karma is a bitch

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: karma is a bitch

שליחה על ידי שיש »

סניור כתב:
גדי, אתה צודק בכל מילה. כמעט.
הפסטיבל שאתה מציע לא אפשרי, לצערי. בחימום שרנו למאור 'מאור יש רק אחד'. הוא ניגש אל היציע וביקש להפסיק.
מדובר בחומר אנושי שונה לחלוטין.
כמה צניעות! מעריץ אותו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

שיש כתב: כמה צניעות! מעריץ אותו
אין הרבה דמויות כאלו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אורי אדום בנשמה כתב:
זו לא התייפייפות.
לשמוח לאיד על פציעה זו שפלות.
לא דיברתי על השמחה לאיד.
דיברתי על החוסר ההבנה של צד האוהדים. היו המון מעל ומתחת פני השטח.
אישית, הוא לא עניין אותי אתמול, אבל לא הופתעתי מהקללות גם כשיצא, המשפחה שלו והוא הביאו את זה על עצמם, הם עד כדי כך חסרי מודעות?

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אורי אדום בנשמה כתב:
זו לא התייפייפות.
לשמוח לאיד על פציעה זו שפלות.
אורי אתה אחד האנשים שאני הכי נהנה לקרוא כאן, אני חייב להבין למה אתה או מישהו כאן חושב שמישהו שמח לאיד מהפציעה שלו?
שחקן של באר שבע קצר אותו והתחילו לשיר לו? הקהל צעק לשחקנים להיכנס בו?
הוא קיבל קללות מהרגע שעלה לדשא עד הרגע שירד ממנו, בדיוק את אותן הקללות שהוא קיבל לפני שנפצע הוא קיבל אחרי שנפצע, בדיוק אותן הקללות שדוידזאדה קיבל הוא קיבל אחרי שהרוויח אותן ביושר, בגלל שהוא נפצע אז הקונוטציה של המילים הופכת לשמחה לאיד? בגלל שדוידזאדה לא נפצע אז זה היה בסדר לשיר לו?
מה זאת ההצטדקות הזאת? אם ערן לוי או יוסי בניון ישכבו על הדשא בסמי עופר מישהו ימחא להם כפיים? מישהו מחא כפיים לרפי דהאן כשהוא ירד על אלונקה בקריית אליעזר?
מאור בוזגלו ומשפחתו הם האנשים הכי שנואים בבאר שבע והם הרוויחו את המוניטין הזה בצדק, את הקללות הם קיבלו בלי שום קשר לפציעה שלו שאף אחד באיצטדיון לא איחל לה בפומבי, מספיק רק לראות את ההתנהגות של האבא כדי להבין כמה האנשים האלה הם טינופות.
אני בטוח שכולם בדיוק כמוני לא קיוו לראות את בוזגלו נפצע, ההבדל הוא שאין לי טיפת רחמים עליו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

גדי כתב:חשבתי הרבה לפני התגובה.

משפחת בוזגלו ובראשם מאור הרוויחו כל יחס עוין של הקהל הבאר שבעי. הם בחרו בפרידה מכוערת ותקשורתית. רוב הקהל גיבה אותו למרות שהחל מהעונה השנייה שלו בבאר שבע היו תמיד פסטיבלים סביבו. כל הזמן הם שמו דגש על התרומה של מאור והתעלמו מזה שזו הייתה מערכת דו צדדית. מבחינתי קו השבר היה נגד מכבי פתח תקווה כאשר הוא הגיע אלינו ליציע עם תנועה מתגרה. בנו אתה מתגרה? שלא נדבר על המשפחת המקללים והמאיימים. מה שיעקב בוזגלו אמר על ברק בכר ומאור מליקסון אחרי טריספול הופך את בוזגלו מת של אתמול לחנה בבלי. יש פה לפחות שניים בפורום ששמעו את זה במו אוזניהם. לצערם זה ארך 11 שעות באוטובוס.

ואחרי כל זה אני אומר שנפלנו בפח. זה היה הרבה יותר חזק אם היינו הופכים את החזרה של הטמבל לגיהינום למשפילה אם היינו הופכים את זה לפסטיבל מאור יש רק אחד. פריסה מתאימה ושירי עידוד למליקסון.

אני לא אשכח את רגעי האושר שבחזגלו העניק לי. הם היו רגעים מופלאים. רגעים שבזמן אמת היו מרגשים יותר מאליפות. לחגוג עלייה על הראש של קבוצת פרמייר ליג במגרש שלה. כמה קבוצות יכולות להתגאות בזה?

חוזר ואומר. אין לבוזגלו להלין אלא על עצמו. יעקב זה מקרה של רופאים.
לצפות מאלפי אוהדים שאכלו מהמשפחה הזאת קש, ואני עדין, במשך תקופה ארוכה להפוך לג'נטלמנים בריטיים מעונבים כשמי שהשתין עליהם מהמקפצה סוחב רגל זה לא מציאותי. בוודאי שישמחו לאידו של שחקן ששם את עצמו מעל המועדון פעם אחר פעם, מי שבני משפחתו איימו על אוהדים והוא שתק.
אם בוזגלו היה נפצע בסגנון סאן מנחם שנה שעברה אני בספק אם זה היה היחס. פציעה ברגל, שחומרתה לא ידועה, נראתה לרבים כמו קארמה ולא יותר. גורל ראוי לאדם ששם את עצמו מעל הקבוצה פעם אחר פעם אחר פעם.
מי שמעביר ביקורת על האוהדים של ב"ש בעקבות הסיפור הזה הוא או אוהד של קבוצה יריבה, בעיקר מכבי ת"א, שרק מחפש לנגח אותנו, או לא מכיר את העובדות או מתחסד.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני עם גדי וסאות בוי ואריאל ואדום זקן.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 26 דצמבר 2017, 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

״לא אגיב על מה שהיה עם אוהדי ב"ש, יהיה לי הרבה מה להגיד אבל לא עכשיו", מאור בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

zivmay כתב:
לא דיברתי על השמחה לאיד.
דיברתי על החוסר ההבנה של צד האוהדים. היו המון מעל ומתחת פני השטח.

זה לא היה הסאבטקסט מדבריך.
South Boy כתב:
אורי אתה אחד האנשים שאני הכי נהנה לקרוא כאן, אני חייב להבין למה אתה או מישהו כאן חושב שמישהו שמח לאיד מהפציעה שלו
אולי כי אני קורא ושומע אנשים בפורום ובעיקר מחוצה לו?
אריאל2 כתב:מי שמעביר ביקורת על האוהדים של ב"ש בעקבות הסיפור הזה הוא או אוהד של קבוצה יריבה, בעיקר מכבי ת"א, שרק מחפש לנגח אותנו, או לא מכיר את העובדות או מתחסד.
וביקורת על מי ששמח לאיד אחרי שכבר יודע שככל הנראה קרע את הרצועה לגיטימית בעיניך? כי למקרה שפספסת - על זה פרופר 'izguy83' ואני דיברנו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

CrazyRed7 כתב:״לא אגיב על מה שהיה עם אוהדי ב"ש, יהיה לי הרבה מה להגיד אבל לא עכשיו", מאור בוזגלו.
בפרישה המתקרבת אליו בצעדי ענק יהיו לו הרבה על מה לדבר.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב:״לא אגיב על מה שהיה עם אוהדי ב"ש, יהיה לי הרבה מה להגיד אבל לא עכשיו", מאור בוזגלו.

הוא יפתח את הג'ורה שלו. על זה אני כל כך מתוסכל. בסוף הוא והמשפחה המגעילה שלו הופכים לקורבונות וזה הכי עיוות. פשוט נפלנו בפח. כמו שכתבתי. הוא הרוויח הכל ביושר ובסוף הוא הקורבן.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

כל התיסכול הזה נובע מדבר אחד -הם יודעים טוב מאוד שהם עשו טעות פאטלית.
לקחת שחקן פצוע ! ולהעביר אותו לקבוצה חולה כמו מכבי חיפה מהמועדון היחיד שהוא נחל בו הצלחה זה פשוט טיפשות שאי אפשר לכמת אותה .
ועוד משהו - אני בטוח שאם הוא היה נשאר בקבוצה אין סיכוי שכבר היה חוזר לשחק -רק במועדון חובבני נותנים לשחקן עם פציעה כזו לחזור ועוד לפתןח בהרכב.
מאחל לו ולאביו רפואה שלמה -בגוף ובנפש

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלכס כתב:כל התיסכול הזה נובע מדבר אחד -הם יודעים טוב מאוד שהם עשו טעות פאטלית.
לקחת שחקן פצוע ! ולהעביר אותו לקבוצה חולה כמו מכבי חיפה מהמועדון היחיד שהוא נחל בו הצלחה זה פשוט טיפשות שאי אפשר לכמת אותה .
ועוד משהו - אני בטוח שאם הוא היה נשאר בקבוצה אין סיכוי שכבר היה חוזר לשחק -רק במועדון חובבני נותנים לשחקן עם פציעה כזו לחזור ועוד לפתןח בהרכב.
מאחל לו ולאביו רפואה שלמה -בגוף ובנפש
שמע..גם ויטור חזר פעמיים מוקדם מאוד. כשיש לחץ מקצועי זאת התוצאה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא יודע איך שני אתרים שראינו אותו באותו זמן מביאים ציטוט אחר אבל לפי וואו.
"אין לי מה להגיד על אוהדי ב”ש. אבא שלי הגיב בצורה אמוציונלית, אפשר להבין את הסיטואציה אבל אין מה להגיב על זה"
מתון יותר..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:

הוא יפתח את הג'ורה שלו. על זה אני כל כך מתוסכל. בסוף הוא והמשפחה המגעילה שלו הופכים לקורבונות וזה הכי עיוות. פשוט נפלנו בפח. כמו שכתבתי. הוא הרוויח הכל ביושר ובסוף הוא הקורבן.
כמה שאתה צודק.
הבחור הזה והאבא ההזוי שלו זוכים לכזאת עדנה תקשרותית שלא זכור לי כמותה מעולם.
מדווחים על הפציעה שלו אפילו בחדשות האזוריות.
לא נתפס.
אבל אוהדים לא יכולים להילחם בתקשורת,תמיד הם יצאו אשמים ובמיוחד במקרה של האתרוג הזה.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

CrazyRed7 כתב: שמע..גם ויטור חזר פעמיים מוקדם מאוד. כשיש לחץ מקצועי זאת התוצאה.

זה מה שניסיתי לומר -שחקן פצוע לקבוצה שלא פוגעת כבר כמה שנים על תקן מושיע תוסיף לזה אוהדים מתוסכלים -
והתוצאה ידועה מראש

שלח תגובה