karma is a bitch
Re: karma is a bitch
מישהו יכול להסביר למה גמר את הקריירה? ז"א שאחרי שנה שהוא יחלים ואם שוב הוא יפצע אז למעשה הוא שוב יהיה שנה בחוץ?
מישהו יכול להסביר על זה?
וה' אשכרה העניש אותו ואת אבא שלו... 4 שנים היה לו כאן ודווקא שעשה הצגות ורצה לעזוב ה' הנחית ממנו את המכה
ודווקא קיבל את אותה פציעה ביריבה שהיום הוא משחק אצלה.
מישהו יכול להסביר על זה?
וה' אשכרה העניש אותו ואת אבא שלו... 4 שנים היה לו כאן ודווקא שעשה הצגות ורצה לעזוב ה' הנחית ממנו את המכה
ודווקא קיבל את אותה פציעה ביריבה שהיום הוא משחק אצלה.
אז חיפה מתירים את החוזה שלו? כמה טוב שבאת הביתה.
אפשר להגיד שהקריירה שלו נגמרה, למרות שעשה דברים יפים הוא תמיד יהיה פיספוס בעיניי. אבא שלו גמר אותו לחלוטין.
מי שהעיף את היד שהושיטה לו אלונה ברקת בזמן שהיה פצוע עכשיו יתחנן שלא יזרקו אותו מהבית החם שאליו חזר. אני חושב שאי אפשר לכתוב תסריט יותר הוליוודי מזה.
ברגע שיתירו לו את החוזה יעקב בוזגלו כבר יעשה את כל העבודה ויזכיר לחיפה ולכל הכדורגל הישראלי מה שאוהדי באר שבע לא ישכחו לו לעולם.
אפשר להגיד שהקריירה שלו נגמרה, למרות שעשה דברים יפים הוא תמיד יהיה פיספוס בעיניי. אבא שלו גמר אותו לחלוטין.
מי שהעיף את היד שהושיטה לו אלונה ברקת בזמן שהיה פצוע עכשיו יתחנן שלא יזרקו אותו מהבית החם שאליו חזר. אני חושב שאי אפשר לכתוב תסריט יותר הוליוודי מזה.
ברגע שיתירו לו את החוזה יעקב בוזגלו כבר יעשה את כל העבודה ויזכיר לחיפה ולכל הכדורגל הישראלי מה שאוהדי באר שבע לא ישכחו לו לעולם.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 26 דצמבר 2017, 20:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואי ואי. מסכן.
הקארמה באמת כלבה.
הקארמה באמת כלבה.
איך ארגנו לו אתמול משחק פרישה באיצטדיון אותו כל-כך אהב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
צריך לעכל את מה שקרה כאן
הבן אדם גמר את הקריירה בדקה הראשונה שלו נגדנו.
וואו וואו
אין לי טיפת שמחה לאיד
הבן אדם גמר את הקריירה בדקה הראשונה שלו נגדנו.
וואו וואו
אין לי טיפת שמחה לאיד
בתכלס הקריירה שלו גמורה. אשכרה גמר את הקריירה במפגש הראשון איתנו.
שיהיה בריא.
שיהיה בריא.
מסכן, לא מגיע לו להיפצע ככה שוב, אבל זאת הקארמה ואין מה לעשות, הכל זה מלמעלה...
מאחל לו שיחזור למגרשים עונה הבאה כדי להפסיד פה בטרנר שוב...
מאחל לו שיחזור למגרשים עונה הבאה כדי להפסיד פה בטרנר שוב...
בדקה הראשונה לא במפגש, בדקה!CrazyRed7 כתב:בתכלס הקריירה שלו גמורה. אשכרה גמר את הקריירה במפגש הראשון איתנו.
שיהיה בריא.
אפילו פחות מדקה
מטורף
ראובן עובד 2 ? שי בירוק?
אני מנסה לחשוב לעצמי עד כמה זה באמת כואב לי. אז זה כואב ברמה האנושית אבל הם עשו כל טעות אפשרית ובעטו בזחיחות במי שאהב והכיל אותם שמה שנשאר לי זה רחמים. פחות עצב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
עצוב ברמה האנושית. לא קורע חולצה, לא פותח קונפטי. מבחינתי זה מתקבל אצלי כמו ששחקן גנרי ממכבי פתח תקווה יספוג את אותה פציעה. דין זה כדין זה.גדי כתב:אני מנסה לחשוב לעצמי עד כמה זה באמת כואב לי. אז זה כואב ברמה האנושית אבל הם עשו כל טעות אפשרית ובעטו בזחיחות במי שאהב והכיל אותם שמה שנשאר לי זה רחמים. פחות עצב.
כנ״ל.גדי כתב:אני מנסה לחשוב לעצמי עד כמה זה באמת כואב לי. אז זה כואב ברמה האנושית אבל הם עשו כל טעות אפשרית ובעטו בזחיחות במי שאהב והכיל אותם שמה שנשאר לי זה רחמים. פחות עצב.
חבל לי בשבילו בעיקר בגלל שגרם למקום היחיד שאהב אותו והמקום היחיד שהצליח בו והיה מזוהה איתו יותר מהכל, פשוט להשליך את כל האהבה הזו לפח.
הוא יסיים את הקריירה שלו כשאף אחד במכבי חיפה ובמכבי תל אביב לא יזכור מי הוא. היה יכול להיות אחד הגדולים שלנו ובמקום זה תראו מה קרה..
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 26 דצמבר 2017, 20:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
https://www.youtube.com/watch?v=YiX13uKeJRE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=3SgwGkM4Z8Y" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה מלך! כמה הזוי זה שהזיכרונות הכי יפים שלך היו דווקא כאן.
שימו את הדברים בצד בסופו של דבר מדובר בבנאדם שתרם למועדון ולקבוצה ולעיר,הגורל אכזר.
https://www.youtube.com/watch?v=3SgwGkM4Z8Y" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה מלך! כמה הזוי זה שהזיכרונות הכי יפים שלך היו דווקא כאן.
שימו את הדברים בצד בסופו של דבר מדובר בבנאדם שתרם למועדון ולקבוצה ולעיר,הגורל אכזר.
נערך לאחרונה על ידי LIAV00S ב 26 דצמבר 2017, 20:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
נגמר הכסף לרולטה..hb7 כתב:החלמה מהירה,זה מה שקורה שהאבא משחק ברולטה רוסית
חכה יש את אלמוג. מנייה בעלייהאדום זקן כתב: נגמר הכסף לרולטה..