South Boy כתב:
החצאי תגובות שלך מתחילות להימאס עליי, או שתסביר לי מה ההבדל בין שני המקרים או שבבקשה תפסיק לזיין כבר את השכל. חלאס.
גם אם סאן מנחם היה רק נשכב על הדשא ומדדה בדמעות אל מחוץ למגרש הוא היה מקבל כפיים כי הוא לא עשה שום דבר לאוהדי באר שבע שכמו כל אוהדי הכדורגל לא מונעים מרוע, כשאתה יורק על קהל מסוים של אנשים ונפגש איתו אחרי הדם הרע שעבר ביניכם אתה צריך להיות מטומטם אמיתי כדי לצפות למשהו אחר חוץ מקללות.
כולם טועים רק אתה צודק, יאללה שחרר אכלת את הראש כבר.
הייתי עונה לך מה אני חושב, אבל אתה מנבל את הפה. אני קצת מעל זה. מתנצל.
כשאצטרך לבקש ממך אישור, אבקש.
אי אפשר לדון איתך. שא ברכה.
izguy83 כתב:
הייתי עונה לך מה אני חושב, אבל אתה מנבל את הפה. אני קצת מעל זה. מתנצל.
כשאצטרך לבקש ממך אישור, אבקש.
אי אפשר לדון איתך. שא ברכה.
כי בשאר הפעמים שטרחת להגיד לי שאני טועה ממש הסברת לי למה. כשאני חושב על זה אתה קצת מזכיר לי את אבא יעקב, לא מפסיק להטיף לכל העולם אבל כשמשיבים לו ומאלצים אותו להתמודד עם הטענות אין תגובה.
שא ברכה ידידי, אם זה מה שיוריד אותך מהגב שלי אני שמח.
South Boy כתב:
כי בשאר הפעמים שטרחת להגיד לי שאני טועה ממש הסברת לי למה. כשאני חושב על זה אתה קצת מזכיר לי את אבא יעקב, לא מפסיק להטיף לכל העולם אבל כשמשיבים לו ומאלצים אותו להתמודד עם הטענות אין תגובה.
שא ברכה ידידי, אם זה מה שיוריד אותך מהגב שלי אני שמח.
יש הבדל בין לדון עם מישהו שאשכרה דן איתך, לבין לדון איתך. לא מטיף ולא עמייאת, יש לך פה מסריח, מטנף ומקלל. מילא הייתי היחיד שמתעמת איתך, ניחא.
אל דאגה, לא ארד ממך. אגיב על מה שבא לי. פעם הייתי מגיב לך בשפה שלך, היום אני אפילו לא מתעצבן. באמת שאני מעל זה.
יום טוב נסיך.
זה שי ! כתב:הילד נגמר !!!!
לא הילד ענק
בעוד שבוע שיגמר הפסטיבל הזה אף אחד לא יזכור את מאור בוזגלן
שנה בחוץ זה יותר מדי יחזור בגיל 32 אחרי 3 רצועות ופריקת כתף הילד הזה גמור
מקבלת ההחלטות של האבא דרך הפה המסריח
זה מה שגרם לסוף המר
זה שי !
יחזור בן 30 (וחצי אם רוצים לרדת לקטנות).
תוסיף קרע במיניסקוס לרשימת המלאי.