karma is a bitch
Re: karma is a bitch
מתכנן קבלת פנים חמה ליעקוב בא עם רולטה למשחק מול בני יהודה
נו זה היה ברור שהיום יתחיל הבליץ.
אצלם הכל מתוכנן.
אצלם הכל מתוכנן.
מזכיר את הפורום של מכבי יום אחרי הבזיון במשחק הגביע נגד סכנין.
כל העולם נגדנו, רק אנחנו בסדר.
עכשיו אני שמח שהוא קרע את הרצועה, הלוואי גם סיים את הקריירה
- The red one
ברוך הבא לעולם הכדורגלizguy83 כתב:מזכיר את הפורום של מכבי יום אחרי הבזיון במשחק הגביע נגד סכנין.
(או העולם בכלל)
לא מבין מה אתה רוצה?izguy83 כתב:מזכיר את הפורום של מכבי יום אחרי הבזיון במשחק הגביע נגד סכנין.
אתה חושב שיש כאן משהו פרופורציונלי?
נראה לך אמיתי כל היום אבל לאומי הזה?
נראה לך רציני שמכתימים קהל שלם בגלל קריאות בוז?
אתה מכיר איצטדיון אחר שהאקס מגיע ולא מקבל קללות ושריקות?
נראה לך אמיתי שבמקום שילקקו את הפצעים כל המשפחה המזויינת הזאת כל אחד בתורו יוצא עלינו ועל אלונה?
למה מי זה בכלל אסי בוזגלו שידבר על אלונה הפח *** הזה.
מה שהיא עשתה בשביל אנשים הוא גם עוד 100 שנה לא יעשה.
על מה אתה מדבר תגיד לי??
לא מצליח להבין את ההתחסדות הזו שלך מאז המשחק.izguy83 כתב:מזכיר את הפורום של מכבי יום אחרי הבזיון במשחק הגביע נגד סכנין.
שום דבר לא חרג משום נורמה. המשפחה הכפויית טובה בישראל נכנסה גם לך לראש??
+100000000000אדום זקן כתב: לא מבין מה אתה רוצה?
נראה לך אמיתי שבמקום שילקקו את הפצעים כל המשפחה המזויינת הזאת כל אחד בתורו יוצא עלינו ועל אלונה?
על מה אתה מדבר תגיד לי??
כל מילהאדום זקן כתב: לא מבין מה אתה רוצה?
על מה אתה מדבר תגיד לי??
שיהנו מהפסטיבל הזה שיגמר עוד שבוע. אנחנו נמשיך במאבק על האליפות השלישית ומשפחת בוזגלו תאכל את כל הלקרדה ביחד עם התקשורת העלובה.
באיזשהו מקום אולי כל הרעש הזה יעשה לנו טוב כאוהדים. בשנתיים האחרונות עשו מאיתנו קהל קונצרטים כזה, עושה רושם ששחקנים, משפחות השחקנים ואנשי תקשורת חשבו שהם יכולים לחרבן עלינו ונקבל זאת. לא עוד. לפעמים צריכים להיות קצת ״רעים״.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
עוד פוליטיקאי כושל מנסה לתפוס טרמפ ויוצא עמה:
https://imgur.com/a/dCIBU" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
זה לא אמיתי.אוהד הצלחות כתב:עוד פוליטיקאי כושל מנסה לתפוס טרמפ ויוצא עמה:
זו בדיחה על הפעם שהתבלבל בדגלים באיזה פוסט שכתב.
לא. לא פרופורציונלי בעליל. אבל הבאנו את זה על עצמנו ובגישה הזו נמשיך להביא.אדום זקן כתב: לא מבין מה אתה רוצה?
על מה אתה מדבר תגיד לי??
מי שלא נבין כמה שפל זה היה, מתנהג בדיוק כמו אוהדי מכבי ובית"ר ששנים על גבי שנים מנסים להצטדק בתירוצים של קומץ וכו'.
על אלה שאשכרה שמחים מהמקרה, אני אפילו לא מדבר. כולל אלה שישר אלרי המשחק יצאו בצהלות (גם כאן) ואחרי זה התפכחו והתנסחו בעדינות. זה כבר ברמת מקרה הסעד.
לא דיברתי על הבוז "בטקס", בחימום או כשנגע בכדור. זה יותר מלגיטימי בעיניי.
מה שכן, מעודד מאוד שאני שומע וקורא המון המון אוהדים שלנו שמבינים שנהגנו לא נכון.
אגב, לא מת העולם. סה"כ היתה פה טעות של יחסי אנוש. לא מעבר. הבעיה שלי עם מי שלא מבין את זה וממשיך להצטדק.
התירוץ הכי גרוע שיכול להיות זה, אבל מכבי חיפה ורפי דהן, מכבי ת"א וראדי, בית"ר וערבים וכו'. חושב שבשנתיים האחרונות מיצבנו את עצמנו כקהל שונה בנוף, בעיקר בגלל אנשים מאוד אינטילגנטיים בראש ארגון האוהדים. עשו פה תפאורות שלא נראו בארץ, הביאו ראשונים מנואלה, תהלוכות מדהימות במשחקים באירופה ועוד...
מקרים כמו אתמול, גוררים אותנו למעמד של כל הקהל הזבל שיש בארץ.
https://sports.walla.co.il/item/3122509 ... page&utm_m" onclick="window.open(this.href);return false;
מביך. פשוט מביך.
המשפחה הזו פתטית
מביך. פשוט מביך.
המשפחה הזו פתטית
הבעיה הכי גדולה שזה זלג מעבר לעולם הספורט
אשתי למשל ראתה את זה אתמול בחדשות ערוץ 2 והזדעזעה
ולך תסביר לה ש ״בוזגלו מת״ זה עדין לעומת מה שרץ באיצטדיונים
(״מה? זה מה שהילדים שלי שומעים באיצטדיון?״, ואתה מת להגיד לה שהלוואי, אבל הם בד״כ שומעים הרבה יותר, כולל פירוט אנטומי מדוקדק של גוף האדם ומה אפשר לעשות לו, במיוחד לאיברים מסויימים)
תחשבו על המאות אלפים או מיליונים שראו את זה בחדשות ומבחינתם זה ארוע חריג, אלים ויוצא דופן, כי הם מעולם לא דרכו באיצטדיון כדורגל
מבחינתם היום, אוהדי הפועל באר שבע הם אויבי המוסר והצדק, המיץ של הזבל, הקהל הכי אלים בליגה
אשתי למשל ראתה את זה אתמול בחדשות ערוץ 2 והזדעזעה
ולך תסביר לה ש ״בוזגלו מת״ זה עדין לעומת מה שרץ באיצטדיונים
(״מה? זה מה שהילדים שלי שומעים באיצטדיון?״, ואתה מת להגיד לה שהלוואי, אבל הם בד״כ שומעים הרבה יותר, כולל פירוט אנטומי מדוקדק של גוף האדם ומה אפשר לעשות לו, במיוחד לאיברים מסויימים)
תחשבו על המאות אלפים או מיליונים שראו את זה בחדשות ומבחינתם זה ארוע חריג, אלים ויוצא דופן, כי הם מעולם לא דרכו באיצטדיון כדורגל
מבחינתם היום, אוהדי הפועל באר שבע הם אויבי המוסר והצדק, המיץ של הזבל, הקהל הכי אלים בליגה
לטעמי יש בעיתיות מסוייימת בהתנהלות של המועדון מול המשפחה הזו בשנתיים האחרונות וזה בא לידי ביטוי גם בתגובה לאסי. אני מבין את הרצון להרגיע ולא להתיחס ולא להגרר לשיח הזה אבל לטעמי חלק גדול מהתחושה שכולנו הרגשנו, שמשתינים עלינו ואנחנו אומרים גשם נובעת בדיוק מזה. קשה לי להתנתק מההרגשה שאם הקבוצה הייתה יוצאת כנגדו במהלך הפרידה ממנו אחרי כל המהלכים המלוכלכים שעשה, אם הצעדים היו יותר חריפים כנגדו, מה שנקרא "יד קשה" הקהל היה מגיע למשחק פחות טעון. חלק מהרצון שנו להכנס בו במשחק, חלק מה"שמחה לאיד", חלק מהסיבה שחיכינו כל כך לבוזגלו בטרנר היא כדי להחזיר לו, לראות אותו נפגע כמונו. נקודה למחשבה....
מסכים שבדיעבד נוצרה סיטואציה קצת אכזרית. אבל זה הרבה בדיעבד. אף אחד לא ידע שהוא גמר את העונה.izguy83 כתב: לא. לא פרופורציונלי בעליל. אבל הבאנו את זה על עצמנו ובגישה הזו נמשיך להביא.
מי שלא נבין כמה שפל זה היה, מתנהג בדיוק כמו אוהדי מכבי ובית"ר ששנים על גבי שנים מנסים להצטדק בתירוצים של קומץ וכו'.
על אלה שאשכרה שמחים מהמקרה, אני אפילו לא מדבר. כולל אלה שישר אלרי המשחק יצאו בצהלות (גם כאן) ואחרי זה התפכחו והתנסחו בעדינות. זה כבר ברמת מקרה הסעד.
לא דיברתי על הבוז "בטקס", בחימום או כשנגע בכדור. זה יותר מלגיטימי בעיניי.
מה שכן, מעודד מאוד שאני שומע וקורא המון המון אוהדים שלנו שמבינים שנהגנו לא נכון.
אגב, לא מת העולם. סה"כ היתה פה טעות של יחסי אנוש. לא מעבר. הבעיה שלי עם מי שלא מבין את זה וממשיך להצטדק.
התירוץ הכי גרוע שיכול להיות זה, אבל מכבי חיפה ורפי דהן, מכבי ת"א וראדי, בית"ר וערבים וכו'. חושב שבשנתיים האחרונות מיצבנו את עצמנו כקהל שונה בנוף, בעיקר בגלל אנשים מאוד אינטילגנטיים בראש ארגון האוהדים. עשו פה תפאורות שלא נראו בארץ, הביאו ראשונים מנואלה, תהלוכות מדהימות במשחקים באירופה ועוד...
מקרים כמו אתמול, גוררים אותנו למעמד של כל הקהל ה*** שיש בארץ.
לא גאה במה שקרה, אבל בוא גם לא נחמיר עם עצמנו יותר מדי. אנחנו לא כאלה שונים מכל קהל אחר, בסוף כולנו חיים באותה מדינה וזו אותה תרבות.
העליהום עלינו מאז המקרה הוא הזוי. מחול צביעות שלא ראיתי הרבה זמן.