karma is a bitch
Re: karma is a bitch
על איזה טינוף בתקשורת אתם מדברים ?
ראיתי רק כתבה בספורט 5 על ציוצים כלליים שחלקם מעבירים ביקורת
השמועה אומרת שמדובר במיניסקוס
הביאו את זה על עצמם.
לא שמח בפציעה שלו, באמת שלא. בסופו של יום מדובר בבן אדם כמו כולנו ואני מאחל לכולם רק בריאות.
אבל בחיאת אל תזרמו עם העליהום התקשורתי הלא מוצדק.
אף אחד לא באמת מתכוון שימות, אף אחד לא ידע שמדובר בקרע, ורוב גדול של האוהדים מאחלים החלמה מהירה ולא שמחים לאיד.
שרו לו שיר ששרים בכל מגרש בליגה.
על אופיר, על ראדי, על אוגו, על חלאיילה.
המון שחקנים עברו את זה, במגרש אף אחד לא יכול לנחש ואחרי כל מה שהם עשו הם קיבלו בוז וקללות בצדק.
מעכשיו צריכים לאחל רק בריאות ולהשאיר את היריבות ספורטיבית נטו.
לא שמח בפציעה שלו, באמת שלא. בסופו של יום מדובר בבן אדם כמו כולנו ואני מאחל לכולם רק בריאות.
אבל בחיאת אל תזרמו עם העליהום התקשורתי הלא מוצדק.
אף אחד לא באמת מתכוון שימות, אף אחד לא ידע שמדובר בקרע, ורוב גדול של האוהדים מאחלים החלמה מהירה ולא שמחים לאיד.
שרו לו שיר ששרים בכל מגרש בליגה.
על אופיר, על ראדי, על אוגו, על חלאיילה.
המון שחקנים עברו את זה, במגרש אף אחד לא יכול לנחש ואחרי כל מה שהם עשו הם קיבלו בוז וקללות בצדק.
מעכשיו צריכים לאחל רק בריאות ולהשאיר את היריבות ספורטיבית נטו.
יציע העיתונות וזה..Tal_Hbs כתב:על איזה טינוף בתקשורת אתם מדברים ?
מחר בתוכניות הספורט בטלויזיה וברדיו תהיה חגיגה על הקהל שלנו.
אז לא לראות כדי לחסוך עצבים ?CrazyRed7 כתב: יציע העיתונות וזה..
מחר בתוכניות הספורט בטלויזיה וברדיו תהיה חגיגה על הקהל שלנו.
וותר וותר...Tal_Hbs כתב:
אז לא לראות כדי לחסוך עצבים ?
לקלל קללות גזעניות את מהראן ראדי כשהוא בקבוצה שלך זה בסדר.
לעשות תפאורה עם קביים לרפי דהאן ולצחוק על הפציעה שלו זה לגיטימי.
לעמוד מחוץ למשרדים של יעקב שחר עם שלט "יעקב שחר יותר גרוע מהחיזבאללה" זה מובן.
לקלל שחקן שניסה בכל כוחו לשסע את המערכת שבה הוא נמצא, שרץ לקהל שלו בתנועות מתגרות, ששלח את המשפחה שלו לאיים על אוהדים, שנתן לאבא שלו לטנף בכל במה אפשרית על הקבוצה שלו בעוד הוא שחקן פעיל שלה והיתמם כשאמר שהוא לא שולט בזה, שירק לבאר ממנה הוא שתה כל כך הרבה פעמים, ליד שהאכילה אותו, לקבוצה שהקימה לתחייה את הקריירה הגמורה שלו ונתנה לו לכל הפחות מה שהוא נתן לה אם לא יותר זה אוי ואבוי! זה רק חארות עושים.
מצחיק אותי העליהום מסביב, אבל כשאוהדים מבפנים מצטרפים לזה זה פשוט מרתיח את הדם. הצדקנות שלכם לא יודעת גבול?
לקלל שחקן שניסה בכל כוחו לשסע את המערכת שבה הוא נמצא, שרץ לקהל שלו בתנועות מתגרות, ששלח את המשפחה שלו לאיים על אוהדים, שנתן לאבא שלו לטנף בכל במה אפשרית על הקבוצה שלו בעוד הוא שחקן פעיל שלה והיתמם כשאמר שהוא לא שולט בזה, שירק לבאר ממנה הוא שתה כל כך הרבה פעמים, ליד שהאכילה אותו, לקבוצה שהקימה לתחייה את הקריירה הגמורה שלו ונתנה לו לכל הפחות מה שהוא נתן לה אם לא יותר זה אוי ואבוי! זה רק חארות עושים.
מצחיק אותי העליהום מסביב, אבל כשאוהדים מבפנים מצטרפים לזה זה פשוט מרתיח את הדם. הצדקנות שלכם לא יודעת גבול?
אל תזיין במוח. לא חייבים להסכים. מאחל לך שתהיה פחות ממורמר ולחפש את הרע בחיים. כל טוב.South Boy כתב:לקלל קללות גזעניות את מהראן ראדי כשהוא בקבוצה שלך זה בסדר.
- The red one
הוא צודק. אתה זה שמזיין במוחizguy83 כתב: אל תזיין במוח. לא חייבים להסכים. מאחל לך שתהיה פחות ממורמר ולחפש את הרע בחיים. כל טוב.
חחחח איזה קהל מזד**ן בליגה יכול להטיף לנו מוסר?
ביתר שמקללים שחקנים על רקע מוצא?
מכבי שמקללים את ראדי שהביא להם 3 אליפויות ואף פעם לא הוציא עליהם חצי מילה רעה?
חיפה עם רפי דהן?
ליצנים.
ביתר שמקללים שחקנים על רקע מוצא?
מכבי שמקללים את ראדי שהביא להם 3 אליפויות ואף פעם לא הוציא עליהם חצי מילה רעה?
חיפה עם רפי דהן?
ליצנים.
בסדר. כתבתי שלא חייבים להסכים.The red one כתב: הוא צודק. אתה זה שמזיין במוח
הנה, גם אלונה באותו קו.
- The red one
המשפחה של מירן שוב מקללת ומאיימת על אוהדים ברשתות החברתיות
אין כמו משפחת נמני. ממש שידוך מוצלח עם משפחת בוזגלו.The red one כתב:המשפחה של מירן שוב מקללת ומאיימת על אוהדים ברשתות החברתיות
וואו, אחת ההודעות האינפורמטיביות שראיתי.izguy83 כתב: אל תזיין במוח. לא חייבים להסכים. מאחל לך שתהיה פחות ממורמר ולחפש את הרע בחיים. כל טוב.
כמה קל לברוח למקומות האלה במקום להיות ענייני, העיקר להשמיע קול.
מאחל לך שתמיד תהיה שמח כמוני, אם להודעה הזאת אתה קורא מרמור כנראה שלא הבנת את השורה התחתונה והיא שלבוא בטענות לקהל בהתאם לנסיבות ולמקרים שציינתי זה מביך, אבל זה בסדר אני לא אפריע לך יותר.
אתה פשוט בנאדם מגוחך, אין לי משהו אחר להגיד לך.
לינק בבקשהThe red one כתב:המשפחה של מירן שוב מקללת ומאיימת על אוהדים ברשתות החברתיות