הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי חיפה, שני, 21:00, טרנר
אמיתי אחי.אוהד בגולה כתב:- אני יודע שלא תאהבו - אבל באמת מאכזב ששורקים בוז וצוהלים ששחקן שהיה בן בית שלנו 4 שנים נפצע. זה ממש ממש מבאס. אנחנו מתגאים בקהל ספורטיבי וחיובי. זה לא מתאים. אני יודע שזה היה מיעוט אבל מיעוט מספיק גדול בשביל לפגוע בשם שלנו.
ש י ז ד י י ן
הקראמה מרביצה שעות נוספות כמו שצריך
הדבר החיובי היחיד מהמשחק שאוגו קיבל צהוב נקסט
בא לי להקיא. קהל *** ובזוי ששכח מה זה ספורטיביות.
ששר איך הגורל צחק לכם בפנים ולא מבין שהגורל והקארמה יתהפכו עלינו הרבב יותר מהר בקצב הזה.
מזל שיש חלק שפוי בקהל שלא שיתף פעולה עם הבזיון הזה ואנשים נהדרים כמו בכר, ברדה, חיימוב ועוד שהלכו לחבק ולנחם אותו.
איכס יא פחי אשפה.
ששר איך הגורל צחק לכם בפנים ולא מבין שהגורל והקארמה יתהפכו עלינו הרבב יותר מהר בקצב הזה.
מזל שיש חלק שפוי בקהל שלא שיתף פעולה עם הבזיון הזה ואנשים נהדרים כמו בכר, ברדה, חיימוב ועוד שהלכו לחבק ולנחם אותו.
איכס יא פחי אשפה.
יאללה תתקדםizguy83 כתב:בא לי להקיא. קהל *** ובזוי ששכח מה זה ספורטיביות.
איכס יא פחי אשפה.
ושבוזגלו יצאhb7 כתב:הדבר החיובי היחיד מהמשחק שאוגו קיבל צהוב נקסט
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אמיתי אחי, אני חשבתי שאנחנו יותר טובים מזה.אדום זקן כתב: אמיתי אחי.
ש י ז ד י י ן
הקראמה מרביצה שעות נוספות כמו שצריך
קליק קליק איי הלכה הברך.
-
משחק חלש. אין אנרגיות. למזלנו שיחקנו נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה שלא הייתה שמה גול גם אם היו משחקים לבד.
אבל הניצחון היה נראה חשןב לשחקנים והשתחרר הרבה לחץ. נקווה לצאת לדרך חדשה עם רכש בינואר
-
משחק חלש. אין אנרגיות. למזלנו שיחקנו נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה שלא הייתה שמה גול גם אם היו משחקים לבד.
אבל הניצחון היה נראה חשןב לשחקנים והשתחרר הרבה לחץ. נקווה לצאת לדרך חדשה עם רכש בינואר
15 דקות ראשונות מדהימות וזהו.
משחק לא טוב. פשוט לא טוב. קבוצה קצת יותר טובה לוקחת פה נקודות.
משחק לא טוב. פשוט לא טוב. קבוצה קצת יותר טובה לוקחת פה נקודות.
להוציא את הדקות הראשונות ואת הדקות האחרונות מאז הגול של וואקמה, משחק חלש.
מכבי חיפה עלו בהרכב מאוד התקפי, בילו לא מעט באיזור הרחבה ופשוט לא היינו מסוגלים לנצל את זה ולצאת מהר קדימה בהתקפות מעבר (בפעם המי יודע כמה).
כמה שחסרה לנו מהירות בהתקפה ובקישור.
מכבי חיפה עלו בהרכב מאוד התקפי, בילו לא מעט באיזור הרחבה ופשוט לא היינו מסוגלים לנצל את זה ולצאת מהר קדימה בהתקפות מעבר (בפעם המי יודע כמה).
כמה שחסרה לנו מהירות בהתקפה ובקישור.
אם היה לנו מגן ימני שיודע לתקוף.....אני מת על ביטון אבל הוא נגר ברמות
וגם קשה לבנות על החוסר יציבות של שהר, הוא לא יסחוב אותנו לבד כל העונה ואין גאדיר ואין ברדה ואין פקהארט - קשה
וגם קשה לבנות על החוסר יציבות של שהר, הוא לא יסחוב אותנו לבד כל העונה ואין גאדיר ואין ברדה ואין פקהארט - קשה
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 25 דצמבר 2017, 23:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בישל גול.שיש כתב:אם היה לנו מגן ימני שיודע לתקוף.....אני מת על ביטון אבל הוא נגר ברמות
משחק אדיר שלו.שיש כתב:אם היה לנו מגן ימני שיודע לתקוף.....אני מת על ביטון אבל הוא נגר ברמות
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
השתגעת ביטון היה הכי טוב בעיקר בחצי הראשון.שיש כתב:אם היה לנו מגן ימני שיודע לתקוף.....אני מת על ביטון אבל הוא נגר ברמות
כמה מצבים היו לו לתת פס נורמלי? התקפית הוא מחריב התקפות. הגנתית הוא חומה