"בעוד מכבי ת"א מחזרת אחרי דוד רביבו, אתמול בערב נעשתה פנייה מצד ב"ש לבעלי מס.אשדוד, גקי בן זקן, ובה בקשה לצרף את הקשר. יחד עם זאת אמר רביבו: אני מאמין שאשחק במכבי ת"א"
להיות רציינים באמת נראלכם שעם הצעות מבית"ר וממכבי הוא יבחר ב"ש?
תאמת, כיום הוא לדעתי השחקן אולי הטוב בליגה, לא רק שזה שדרוג, זה פשוט הכפלה של היכולת של הקבוצה זה השחקן שחסר לנו, שחקן לא מהיר במיוחד, אבל יודע לתת את המסירות האלו, יש לו בעיטות, מאין בונפלד רק הרבה יותר יציב.(שמשחק 90 דקות ולא 5 ונח כל המשחק)
הלווואי שינחת פה, ב"ש תצטרך להציע סכום אסטרונומי כדי שהוא יסכים לבוא לפה, לדעתי, מגיע לו חוזה גבוה בסביבות ה200+, לפחות שחקן אחד שישקיעו בו...
להיות רציינים באמת נראלכם שעם הצעות מבית"ר וממכבי הוא יבחר ב"ש?
תאמת, כיום הוא לדעתי השחקן אולי הטוב בליגה, לא רק שזה שדרוג, זה פשוט הכפלה של היכולת של הקבוצה זה השחקן שחסר לנו, שחקן לא מהיר במיוחד, אבל יודע לתת את המסירות האלו, יש לו בעיטות, חכמת משחק פשוט מדהימה, אני לא מבין איך הוא לא בנבחרת.
מאין בונפלד רק הרבה יותר יציב.(שמשחק 90 דקות ולא 5 ונח כל המשחק)
הלווואי שינחת פה, ב"ש תצטרך להציע סכום אסטרונומי כדי שהוא יסכים לבוא לפה, לדעתי, מגיע לו חוזה גבוה בסביבות ה200+, לפחות שחקן אחד שישקיעו בו...
לא צריך להגזים מבחינת השכר 200אלף פלוס + כיום הוא מרוויח באשדוד 160 אלף דולר אני חושב שבין 170-190 אלף זהו הסכומים שיסכימו בבאר שבע , הוא לא סיכם בביתר , בביתר יש סיכום מוזר שבמידה שיצחקי או ברוכיאן נמכרים לחול אז יש משא ומתן על דוד. כרגע מכבי ת"א ואנחנו חזק בתמונה אני חשוב שהוא יבוא או אלינו או לת"א , לביתר הוא כימעט בוודאות לא יגיע.