מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה
Re: מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה
בהנחה וה3-4-3 שפורסם הוא אכן ההרכב לא יודע מה לחשוב על זה.
מצד אחד כמו שציינו כאן כמה עמודים אחורה, לנתניה אין משחק אגפים ושיטת המשחק שלהם כוללת עבודת אמצע מאומצת עם לחץ גבוה ולכן מובנת לי המחשבה מאחורי זה.
מהצד השני אין לזה צורה, זה מהפכני מדי ומעולם לא תרגלנו את זה. בנוסף יש ארבעה מגינים כשירים עד כמה שידוע לי, לא תגידו שיש מצוקת כשירות של המגנים.
אני מניח שאוחיון/אלחמיד ייעברו ימינה אם נרצה לעבור לקו 4 + חילוף של אורן ביטון /קורהוט בהתאם להתפתחויות.
מצד אחד כמו שציינו כאן כמה עמודים אחורה, לנתניה אין משחק אגפים ושיטת המשחק שלהם כוללת עבודת אמצע מאומצת עם לחץ גבוה ולכן מובנת לי המחשבה מאחורי זה.
מהצד השני אין לזה צורה, זה מהפכני מדי ומעולם לא תרגלנו את זה. בנוסף יש ארבעה מגינים כשירים עד כמה שידוע לי, לא תגידו שיש מצוקת כשירות של המגנים.
אני מניח שאוחיון/אלחמיד ייעברו ימינה אם נרצה לעבור לקו 4 + חילוף של אורן ביטון /קורהוט בהתאם להתפתחויות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם מה שכתבו בספורט 5 זה ההרכב שלנו היום במשחק מול נתניה, מחר מהשעה 12 בצהריים אני לא כותב בפורום למשך שבוע...!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם ככה אין לנו קיצוניים ואין לנו הגנה, למה לא לפתוח 5 בהגנה ומליקסון מתחת ל2 חלוצים ,במקרה הצורך להזיז את בראון לקישור,לא לפתוח עם מגן אחד לפחות זה בזבוז חילוף דקה 20
- ForeverRed
הרכב התאבדות.
לא מאמין שבכר יעלה למשחק רציני בצורה כזאת.
אם יתברר שזה בכל זאת ההרכב והוא דלף לתקשורת אז זה חמור מאוד.
לא מאמין שבכר יעלה למשחק רציני בצורה כזאת.
אם יתברר שזה בכל זאת ההרכב והוא דלף לתקשורת אז זה חמור מאוד.
- ForeverRed
עוד פעם אינסטוש?Red Temple כתב:עזבו הכל,מלמד הוא הקיבץ.
אני לא מאמין ששירי עוד כותבת, היא לא בחופשת לידה? בגלל זה הצרות ממשיכות לבוא
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
כןForeverRed כתב: עוד פעם אינסטוש?
דווקא הפעם צריך לחשוב יותר הגנתי מאשר התקפי.
נתניה לא קבוצה מסתגרת ונקווה שזו לא תהיה הפעם הראשונה נגדנו.
נתניה לא קבוצה מסתגרת ונקווה שזו לא תהיה הפעם הראשונה נגדנו.
+1ForeverRed כתב:אם יתברר שזה בכל זאת ההרכב והוא דלף לתקשורת אז זה חמור מאוד.
- The red one
ניצלת ממש על הקשקש. הם מפרסמים שההרכב הרשמי הוא כמו שהם פירסמו בצהריים, רק איינבינדר במקום מלמד.דר אדום בנשמה כתב:אם מה שכתבו בספורט 5 זה ההרכב שלנו היום במשחק מול נתניה, מחר מהשעה 12 בצהריים אני לא כותב בפורום למשך שבוע...!
אני ממליץ לחכות להרכב הרשמי מטעם המועדון, כי גם במשחק האחרון ספורט1 פירסמו הרכב ובסוף הוא לא היה הנכון, ועוד ספורט1 הם הגוף ששידר את המשחק
איזה הרכב ריסקי.
מזכיר לי את הימים של לנדאו שהיה פותח עם 66 חלוצים.
מזכיר לי את הימים של לנדאו שהיה פותח עם 66 חלוצים.
חייב להודות שמאוד אהבתי את ההרכב ההזוי מאת שירי אלגם ואני חי גם עם שינוי בדמות איינבינדר במקום מלמד.
יש בהרכב שכזה אמרת קמיקאזה שאין קבוצה בארץ יותר מאלופת המדינה שיש לה פריבילגיה לומר;
אנחנו באים במחשבה לתת 4 חתיכות, גם אם נספוג 3. ההגנה הכי טובה היא התקפה. אין לנו יותר מידי מה למכור מאחורה, אז נסתער בכל הכוח קדימה.
יכול להיות שנרד מופסדים בסוף הערב, קורה. אבל לטעמי הגישה נהדרת.
יש בהרכב שכזה אמרת קמיקאזה שאין קבוצה בארץ יותר מאלופת המדינה שיש לה פריבילגיה לומר;
אנחנו באים במחשבה לתת 4 חתיכות, גם אם נספוג 3. ההגנה הכי טובה היא התקפה. אין לנו יותר מידי מה למכור מאחורה, אז נסתער בכל הכוח קדימה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- סתיו אלימלך
הולנד הגיעה עכשיו גם לבאר שבע, אחרי מכבי תל אביב וחיפה....טוטאל פוטבול.
לא יודע מה אני חושב על זה. מקווה שזה יעבוד.....
לא יודע מה אני חושב על זה. מקווה שזה יעבוד.....
אחלה, רק שלא ידרכו על הרגליים אחד של השני.Totti כתב:חייב להודות שמאוד אהבתי את ההרכב ההזוי מאת שירי אלגם ואני חי גם עם שינוי בדמות איינבינדר במקום מלמד.
בכר קצת מתחיל לצאת מאיזון, אני מבין שמתחיל להמאס לו, אבל אני בספק אם מספיקים לתרגל את כל המערכים האלה באימונים.