מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי izguy83 »

E.Z כתב:
מה הקשר?
זאת העבודה שלך תכבד אתה. מקצוענות אמרנו?
אתה בעבודה שלך עושה דברים מפגרים עם החבר'ה? אני בטוח שלא. וגם אם כן אתה חכם מספיק לא לפרסם אותם.
אתה הזוי. הסתכלת פעם באינסטגרם של ניימאר? רונאלדו? אתה רציני שזה מה שמעניין אותך? ממתי הוא חייב לך דין וחשבון?
שחרר גבר.

E26

שליחה על ידי E26 »

izguy83 כתב: אתה הזוי. הסתכלת פעם באינסטגרם של ניימאר? רונאלדו? אתה רציני שזה מה שמעניין אותך? ממתי הוא חייב לך דין וחשבון?
שחרר גבר.

אחשלי כשהוא יהיה חצי ניימר או שליש רונלדו שיעשה מה בא לו באינסטגרם.
לא מכובד תפסיקו לשחק אותה חאלס.
זה המזל שלו שהוא לא חייב לי דיון וחשבון,אבל אני מתפלא על המועדון שלא עושה כלום לתפועות ההזויות האלה.
ד"א אם אתה עוקב אחרי רונלדו וניימר כנראה שאתה כמוני עוקב אחרי רוב השחקנים בארץ, אומר לך באחריות מיכאל מהיחידים שמעלה שטויות כאלה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

E.Z כתב:
מה הקשר?
זאת העבודה שלך תכבד אותה. מקצוענות אמרנו?
אתה בעבודה שלך עושה דברים מפגרים עם החבר'ה? אני בטוח שלא. וגם אם כן אתה חכם מספיק לא לפרסם אותם.

בזמן שאני ואתה מגרדים את החודש הוא עושה חודשית כמו שנתית שלך.
כל אחד היה רוצה להיות כמוהו.
שיתחיל לאכול דשא מאשר להתעסק בשטויות.
קודם כל, כן, אני עושה דברים מפגרים עם החבר'ה בעבודה, וגם אין לי שום בעיה לפרסם אותם.

מה שהוא עושה זה במסגרת זמנו הפנוי. אם הוא יעלה שטויות שהוא עושה באימונים בזמן שבכר נותן לו הוראה אחרת, זה משהו אחר (ואגב הוא עשה משהו דומה וזה לא היה במקום, אבל זה ממש לא תמיד ככה, רוב השטויות שהוא מעלה זה מהזמן הפנוי שלהם או מזמנו הפנוי עם החברים)

אין שום קשר בין השטויות שהוא מעלה למחויביות/יכולת. תסתכל כמה שטויות דני אלבס עושה באינסטגרם שלו. יש לך באמת ספקות על מקצעיותו?

תשחרר אח שלנו, החיים יפים!

E26

שליחה על ידי E26 »

The red one כתב: קודם כל, כן, אני עושה דברים מפגרים עם החבר'ה בעבודה, וגם אין לי שום בעיה לפרסם אותם.

מה שהוא עושה זה במסגרת זמנו הפנוי. אם הוא יעלה שטויות שהוא עושה באימונים בזמן שבכר נותן לו הוראה אחרת, זה משהו אחר (ואגב הוא עשה משהו דומה וזה לא היה במקום, אבל זה ממש לא תמיד ככה, רוב השטויות שהוא מעלה זה מהזמן הפנוי שלהם או מזמנו הפנוי עם החברים)

אין שום קשר בין השטויות שהוא מעלה למחויביות/יכולת. תסתכל כמה שטויות דני אלבס עושה באינסטגרם שלו. יש לך באמת ספקות על מקצעיותו?

תשחרר אח שלנו, החיים יפים!
נסכים שלא להסכים הפעם. אתה רואה את זה בצורה אחרת ממני, זכותך אחי הכל טוב.
אני חושב שלא רציני ולא ענייני, שיתבגר ויתגבר על הסטוריז ויתחיל לדבר כדורגל.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אני עם נווה.
זאת סתם היתפסות לקטנות, כל עוד הוא לא עובר עבירה משמעתית הכל בסדר.
זכות של כל אחד להעביר את הזמן הפנוי שלו איך שבא לו ולשתף או לא לשתף מה שהוא רואה לנכון, לעובדה שהוא כדורגלן אין שום קשר לזה כל עוד הוא מגיע ונותן בכל אימון ומשחק את ה 100% שלו.
על פניו זה נראה שכן, אחרת ברק לא היה נותן לו קרדיט בהרכב.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

לדעתי אתם קצת מגזימים..
הגישה שלי היא הפוכה, אני למדתי כמנהל של עובדים שכשהם מגיעים שמחים לעבודה התוצרת שלהם גבוהה יותר, אותו דבר ככדורגלן, אם טוב לך ואתה שמח אז אתה תתן תוצרת טובה יותר על המגרש.
אני מעדיף לראות סרטונים כאלו מאשר לשמוע על מרמור של מקורבים

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מיכאל מקצוען אמיתי. נכון, אני יכול להשתגע הרבה פעמים כשאני רואה אותו עם הכדור ולצעוק תמסור כבר, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הרצינות וההשקעה, גם שלא במסגרת הקבוצה דרך אגב, גם בחופשות, ממקור ראשון. להבדיל אלפי הבדלות מהבחורציק השני שעשו עלינו קופה תמורתו.
כמו כל בני העשרים היום, גם הוא רוצה להשוויץ קצת במדיה החברתית ולצחוק. מותר לו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מתאים למה שהפועח באר שבע מציירת ממתג אותנו לא טוב במיוחד עם הסטורי ההזוי שלו
על הכישרון אין עוררין אבל מה זה שווה אם במגרש מחרב חצי מההתקפות ?
שחק פשוט ימיכאל !!!
שנה שעברה היה מצויין היה ביישן ונכנס לקבוצה שרצה
היום נדמה שהוא חושב שהוא איזה טאלנט גדול
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אסור לסרס כישרון, לעולם לא ישחק פשוט, עיין גם ערך מליקסון בזמנו.

מאמן טוב כמו בכר יידע לקחת את הכשרון ולשפר חולשות, אבל לעולם לא יגיד לו לשחק פשוט...
מכירים את האמרה, יותר טוב לעצור סוסים אצילים מלדחוף חמורים עצלים...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

MikiRed כתב:אסור לסרס כישרון, לעולם לא ישחק פשוט, עיין גם ערך מליקסון בזמנו.

מאמן טוב כמו בכר יידע לקחת את הכשרון ולשפר חולשות, אבל לעולם לא יגיד לו לשחק פשוט...
מכירים את האמרה, יותר טוב לעצור סוסים אצילים מלדחוף חמורים עצלים...
זה חלק מהקסם שלו אבל צריך לדעת לשחרר כדור בזמן, במיוחד בעמדת מפתח מבחינת יצירתיות (הקשר הקדמי), אחרת הנעת הכדור הופכת ללא אפקטיבית בעליל באיזורים המסוכנים. זה תפקיד מפתח להתקפה שאסור ליפול בו

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מאז אותה פרשה הוא נראה טוב, מקווה שיפתח מול חיפה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

zivmay כתב:מאז אותה פרשה הוא נראה טוב, מקווה שיפתח מול חיפה.
נראה טוב עד ה-16, משם הפעולות וקבלת ההחלטות נשארו שכונה. ותחסכו ממני את הגול בחצי גמר הטוטו ומול ק"ש.. מאז הוא היה צריך להיות מעורב בעוד שניים שלושה שערים/בישולים אם רק היה מקבל החלטות/מבצע טוב יותר.

למרות כל האמור לעיל, לדעתי הוא חייב להמשיך לרוץ ב 11.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

אני חושב שהבעיה המרכזית שלו היא מה שהוא עושה לפני שנוגע בכדור, ולא מה שעושה כשכבר נוגע.
אם התנועות שלו ללא הכדור היו באותה רמה של הטיפול בו הוא היה קטלני.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

Eelect כתב:אני חושב שהבעיה המרכזית שלו היא מה שהוא עושה לפני שנוגע בכדור, ולא מה שעושה כשכבר נוגע.
אם התנועות שלו ללא הכדור היו באותה רמה של הטיפול בו הוא היה קטלני.
עדיין לא מבין מספיק את המשחק מה שנקרא וזה מה שמשפיע על מערכת קבלת החלטות לא טובה מספיק.

דבר אחד שאני ממש שם לב אליו זה שהרבה פעמים הוא לוקח את הכדור ונכנס לתוך בורות.
עובר שחקן ורץ ישירות לתוך דבוקה של שחקני יריב, או כשצריך למשוך כובד משחק למקומות פחות צפופים או לתת באלנס בדקות מסוימות.

אם הוא ישפר קצת את כל ההיבטיים של הבנת משחק מאמין שדברים יילכו וישתפרו מבחינתו בהמשך

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

RedBend כתב: עדיין לא מבין מספיק את המשחק מה שנקרא וזה מה שמשפיע על מערכת קבלת החלטות לא טובה מספיק.

דבר אחד שאני ממש שם לב אליו זה שהרבה פעמים הוא לוקח את הכדור ונכנס לתוך בורות.
עובר שחקן ורץ ישירות לתוך דבוקה של שחקני יריב, או כשצריך למשוך כובד משחק למקומות פחות צפופים או לתת באלנס בדקות מסוימות.

אם הוא ישפר קצת את כל ההיבטיים של הבנת משחק מאמין שדברים יילכו וישתפרו מבחינתו בהמשך
אכן הכל מתחיל מבעיה בהבנת משחק ויש הרבה מה לשפר שם.
אבל את הטעויות בקבלת החלטות עוד אפשר לספוג, הוא בכל זאת שחקן עם טיפול בכדור ברמה הכי גבוהה בארץ ולצד טעויות הוא גם עושה הרבה פעולות טובות. מה שקשה לי לקבל זה את הסטטיות שלו כשהוא לא עם הכדור. אתה השחקן הכי כשרוני בארץ, ראבק, מה עם קצת רעב לקבל כדור? מה עם תנועה כדי להתפנות כמו בנאדם שימסרו לך? או קצת ריצה לשטח? (יש לו קטע כזה שעושה תנועה "מתה", אומנם רץ אבל בין יער של שחקנים, אף אחד לא ימסור לו לשם). כל עוד הוא ימצב את עצמו כשחקן שמתקדם לשער רק עם הכדור, הוא לא יגיע רחוק.

שלח תגובה