איזה אחי..CrazyRed7 כתב: חכה יש את אלמוג. מנייה בעלייה
אלמוג אפילו לא מכסה כרגע את הביג בבליינד בקופה של 10 20.
איזה אחי..CrazyRed7 כתב: חכה יש את אלמוג. מנייה בעלייה
חחחחחחח מתאדום זקן כתב: איזה אחי..
אלמוג אפילו לא מכסה כרגע את הביג בבליינד בקופה של 10 20.
שששש לא להגיד מתRed Temple כתב: חחחחחחח מת
כשאתה מחכה שנה בחוץ ומת לזיין את האקסית, אתה מוותר גם על הצולבתns75 כתב:לא ברור לי איך הבנאדם משך איזה חצי שעה בלי צולבת
הבנאדם ישפוך כל מה שיש לו וילכלך בלי סוףאדום זקן כתב:צריך לקחת בחשבון דבר מאוד פשוט.
מהיום,מרגע זה יעקב בוזגלו ישים לו למטרה לעלות בכל כלי תקשורת אפשרי וילכלך בצורה הכי קשה על הפועל בש על מנת לכסות על הטעות שלו עצמו בנסיון להחזיר את בנו מהר מאוד למגרשים.
הוא כבר שמאור נפצע אחרי חודש אמר שמאור יחזור מוקדם מהצפוי,הלחץ הזה והרצון הזה לחזור מהר מדי גרם לזה.
צפו שהוא ינסה לטשטש את זה ויתעסק נטו במה שהק ל עשה לו.
אם אני יועץ התקשורת שלו זה מה שאני מפמם לו להגיד.
דוברות המועדון צריכה לחשוב טוב האם היא תיתן להזוי אחד להכפיש קהל שלם ולשתוק או להחזיר לו בזמנו מנה אחת אפיים.
ושלא תתבלבלו ממחר זה יתחיל.
הוא דמות שנויה במחלוקת, מכונת כותרות ומכאן ה"חיבה" התקשורתית אליו. בת'כלס כולם יודעים שהוא בסה"כ אבא שהלך כמה צעדים יותר מדי רחוק ונכנס לדמות סליזית במיוחד. הבנאדם מתפרנס מזה, הכל בסדר.אדום זקן כתב:צריך לקחת בחשבון דבר מאוד פשוט.
מהיום,מרגע זה יעקב בוזגלו ישים לו למטרה לעלות בכל כלי תקשורת אפשרי וילכלך בצורה הכי קשה על הפועל בש על מנת לכסות על הטעות שלו עצמו בנסיון להחזיר את בנו מהר מאוד למגרשים.
הוא כבר שמאור נפצע אחרי חודש אמר שמאור יחזור מוקדם מהצפוי,הלחץ הזה והרצון הזה לחזור מהר מדי גרם לזה.
צפו שהוא ינסה לטשטש את זה ויתעסק נטו במה שהק ל עשה לו.
אם אני יועץ התקשורת שלו זה מה שאני מפמם לו להגיד.
דוברות המועדון צריכה לחשוב טוב האם היא תיתן להזוי אחד להכפיש קהל שלם ולשתוק או להחזיר לו בזמנו מנה אחת אפיים.
ושלא תתבלבלו ממחר זה יתחיל.