LIAV00S כתב:
לי לא זכור שהוא אמר מילה אחת רעה על באר שבע. אבל כרגיל יש פה אנשים שלא מבינים עניין וחושבים רק שלילי
מחר הוא ישים גול ולא יחגוג כי יכבד את המועדון ואת הקהל,אבל אתם בשלכם תקללו אותו.
צודק. אנחנו צריכים ללמוד מכם איך שחקן שמזוהה עם היריבה העירונית השנואה הפך לסמל שלכם. ככה זה כשמבקיעים 30 שערים, הכל נשכח.
אח שלי, אנחנו לא אוהדי הצלחות כמוכם. אנחנו מעדיפים למות עם שחקנים מחויבים מאשר לחיות עם כוכבים שמשתינים עלינו.
נו באמת, זאת ההטרלה הכי צפויה ומעפנה שלו. היה אפשר לצפות איך הוא יגיב באותה שנייה שהדיו ןהתחיל. מאכזב אותי שהתייחסתם.
בכל אופן,
יש לקהל שלנו נטייה להתפזר כשמעלים מישהו על הגריל (שופט כלשהו, ערן לוי בטרנר) ולרוב במקום להפעיל לחץ על השחקן עצמו זה מפעיל לחץ על היריבה.
בוזגלו זה לא העניין. בחימום ובתחילת המשחק צריך לעשות לו את המוות, כמו דוידזאדה. אחרי זה להתרכז במשחק.
צריכים את טרנר מחר חשמל. לא קיים תסריט שטרנר רועד והנקודות לא מגיעות. כן בוזגלו לא בוזגלו, מחר אנחנו צריכים להחזיר את הרעב למערכת.
זה משחק שגונם צריך לתת חיזוק על העמדה ולגרום לכל טרנר לעמוד 90 דק'. שהילד ז** הזה יבין מה היה לו בידיים, שישתין במכנסיים מפחד, שיעקב בוזגלו יכנס להיכל הקדוש הזה ותעתק נשימתו לרגע כשיבין מה הוא גרם לבן שלו לפספס רק כי רצה לשים עוד כמה זיטונים ברולטה.
אינשאללה שנקום לידיעות ששהר וטוני האריכו חוזה, התעגעתי לאווירה בעיר לפני משחק גדול, ומשחקים גדולים באמת בטרנר לא יכולים לאכזב (עמה יעמיק).
הדרך ליצור שושלת מתחילה מחר. הפועל באר שבע הגדולה, אשרינו שזכינו לחיות בתקופה הזאת.
תענוג.
פעם כשהייתי יוצא ממשחקים הייתי שומע אוהדים של קבוצות אחרות אומרים מתוך רחמים שלקהל כמו שלנו מגיע קבוצה יותר טובה, היום כבר הפכו את כל אוהדי באר שבע לאוהדי טרנר שהתחילו לראות כדורגל לפני שנתיים.
פעם היו רוצים שננצח את הגדולות בשביל שהן יפלו, היום אנחנו בתפקיד הזה.
לא רוצה שיחזיקו לי אצבעות ויחמיאו לי, עושים את זה רק לאנדרדוג.