karma is a bitch

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Temple
Title: קרייזי-רד

Re: karma is a bitch

שליחה על ידי Red Temple »

בן בודה פירסם פוסט
נימני הגיס הקטן
״אתה סמרטוט ריצפה *** אנושי ״

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

izguy83 כתב: אל תזיין במוח. לא חייבים להסכים. מאחל לך שתהיה פחות ממורמר ולחפש את הרע בחיים. כל טוב.
עד מתי יפי נפש בהגזמה?

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

וואלה לא רוצה להתייחס לעניין הספציפי הזה עם בוזגלו.. אבל באמת אני חייב לשאול, כי אני פשוט לא מבין למה בכלל להתעסק עם שחקנים של קבוצה אחרת? למה בכלל לשיר עליהם? מה זה נותן? למה לא להתרכז בעידוד הקבוצה שלי והשחקנים שלי?
ולגבי ההשוואות עם קהלים אחרים, מסכים שזה קורה גם שם ובצורות יותר מכוערות ממה שהיה אתמול, אבל אין תרבות ספורט בארץ ואנחנו לא צריכים ללמוד מהם או להגיד ״גם הם התנהגו ככה״, הם לא איזה מודל לחיקוי...
החלום שלי שאוהדים יתרכזו בקבוצה שלהם ולא באחרים..
כשאני מגיע ליציע, רוצה לשמוע קולות עידוד ולא בוזגלו (או לא משנה מי) בן זונה..

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

תנו לתקשורת ולצהובים לטנף, זה מה יש כשקבוצה מצליחה. זה יעבור עוד יומיים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

South Boy כתב: לעשות תפאורה עם קביים לרפי דהאן ולצחוק על הפציעה שלו
תמונה של זה בבקשה... רוצה להשתיק חבר אוהד חיפה שמצטדק לי פתאום

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

תמונה
זה מה שהצלחתי למצוא.

לחברים ממכבי ת"א -
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שהוא נפצע לא שמחתי, אבל עכשיו אני שמח, אחריי ששמעתי את מה שהאבא שלו אמר על הקהל שלנו, קארמה איז פאקינג ביטץ'!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

יהיה פה מחול צביעות של התקשורת יום-יומיים וזה יעבור.
התקשורת תמיד איתרגה את מאור כי הוא מספק לה את הסחורה, לא שמענו אף פעם ביקורת על דרך הפעולה שלו כששיחק אצלנו כי הוא זה שמייצר לתקשורת את אותם סקופים.

לא חושב שהיה אתמול משהו חריג שלא בגבולות חוקי המשחק, אם כבר, עוד יום שמוסיף לאתוס הזה שנקרא איצטדיון טרנר והפועל באר שבע, רוצה לומר - חביבי, עדיף לך להיות בצד הנכון, כי אם לא...שערי גהנום יפתחו עליך.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

חלשלוש הבוזגלוס הזה, קרס תחת הלחץ של טרנר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

zivmay כתב:
עד מתי יפי נפש בהגזמה?
זו לא התייפייפות.
לשמוח לאיד על פציעה זו שפלות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

חשבתי הרבה לפני התגובה.

משפחת בוזגלו ובראשם מאור הרוויחו כל יחס עוין של הקהל הבאר שבעי. הם בחרו בפרידה מכוערת ותקשורתית. רוב הקהל גיבה אותו למרות שהחל מהעונה השנייה שלו בבאר שבע היו תמיד פסטיבלים סביבו. כל הזמן הם שמו דגש על התרומה של מאור והתעלמו מזה שזו הייתה מערכת דו צדדית. מבחינתי קו השבר היה נגד מכבי פתח תקווה כאשר הוא הגיע אלינו ליציע עם תנועה מתגרה. בנו אתה מתגרה? שלא נדבר על המשפחת המקללים והמאיימים. מה שיעקב בוזגלו אמר על ברק בכר ומאור מליקסול אחרי טריספול הופך את בוזגלו מת של אתמול לחנה בבלי. יש פה לפחות שניים בפורום ששמעו את זה במו אוזניהם. לצערם זה ארך 11 שעות באוטובוס.

ואחרי כל זה אני אומר שנפלנו בפח. זה היה הרבה יותר חזק אם היינו הופכים את החזרה של הטמבל לגיהינום למשפילה אם היינו הופכים את זה לפסטיבל מאור יש רק אחד. פריסה מתאימה ושירי עידוד למליקסון.

אני לא אשכח את רגעי האושר שבחזגלו העניק לי. הם היו רגעים מופלאים. רגעים שבזמן אמת היו מרגשים יותר מאליפות. לחגוג עלייה על הראש של קבוצת פרמייר ליג במגרש שלה. כמה קבוצות יכולות להתגאות בזה?

חוזר ואומר. אין לבוזגלו להלין אלא על עצמו. יקוב זה מקרה של רופאים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:
זו לא התייפייפות.
לשמוח לאיד על פציעה זו שפלות.
אורי אתה בן אדם חכם.
מאחל למאור רק בריאות.
אבל אי אפשר לצפות מאלפים שהוא פגע בהם ואומר לך את זה מי שהיה גדול מעריציו לשנות את עורם ולשכוח את מה שעשה כאן הוא ואביו,כי זו צביעות.
יעקב בוזגלו באמירותיו,ראיונותיו והיוהרה הבלתי נתפסת שלו,במו פיו גרם לכך.
איך אומרים "המקלל סופו שתחזור עליו הקללה" וזה לצערו מה שקרה לו.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:חשבתי הרבה לפני התגובה.

משפחת בוזגלו ובראשם מאור הרוויחו כל יחס עוין של הקהל הבאר שבעי. הם בחרו בפרידה מכוערת ותקשורתית. רוב הקהל גיבה אותו למרות שהחל מהעונה השנייה שלו בבאר שבע היו תמיד פסטיבלים סביבו. כל הזמן הם שמו דגש על התרומה של מאור והתעלמו מזה שזו הייתה מערכת דו צדדית. מבחינתי קו השבר היה נגד מכבי פתח תקווה כאשר הוא הגיע אלינו ליציע עם תנועה מתגרה. בנו אתה מתגרה? שלא נדבר על המשפחת המקללים והמאיימים. מה שיעקב בוזגלו אמר על ברק בכר ומאור מליקסול אחרי טריספול הופך את בוזגלו מת של אתמול לחנה בבלי. יש פה לפחות שניים בפורום ששמעו את זה במו אוזניהם. לצערם זה ארך 11 שעות באוטובוס.

ואחרי כל זה אני אומר שנפלנו בפח. זה היה הרבה יותר חזק אם היינו הופכים את החזרה של הטמבל לגיהינום למשפילה אם היינו הופכים את זה לפסטיבל מאור יש רק אחד. פריסה מתאימה ושירי עידוד למליקסון.

אני לא אשכח את רגעי האושר שבחזגלו העניק לי. הם היו רגעים מופלאים. רגעים שבזמן אמת היו מרגשים יותר מאליפות. לחגוג עלייה על הראש של קבוצת פרמייר ליג במגרש שלה. כמה קבוצות יכולות להתגאות בזה?

גדי, אתה צודק בכל מילה. כמעט.
הפסטיבל שאתה מציע לא אפשרי, לצערי. בחימום שרנו למאור 'מאור יש רק אחד'. הוא ניגש אל היציע וביקש להפסיק.
מדובר בחומר אנושי שונה לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:חשבתי הרבה לפני התגובה.

+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

סניור כתב:
גדי, אתה צודק בכל מילה. כמעט.
הפסטיבל שאתה מציע לא אפשרי, לצערי. בחימום שרנו למאור 'מאור יש רק אחד'. הוא ניגש אל היציע וביקש להפסיק.
מדובר בחומר אנושי שונה לחלוטין.
ראיתי את הבקשה של מליקסון. במקרה הזה אפשר היה להתעלם מהבקשה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שלח תגובה