילוקי דעות בצד שנייה.
שים לב שהרבה מאוד דיונים בפורום מגיעים למצב שמישהו מתווכח איתך על סגנון וניסוח, גם כשלא היית חלק ממנו ולפעמים גם כשזה לא היה בכלל הנושא.
והמנטרה חוזרת כשאחד יגיד שלא צריך לדבר ככה השני יגיד שכן ושלא צריך להעיר על זה וחוזר חלילה ואתה בעצמך אומר שזה כבר מאוס ואני מסכים איתך בקטע הזה.

אז עזוב בצד את התפיסות השונות שלנו לרגע, אתה מבקש מאחרים להתעלם מהניסוחים כי הויכוח הזה כבר ממאיס את עצמו אבל אתה קופץ כל פעם לדיון הזה בלי קשר למה שדובר לפני כן, גם במקרה הזה שמשתמש זרק הערה למשתמש אחר וגם איתי כשרשמתי לך בכלל תיקון על עובדה לא נכונה שרשמת ולקחת את זה רחוק.

אז בלי להיכנס לויכוחים ובלי לנסות לעקוץ אותך וכאלה, תנסה לעשות בעצמך את מה שביקשת ממני ואחרים.
אני לדוג' באמת לקחתי את זה ברצינות ואני ומייחס פחות חשיבות לסגנון כתיבה כי הבנתי שזה מה יש, אז בוא תנסה גם אתה לעשות אותו דבר ולהימנע מהוויכוחים האלו ששנינו מסכימים שאף צד לא ישכנע את השני לגביהם.
כשאתה צודק אתה צודק, אני מקווה שכולם יהיו בעלי הבנה כמוך.
סך הכול אני לא כאן כדי לעורר "מאומות".
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 15 דצמבר 2017, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אין מהומה, יש תהיות.
למה לקבוצה יש יותר משחקים רעים ממשחקים טובים?
למה הרכש לא מתחבר?
איך משמרים את ההגמוניה של השנים האחרונות גם בשנים הבאות?

לא צריך לעצום עיניים. מה שקרה אתמול לא היה מקרי. חוסר האנרגיות הפך לשגרה וצריך להתחיל לעשות עם זה משהו.
תאמין לי שאף אחד לא עוצם עיניים.
המערכת הזאת שנקראת הפועל בש יודעת לעבוד תנו לה קרדיט.
מי שצריך ללכת יילך ומי שצריך להישאר יישאר.
הקבוצה הזאת עשתה הכל נכון בקיץ האחרון,לא תמיד זה מסתדר.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

סאות בוי - אחלה אחי.
פורבר -
אני מבין ומסכים כמעט תמיד עם מה שאתה רושם והגישה לשאוף על שמירת ההגמוניה היא נכונה בבסיסה אבל ויש כאן אבל גדול -
אנחנו צריכים להבין שלא נוכל תמיד לשמור על ההגמוניה והאליפות לא רשומה עלינו בטאבו.

אנחנו עושים שנים אדירות בקנה מידה ישראלי והשאיפה היא להמשיך כך אבל זה לא תמיד יקרה.
בכדורגל הישראלי זה קשה עד בלתי אפשרי בטח כשאתה המועדון עם התקציב ה 2-3 בגודלו בליגה ובפער גדול.

מכבי לא ימשיכו לטעות לנצח וגם בחיפה מתישהו הדברים יסתדרו.
צריכים להקדיש הרבה עבודה קשה, מחשבה וגם קצת מזל עם תזמון טוב בליגיונרים שחוזרים (ברדה, מליקסון ובוזגלו דוגמאות מצויינות),פגיעות בול בזרים (טוני, אוגו, הובאן וויטור) וחולשה כזו או אחרת של היריבות כדי לקחת פה כל שנה אליפות.

זה לא יקרה כל שנה ולא נוכל כל הזמן להשוות את באר שבע לזו של העונה שעברה כי זו הקבוצה הכי טובה שהייתה לנו בהיסטוריה של המועדון.

בהתחשב בכל אלו - אפשר וניתן לבקר, צריכים לעשות זאת מנקודת מבט ריאלית ולהתאים ציפיות כי הרף שהעמדנו בשנתיים האחרון הוא מטורף ולא נוכל לשמור עליו לאורך זמן בקביעות וזה לא משנה כמה נעבוד קשה ונכון ואז כל עונה בלי אליפות או שלב בתים אירופי הופכת לכישלון וזאת לא צריכה להיות הגישה.

הגישה צריכה להיות שמעמידים קבוצה תחרותית בכל עונה, תקציב גדול, ניהול מקצועי ונכון, שת"פ פורה עם הקהל וארגון האוהדים, להילחם על הישראלים הבכירים, להישאר בתודעה כקבוצה גדולה, למכור סולד אאוט מנויים ולהמשיך את המסורת.
כל עוד אנחנו שם הכל בסדר והתארים יגיעו, לא כל שנה אבל יגיעו.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

oranu כתב:סאות בוי - אחלה אחי.
פורבר -
אני מבין ומסכים כמעט תמיד עם מה שאתה רושם והגישה לשאוף על שמירת ההגמוניה היא נכונה בבסיסה אבל ויש כאן אבל גדול -
אנחנו צריכים להבין שלא נוכל תמיד לשמור על ההגמוניה והאליפות לא רשומה עלינו בטאבו.

אנחנו עושים שנים אדירות בקנה מידה ישראלי והשאיפה היא להמשיך כך אבל זה לא תמיד יקרה.
בכדורגל הישראלי זה קשה עד בלתי אפשרי בטח כשאתה המועדון עם התקציב ה 2-3 בגודלו בליגה ובפער גדול.

מכבי לא ימשיכו לטעות לנצח וגם בחיפה מתישהו הדברים יסתדרו.
צריכים להקדיש הרבה עבודה קשה, מחשבה וגם קצת מזל עם תזמון טוב בליגיונרים שחוזרים (ברדה, מליקסון ובוזגלו דוגמאות מצויינות),פגיעות בול בזרים (טוני, אוגו, הובאן וויטור) וחולשה כזו או אחרת של היריבות כדי לקחת פה כל שנה אליפות.

זה לא יקרה כל שנה ולא נוכל כל הזמן להשוות את באר שבע לזו של העונה שעברה כי זו הקבוצה הכי טובה שהייתה לנו בהיסטוריה של המועדון.

בהתחשב בכל אלו - אפשר וניתן לבקר, צריכים לעשות זאת מנקודת מבט ריאלית ולהתאים ציפיות כי הרף שהעמדנו בשנתיים האחרון הוא מטורף ולא נוכל לשמור עליו לאורך זמן בקביעות וזה לא משנה כמה נעבוד קשה ונכון ואז כל עונה בלי אליפות או שלב בתים אירופי הופכת לכישלון וזאת לא צריכה להיות הגישה.

הגישה צריכה להיות שמעמידים קבוצה תחרותית בכל עונה, תקציב גדול, ניהול מקצועי ונכון, שת"פ פורה עם הקהל וארגון האוהדים, להילחם על הישראלים הבכירים, להישאר בתודעה כקבוצה גדולה, למכור סולד אאוט מנויים ולהמשיך את המסורת.
כל עוד אנחנו שם הכל בסדר והתארים יגיעו, לא כל שנה אבל יגיעו.
what he said

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורן אוזן לכנסת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה