זרים זרים זרים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: זרים זרים זרים

שליחה על ידי oranu »

xboy כתב: קורהוט מגן סביר ולא מעבר, וזה היה ככה מהיום הראשון, אין צורך לכסות את העיניים.
זה שבעונה הקודמת החולשות שלו לא באו לידי ביטוי זה אך ורק בגלל שהקבוצה לחצה גבוה והירבות כמעט לא הגיעו לרחבה שלנו.
לקורהוט אין מהירות, הפיזיות לא משהו, הכושר הגופני לא טוב והשנה גם מסתבר שהבנת המשחק שלו לא ברמה גבוהה.
כמו שאמרתי, מגן סביר ברמה של מגנים ישראלים ולא מעבר.
תקרא את 3 התגובות שמעליי אחי.
אתה לא יכול גם להגיד מצד אחד שכשהציג יכולת טובה זה היה בזכות שאר הקבוצה וכשמציג יכולת רעה זה באשמתו הבלעדית.

אם כשהוא טוב זה בגלל האחרים אז תייחס גן את הרע לאחרים

מה שבאמת נכון זה מה שרשמו פה וזה ששנה שעברה היה טוב מאוד עד מצויין והשנה יש ירידה חדה ביכולת שלו.
בכל מקרה שוב אני אומר -
הוא לא ישוחרר כי הוא האריך חוזה ובמקרה הכי קיצוני יכול להיות על תקן זר 6 ולהתחרות עם ביטון על חולצת ההרכב, זה לא שאם נשחרר אותו ינחת פה פיאניץ על תקן זר 6, כמו שקשה להביא שוער שני טוב יותר מגורש ככה קשה להביא זר 6 שיתאים לקבוצה ויהיה ברמה של קורהוט, והוא שחקן ברמה גבוהה בתקופה פחות טובה, מאמין שזה יתחבר לו ויחזור להיות שחקן משמעותי, בטח אם הוא משחק עם פציעה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיא חניה כתב: איך בא לידי ביטויי שקורהוט הוא המגן הטוב בארץ?
פשוט מאוד. תן לי שם של אחד יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
1. כמו שכבר הסברתי, זה ממש לא משנה. הטיעון הזה היה מתקבל (אולי) אם היה מדובר בשחקן ישראלי. למשל, בן שהר הוא חלוץ מוגבל (לדעתי) שיושב על חוזה עתק. אבל כשאתה מסתכל על השוק הישראלי כנראה שלא תמצא טוב ממנו. הארכת החוזה שלו הופכת להכרחית עבור הקבוצה. אם הוא היה זר הסיפור היה שונה לגמרי.

2. חלק כנראה לא יסכימו איתי כי לאנשים יש נטייה טבעית להיתפס לשמות ולראות את המציאות כפי שנוח להם, אבל במחשבה מהירה על שמות ישראלים: אורן ביטון (עוד צריך להוכיח), אופיר דודזאדה, שמואל שיימן, טאלב טוואטחה. כולם פחות או יותר ברמתו, ונמצאים בכושר טוב בהרבה מאז תחילת העונה. מאמין שיש עוד כמה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דוידזאדה זה לא שחקן כדורגל, שיימן? בחייאת. חצי עונה טובה אחרי דשדוש בבינוניות מאז שהגיע לארץ.
טוואטחה בהחלט אבל לא סביר שיגיע. אורן ביטון צריך עדיין זמן, כרגע הוא יותר קשר שמאלי ממגן שמאלי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: 1. כמו שכבר הסברתי, זה ממש לא משנה. הטיעון הזה היה מתקבל (אולי) אם היה מדובר בשחקן ישראלי. למשל, בן שהר הוא חלוץ מוגבל (לדעתי) שיושב על חוזה עתק. אבל כשאתה מסתכל על השוק הישראלי כנראה שלא תמצא טוב ממנו. הארכת החוזה שלו הופכת להכרחית עבור הקבוצה. אם הוא היה זר הסיפור היה שונה לגמרי.

2. חלק כנראה לא יסכימו איתי כי לאנשים יש נטייה טבעית להיתפס לשמות ולראות את המציאות כפי שנוח להם, אבל במחשבה מהירה על שמות ישראלים: אורן ביטון (עוד צריך להוכיח), אופיר דודזאדה, שמואל שיימן, טאלב טוואטחה. כולם פחות או יותר ברמתו, ונמצאים בכושר טוב בהרבה מאז תחילת העונה. מאמין שיש עוד כמה.
1. הטיעון הזה מתקבל כי אתה משחק בליגה הישראלית! הכל יחסי ורמת השחקנים שאתה מביא נקבעת ביחס לרמת הליגה. ביחס לרמת הליגה, כאמור, הוא כנראה הכי טוב בארץ.
מסכים שהוא לא שובר שיוויון כמו טוני, ויטור, אוגו, מסיללה, פריצה, דה סילבה, יעקובו רוסו וכו' וכו'. אבל מה לעשות, לא כל זר הוא כזה, וקשה מאוד להכיל בסגל יותר מ- 3 זרים שהם רמה מעל.

2. טוואטחה לא בליגה. לא חושב שהוא ריאלי.
דוידזאדה... חוץ ממהירות לא רואה שום פרמטר שהוא עולה על קורהוט. מה שבטוח שמבחינת טיפול בכדור, קור רוח ויסודות כדורגל הכי בסיסיים קורהוט רמה מעליו.
שיימן? בוא נדבר בסוף העונה. העונה הראשונה בקריירה שלו שהוא מרשים.
אורן ביטון- הלוואי. לא פוסל. צריך עוד להוכיח.

3. אם קורהוט היה מציג העונה את היכולת של העונה שעברה אף אחד לא היה מדבר. זאת אומרת שיש לו תקרה מסוימת שאנחנו מכירים ויודעים שהיא מספיק טובה עבורנו. השאלה היחידה היא למה העונה הוא רחוק מהתקרה הזו, מקווה שזה רק או בעיקר בגלל הפציעה ושאחריה נקבל את קורהוט הישן והטוב, או לחילופין אורן ביטון מבושל היטב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

קורהוט לא עולה על האלטרנטיבות הישראליות שקיימות בשוק, ואף אצלנו בסגל, ולכן הוא הטרוניות כלפיו.
מה שכן, יש בעיות דחופות יותר בסגל.
אמרתי כבר שמבחינתי אורן צריך לקבל את המושכות החל ממחר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
1. הטיעון הזה מתקבל כי אתה משחק בליגה הישראלית! הכל יחסי ורמת השחקנים שאתה מביא נקבעת ביחס לרמת הליגה. ביחס לרמת הליגה, כאמור, הוא כנראה הכי טוב בארץ.
מסכים שהוא לא שובר שיוויון כמו טוני, ויטור, אוגו, מסיללה, פריצה, דה סילבה, יעקובו רוסו וכו' וכו'. אבל מה לעשות, לא כל זר הוא כזה, וקשה מאוד להכיל בסגל יותר מ- 3 זרים שהם רמה מעל.

2. טוואטחה לא בליגה. לא חושב שהוא ריאלי.
דוידזאדה... חוץ ממהירות לא רואה שום פרמטר שהוא עולה על קורהוט. מה שבטוח שמבחינת טיפול בכדור, קור רוח ויסודות כדורגל הכי בסיסיים קורהוט רמה מעליו.
שיימן? בוא נדבר בסוף העונה. העונה הראשונה בקריירה שלו שהוא מרשים.
אורן ביטון- הלוואי. לא פוסל. צריך עוד להוכיח.

3. אם קורהוט היה מציג העונה את היכולת של העונה שעברה אף אחד לא היה מדבר. זאת אומרת שיש לו תקרה מסוימת שאנחנו מכירים ויודעים שהיא מספיק טובה עבורנו. השאלה היחידה היא למה העונה הוא רחוק מהתקרה הזו, מקווה שזה רק או בעיקר בגלל הפציעה ושאחריה נקבל את קורהוט הישן והטוב, או לחילופין אורן ביטון מבושל היטב.
אתה מסתכל על המיקרו במקום על המאקרו.
במיקרו קורהוט אולי לוקח את המתחרים הישראלים בנקודות (לא בטוח בכלל). במאקרו הוא פחות או יותר ברמתם ולכן לא מצדיק מקום של שחקן זר.

לא כל זר צריך להיות שובר שיוויון, אבל מבחינתי הוא חייב להביא ערך מוסף ולכל הפחות להיות סולידי. מצופה ממגן שלפחות יידע להגן, מה שלא קורה.

מה שהיה בעונה שעברה כבר מת. זאת הייתה קבוצה אחרת. האמת שמעולם לא נפלתי ממנו מהכיסא וכתבתי את זה אינספור פעמים. הטיפול בכדור והיכולת במשחקים הראשונים יצרו מצג שוא אצל לא מעט אנשים. בפועל קיבלנו שמואל שיימן הונגרי. לא יותר. שים חצי ממגני הליגה בקבוצה שלנו וזה יראה אותו דבר.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

bs war כתב:
שיימן

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מצחיקים אותי אלה שאומרים שיימן
אם היה מגיע בקיץ הייתם חושבים שבכר שיכור
עונה ראשונה שאפשר אולי איכשהו להבין מה עשה באירופה

אופיר לא קרוב לרמה של מישי של שנה שעברה, לא בנקודות אלא בפער ענק.

הבעיה שקורהוט חייב להתאפס כי השנה הוא רע. אם פצוע, אז הקמפיין האירופאי נגמר - הגיע הזמן לטפל בפציעה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedRock כתב:מצחיקים אותי אלה שאומרים שיימן
אם היה מגיע בקיץ הייתם חושבים שבכר שיכור
עונה ראשונה שאפשר אולי איכשהו להבין מה עשה באירופה

אופיר לא קרוב לרמה של מישי של שנה שעברה, לא בנקודות אלא בפער ענק.

הבעיה שקורהוט חייב להתאפס כי השנה הוא רע - אם פצוע. אז הקמפיין האירופאי נגמר, הגיע הזמן לטפל בפציעה.
תעשה לי טובה, גם שנה שעברה קורהוט לא היה כזה גדול כמו שעושים ממנו פה, דוידזאדה היה ביכולת נהדרת אצלנו בעונת האליפות השלישית ונתן הצגות באירופה בדרך כמעט לליגת האלופות.
אם דוידזאדה היה חוזר לפה העונה יחד עם אורן ביטון לא הייתי מתלונן, וכנ"ל עם שיימן היה פה, במצב כזה היה לנו מקום של זר.
חוץ מזה אם כבר מגן שמאלי ישראלי במקום קורהוט אז טוואטחה לדעתי הכי טוב לנו.
מגן התקפי ששיפר את משחק ההגנה שלו בגרמניה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה, גם שנה שעברה קורהוט לא היה כזה גדול כמו שעושים ממנו פה, דוידזאדה היה ביכולת נהדרת אצלנו בעונת האליפות השלישית ונתן הצגות באירופה בדרך כמעט לליגת האלופות.
אם דוידזאדה היה חוזר לפה העונה יחד עם אורן ביטון לא הייתי מתלונן, וכנ"ל עם שיימן היה פה, במצב כזה היה לנו מקום של זר.
תגיד פרדי,אתה לא מבין שקורהוט לא הולך לשום מקום??
לא נמאס לך לבלבל תביצים? לא הפסקת ללכלך על דוידזאדה ועכשיו הוא רוברטו קרלוס?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב: תעשה לי טובה, גם שנה שעברה קורהוט לא היה כזה גדול כמו שעושים ממנו פה, דוידזאדה היה ביכולת נהדרת אצלנו בעונת האליפות השלישית ונתן הצגות באירופה בדרך כמעט לליגת האלופות.
טאוואטחה אשכרה מקבל דקות בפרנקפורט מהבונדסליגה, למה נראה לך שהוא ריאלי?

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בקושי שורד את התגובות שלך בכללי,
אין צורך שתגיב לי - תודה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עזבו שניה קורהוט לא קורהוט.
מה הסיפור עם הפציעה שכביכול יש לו?
נגמרה אירופה, אם יש פציעה לא הגיע הזמן לטפל בה? בכלל קיימת פציעה כזאת?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מהעונה הבאה ספק אם יהיו 6 זרים, זה יכול להיות בעיה גדולה לקראת ינואר.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... ontent=rss" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

שלח תגובה