מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
E26

Re: מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה

שליחה על ידי E26 »

טוני סופית לא בסגל?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

E.Z כתב:טוני סופית לא בסגל?
סופית יהיה רק באיזור 19:30 שנקבל את דף ההרכבים.

כל ההערכות מדברות על כך שלא יהיה. לפעמים מפתיעים (למרות שלאחרונה, הדיווחים לפני המשחק תואמים את מה שקורה)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: בוא נגיד שהנזק ממכירה שלו יהיה גדול בהרבה מכל סכום שנקבל עליו ומכל תקרת שכר שתיפרץ.

הבעיה שלא נראה שמקבלי ההחלטות מבינים את זה.
מקבלי ההחלטות לא מבינים?

איזה פרט אמיתי רלוונטי אתה מכיר?
אולי לטוני יש הצעה מליגה בכירה והוא לא מוכן לחתום בשום מקרה?

אולי יש לו הצעה מסין של חמש מיליון?

אתה באמת חושב שאלונה ואלי לא מבינים את החשיבות של טוני? הם לא רואים את מה שאתה רואה?

שמעתי כבר שאומרים שכסף קונה הכל. אם כך אז רונאלדו לא מרוצה בריאל מדריד. זה הזמן לעקוץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
מקבלי ההחלטות לא מבינים?

איזה פרט אמיתי רלוונטי אתה מכיר?
אולי לטוני יש הצעה מליגה בכירה והוא לא מוכן לחתום בשום מקרה?

אולי יש לו הצעה מסין של חמש מיליון?

אתה באמת חושב שאלונה ואלי לא מבינים את החשיבות של טוני? הם לא רואים את מה שאתה רואה?

שמעתי כבר שאומרים שכסף קונה הכל. אם כך אז רונאלדו לא מרוצה בריאל מדריד. זה הזמן לעקוץ.
הכל על סמך דיווחים בתקשורת ודיבורים שיוצאים מאנשי הקבוצה.

אולי קוסם להם למכור ב-5 מיליון ולעשות קופה.
אולי חושבים שיסתדרו בלעדיו.
אולי עושים את כל המאמצים להשאירו.

כל מה שנכתב כאן נכתב על סמך היגיון בריא והשלמת חלקי הפאזל.
אנחנו לא הבנים של אלונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

היום זה מבחן הוכחה לכל מי שבוכה לדקות.
היום זה גם הזמן שאוחנה צריך להתחיל לקחת על עצמו ולהוריד קצת ממליקסון.
גם ההרכב המסתמן הוא מספיק טוב בשביל לנצח בנתניה.
אם עולים אגרסיביים ונחושים כמו שאנחנו יודעים,לנתניה אין שום סיכוי למרות דיבורי הסרק שלהם.
הפועל בש יש לה הזדמנות היום להעביר מסר:"עם טוני ובלעדיו אנחנו חזקים מספיק".

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: הכל על סמך דיווחים בתקשורת ודיבורים שיוצאים מאנשי הקבוצה.

אולי קוסם להם למכור ב-5 מיליון ולעשות קופה.
אולי חושבים שיסתדרו בלעדיו.
אולי עושים את כל המאמצים להשאירו.

כל מה שנכתב כאן נכתב על סמך היגיון בריא והשלמת חלקי הפאזל.
אנחנו לא הבנים של אלונה.
לפי הדיווחים השונים, טוני לא מזמן קיבל חוזה חדש עם שדרוג השכר ל - 600 אלף יורו לעונה.
ההצעה שלך היא להעלות לו תוך חודש וחצי את השכר שוב? כלומר בכל פעם שירצו אותו תצטרך להעלות לו את השכר?

בלי קשר, לדעתי הייתה הבטחה לטוני בקיץ שאם תגיע בינואר הצעה בסכום מסוים (מתאר לעצמי שלא נמוך) הוא ישוחרר. עשו הכל כדי להשאיר אותו למאבק על הכרטיס לליגת האלופות כולל הבטחה לשחרר אותו במחיר הנכון.

ברור שלטוני אין תחליף. מי שראה את אסי וברק באותם ימים בקיץ שבהם הייתה הצעה על השולחן על טוני (ואני ראיתי) מבין עד כמה החשש מעזיבה שלו היה גדול וכמה הקבוצה השקיעה כדי להשאיר אותו (ככל הנראה כולל הבטחה לשחרור בינואר תמורת סכום גבוה).
אבל בסופו של יום, עם כל הכאב, אנחנו עדיין לא קבוצה מהדרג הגבוה באירופה, לא מבחינת כוח המשיכה ולא מבחינת הכסף. בתחילת העונה דובר על קבוצה בסין שמוכנה לשלם לטוני 2 מיליון דולר לעונה, אלה סכומים שאנחנו לא יכולים להתמודד איתם.
וזה לא שאפשר להשאיר שחקן בכוח, בטח לא לאורך זמן, בטח אם תהיה על השולחן הצעה בסכום של מיליוני יורו עבור כרטיס השחקן שלו ועבור המשכורת של טוני ואז טוני ככל הנראה יגיד לקבוצה גם אתם מקבלים פיצוי הולם.
אם מכבי תל אביב העשירה יותר לא הצליחה להשאיר את זהבי שהיה דומיננטי אצלה אפילו יותר מטוני, יש מצב שגם אם נרצה ונעשה הכל (ואני כותב את זה בעצב ובפחד גדול) לא נצליח להשאיר את טוני אם יגיעו הצעות בכסף גדול לנו ולו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

Totti כתב:לחזור למסלול ומהר. מהר.

ההרכב שלי:
חיימוב
ביטון
ביטון
ויטור
טאהא
אוגו
בראון
אוחנה
מליקסון
טוני
שהר

יאללה הפועל!
חשבתי שנכון היה בגמר גביע הטוטו לפתוח עם צד שמאל של קורוהט, קוואנקה ופקהארט. שלושה עם סגנון משחק ומחשבה דומה לדעתי מבחינת כדורגל.
אם טוני עדין פצוע, אולי צריך לחשוב על דבר דומה היום...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי הדיווחים השונים, טוני לא מזמן קיבל חוזה חדש עם שדרוג השכר ל - 600 אלף יורו לעונה.
ההצעה שלך היא להעלות לו תוך חודש וחצי את השכר שוב? כלומר בכל פעם שירצו אותו תצטרך להעלות לו את השכר?
כן. 600 אלף יורו זה כלום ושום דבר לעומת הסכומים שנידרש להשקיע במחליף שלו, וגם אז כנראה שהמחליף הזה יהיה פחות טוב מטוני.
מיליון יורו לעונה והוא לא זז מפה ב3 השנים הקרובות. הוא מתקרב לגיל 30, אחר כך קבוצות כבר לא יהיו מוכנות לזרוק עליו סכומים גבוהים כמו בקיץ האחרון.
החודשים האחרונים גרמו לי להבין שיש שחקנים מסוימים שכן צריכים לשבור עבורם תוכניות חיסכון. צריך ללמוד ממקרה מכבי-זהבי.

E26

שליחה על ידי E26 »

אדום זקן כתב:היום זה מבחן הוכחה לכל מי שבוכה לדקות.
היום זה גם הזמן שאוחנה צריך להתחיל לקחת על עצמו ולהוריד קצת ממליקסון.
גם ההרכב המסתמן הוא מספיק טוב בשביל לנצח בנתניה.
אם עולים אגרסיביים ונחושים כמו שאנחנו יודעים,לנתניה אין שום סיכוי למרות דיבורי הסרק שלהם.
הפועל בש יש לה הזדמנות היום להעביר מסר:"עם טוני ובלעדיו אנחנו חזקים מספיק".
לא היום,תמיד!!!
אני מאוד מסכים איתך באופן כללי. כל שחקן בסגל הקבוצה צריך לנצל כל פיסת הזדמנות ולאכול תדשא.
זה ברור שהמשחק היום תלוי קודם כל בנו- אם נגיע בגישה הנכונה, פיזיים, ראשונים לכל כדור, מוכנים טקטית-זה שלנו.
אבל הכל מתחיל מלהגיע בגישה הנכונה וראשונים לכל כדור ולחץ על כל כדור.
ועוד משהו שמעצבן אותי באופן תמידי זה התנלהות האיכסטגרם כמה שעות לפני משחק ואוחנה ושות' עם סטוריז של פיפא.
דחילק ראבק חאלסססססססססס ישרמוטה יש משחק היום במינימום אל תפרסם את זה. מוציא אותי מדעתי!!!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא יודע למה העברתם את הדיון על טוני לכאן, אבל שיהיה.
אגיד משהו לא הכי פופולארי. טוני זה לא זהבי. אין לו את הרעב והווינריות של זהבי. שליש עונה הוא רדום. צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו עד סוף העונה ובסופה לעשות עליו את הקופה. הוא לא ימשוך כאן יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב:לא יודע למה העברתם את הדיון על טוני לכאן, אבל שיהיה.
אגיד משהו לא הכי פופולארי. טוני זה לא זהבי. אין לו את הרעב והווינריות של זהבי. שליש עונה הוא רדום. צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו עד סוף העונה ובסופה לעשות עליו את הקופה. הוא לא ימשוך כאן יותר מזה.
כן כן..ווינר.
לוקח זרים כמו ויטור, אוגו וטוני הרבה לפני ״ווינרים״ כמו זהבי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב: כן. 600 אלף יורו זה כלום ושום דבר לעומת הסכומים שנידרש להשקיע במחליף שלו, וגם אז כנראה שהמחליף הזה יהיה פחות טוב מטוני.
מיליון יורו לעונה והוא לא זז מפה ב3 השנים הקרובות. הוא מתקרב לגיל 30, אחר כך קבוצות כבר לא יהיו מוכנות לזרוק עליו סכומים גבוהים כמו בקיץ האחרון.
החודשים האחרונים גרמו לי להבין שיש שחקנים מסוימים שכן צריכים לשבור עבורם תוכניות חיסכון. צריך ללמוד ממקרה מכבי-זהבי.
אם מעלים לטוני למיליון יורו יבוא שהר יבקש מיליון יבוא ויטור יבקש מיליון יבוא אוגו יבקש מיליון וככה כל שחקן שיבלוט וזה לא יגמר כי רף המשכורות ישבר.
השאלה אם אלונה יכולה להתמודד עם העלאת רף המשכורות הקיים לשחקנים הבולטים בצורה כזאת.
אני חושב שאם יש שחקן ששווה מיליון יורו זה טוני, אבל חודש אחרי שהעלו ל-600 קשה לי להאמין שיעלו למיליון ועדין הוא יכול לקבל הצעה גבוה יותר מקבוצות בסין (מישהו אמר לי שעם מענק החתימה יכול להגיע לשכר של שני מיליון יורו לעונה בסין לא לדבר על מענקים עבור שערים שיכבוש, לא חושב שהוא יוותר על סכומים כאלה גם אם נעלה לו את השכר. זהבי גם אחרי שהעלו לו למיליון יורו והציעו לו שדרוג נוסף רצה לעזוב כי הכסף בסין הוא עצום).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

אי אפשר להעלות למיליון, אבל אפשר לחתום לחמש שנים כשההנחה שבשנה הרביעית והחמישית יהיה שווה פחות, אבל זה הפיצוי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: כן כן..ווינר.
לוקח זרים כמו ויטור, אוגו וטוני הרבה לפני ״ווינרים״ כמו זהבי.
סבבה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: אם מעלים לטוני למיליון יורו יבוא שהר יבקש מיליון יבוא ויטור יבקש מיליון יבוא אוגו יבקש מיליון וככה כל שחקן שיבלוט וזה לא יגמר כי רף המשכורות ישבר.
השאלה אם אלונה יכולה להתמודד עם העלאת רף המשכורות הקיים לשחקנים הבולטים בצורה כזאת.
אני חושב שאם יש שחקן ששווה מיליון יורו זה טוני, אבל חודש אחרי שהעלו ל-600 קשה לי להאמין שיעלו למיליון ועדין הוא יכול לקבל הצעה גבוה יותר מקבוצות בסין (מישהו אמר לי שעם מענק החתימה יכול להגיע לשכר של שני מיליון יורו לעונה בסין לא לדבר על מענקים עבור שערים שיכבוש, לא חושב שהוא יוותר על סכומים כאלה גם אם נעלה לו את השכר. זהבי גם אחרי שהעלו לו למיליון יורו והציעו לו שדרוג נוסף רצה לעזוב כי הכסף בסין הוא עצום).
שיבוא בן שהר וישים על השולחן הצעת שכר של שני מיליון יורו לעונה. עד שזה לא יקרה, אין לו שום עילה לבקש משהו שמתקרב לסכומים האלה. כשזה יקרה, הקבוצה תוכל לשקול אם לשדרג או לשחרר (כנראה שלשחרר).

זהבי לא קיבל סתם מיליון יורו לעונה. זה קרה כי היו לו הצעות עתק מקבוצות אחרות ומכבי הייתה צריכה להגדיל את השכר כדי להשאירו, בדיוק כפי שקורה עם טוני. עם כל הכבוד לאוגו, מיגל וכל השאר, להם אין הצעות שאפילו מתקרבות לסדר הגודל הזה.

ואגב זהבי, הוא הסכים להישאר בתמורה לשדרוג מסוים. מי שקיבל רגליים קרות ברגע האחרון זה גולדהאר והתוצאה ידועה. היום הוא לא היה נותן לו ללכת. חותם לך על זה.

שלח תגובה