עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אלי דסה איזה חוכמה כמה שכל כמה חדות
אין מה לקחת את המשחק הזה כאינדיקציה לעונה של מכבי, ביתר הייתה שערוריה בכל קנה מידה. מדהים איך שתי ניצחונות לא הכי משכנעים (מחצית אחת של כדורגל ב180 דקות אני מזכיר) מעירים בכם פחדים ומבטלים חמישה חודשים של כלום ושום דבר.
שינוי במכבי יימדד לאורך זמן ובמשחקים טיפה פחות אטרקטיביים שאתה צריך להביא בהם אקסטרות ולהתמודד מול בונקרים (דבר שמכבי לא ידעה לעשות העונה). זה עדיין תלוי בנו יותר ממה שזה תלוי בהם
שינוי במכבי יימדד לאורך זמן ובמשחקים טיפה פחות אטרקטיביים שאתה צריך להביא בהם אקסטרות ולהתמודד מול בונקרים (דבר שמכבי לא ידעה לעשות העונה). זה עדיין תלוי בנו יותר ממה שזה תלוי בהם
- simply-red
עכשיו הפסטיבל התקשורתי נודד מנתניה לתל אביב.
יש מצב שאלי דסה בכלל לא היה פצוע וכל הזמן הזה היה בהשתלמות מגנים אירופאים ע״ש דוידזאדה שנערך ביציע של גנט?
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 18 דצמבר 2017, 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Red Temple
בני בן זקן חסר כריזמה ואסטרטיביות בפער
- Red Temple
אשכרה חזר אחרי חצי שנה ונראה ככה מטורףCrazyRed7 כתב:יש מצב שאלי דסה בכלל לא היה פצוע וכל הזמן הזה היה בהשתלמות מגנים אירופאים שנערך ביציע של גנט?
כמו ילדות עם קוקיות אתם.
מה בסהכ קרה כאן?
העירו את הדב משנתו.
אני מאמין שהחל מיום שני נתחיל לראות הפועל בש שמתחילה לחשוש טיפ טיפה ואז אני באמת לא מרחם על מכבי חיפה וכל השאר שיבואו אחריה.
מה בסהכ קרה כאן?
העירו את הדב משנתו.
אני מאמין שהחל מיום שני נתחיל לראות הפועל בש שמתחילה לחשוש טיפ טיפה ואז אני באמת לא מרחם על מכבי חיפה וכל השאר שיבואו אחריה.
- simply-red
דב? אתה אולי מתכוון לטאו טאואדום זקן כתב:כמו ילדות עם קוקיות אתם.
מה בסהכ קרה כאן?
העירו את הדב משנתו.
טאו טאו?simply-red כתב: דב? אתה אולי מתכוון לטאו טאו
זה מה שאתה חושב על הקבוצה שלך?
לגמרי, בגלל זה התיקו המקולל ההוא כל כך מעצבןsimply-red כתב: אתה מחזק את טענתי, לא ניצחת אך ורק בגלל החמצות/חוסר ריכוז מול השער ולא בגלל יכולת מדהימה של ביתר, הם היו נגדנו וגם נגד מכבי אוויר שיוצא מלמטה, אסופת שחקנים ותו לא.
על מכביאדום זקן כתב: טאו טאו?
זה מה שאתה חושב על הקבוצה שלך?
אני גם חושב שזה מה שיעיר אותנו, בכר חיפש את זה כל כך הרבה ואולי בגביע הטוטו הוא מצא( אם כן הוא פשוט גאון)אדום זקן כתב:כמו ילדות עם קוקיות אתם.
מה בסהכ קרה כאן?
העירו את הדב משנתו.
אתה לא באמת הפכת הפסד של תואר ליריבה הישירה שלך על האליפות לגאונות של בכר נכון?שיש כתב: אני גם חושב שזה מה שיעיר אותנו, בכר חיפש את זה כל כך הרבה ואולי בגביע הטוטו הוא מצא( אם כן הוא פשוט גאון)
אמרתי אם......oranu כתב: אתה לא באמת הפכת הפסד של תואר ליריבה הישירה שלך על האליפות לגאונות של בכר נכון?
אם אני לא טועה גם אוברדוביץ היה עושה סוג של משברון בקבוצות שלח כדי לעורר אותם
קונספירציות זה כאןשיש כתב: אני גם חושב שזה מה שיעיר אותנו, בכר חיפש את זה כל כך הרבה ואולי בגביע הטוטו הוא מצא( אם כן הוא פשוט גאון)

הלוואי שאתה צודק.