הפועל אשקלון- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, סלה
Re: הפועל אשקלון- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, סלה
פעם רביעית שאנחנו מנצחים את איינוגבה דקה 90.פעמיים עם בני יהודה, פעמיים עם אשקלון...
מה כבר יש בינואר? פליטי חיפה? קבוצה מהצמרת תשחרר לנו משהו?
משחק מזעזע, מרתיח. אדישות מעצבנת
יש זרים.שיש כתב:מה כבר יש בינואר? פליטי חיפה? קבוצה מהצמרת תשחרר לנו משהו?
מה נסגר איתכם רק ישראלים אפשר להביא?נתקעתם עליהם כמו לא יודע מה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הדבר היחידי שגרם לי לאופטימיות היה עוד משחק ללא ספיגת שער.
משחק שני רצוף.
משחק שני רצוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
+1דר אדום בנשמה כתב:הדבר היחידי שגרם לי לאופטימיות היה עוד משחק ללא ספיגת שער.
משחק שני רצוף.
האמת שאני לא רואה הרבה שינוי מהמשחקים הקודמים, רוב העונה זה נראה ככה.הראל כתב:הרבה זמן לא שיחקנו גועלי ככה .
היו 5 דק' במחצית השנייה שהיינו בסדר , ומאז כלום ושום דבר.
שחקנים לא זזים , ללא תנועה , זה היה ביזיון .
יש לנו הרבה מזל, מקווה שהיכולת תתרומם לפני שהוא יגמר, המטרה היא לזכות באליפות ולא לנצח את אשקלון ולכן צריך קצת יותר מניצחונות מזליקיים, יש הרבה ליקויים שנראים לעין ואני מאוד מאוד מקווה שהרמה תעלה כי זה ממש מדאיג.
- dardasmiley
צודק. חשוב מאוד.דר אדום בנשמה כתב:הדבר היחידי שגרם לי לאופטימיות היה עוד משחק ללא ספיגת שער.
משחק שני רצוף.
מזעזע.
אשכרה לא קפצתי בגול. יותר תחושת הקלה משמחה.
אשכרה לא קפצתי בגול. יותר תחושת הקלה משמחה.
זרים שיעשו את ההבדל קשה להביא, קיץ שלם רדפת אחרי זר שכנראה תשחרר בינואר אז מה הסיכוי לפגוע בול עכשיו?CrazyRed7 כתב: יש זרים.
מה נסגר איתכם רק ישראלים אפשר להביא?נתקעתם עליהם כמו לא יודע מה
זה מה יש. אין לך אופציה אחרת.שיש כתב: זרים שיעשו את ההבדל קשה להביא, קיץ שלם רדפת אחרי זר שכנראה תשחרר בינואר אז מה הסיכוי לפגוע בול עכשיו?
עוד ישראלי בינוני לא ישנה שום דבר. אנחנו צריכים שחקן מוביל.
הדבר החיובי היחיד שאני רואה מהמשחק הזה זה המשחקים הקרובים של הפועל חיפה (בית"ר, אנחנו בטרנר), בית"ר (הפועל חיפה בסמי וק"ש חוץ) ומכבי (נתניה וחיפה חוץ).
לא יודע מאיפה נובע החוסר אנרגיה הזה כי אם בעבר היה אפשר להאשים את קואנקה, אלחמיד, אלו וכו' היום כל השחקנים שאנחנו אמורים לסמוך עליהם פתחו (למעט ראדי) וזה היה הכי גרוע.
נקווה לחלון מוצלח בינואר כי זה מתחיל להיות מעייף.
לא יודע מאיפה נובע החוסר אנרגיה הזה כי אם בעבר היה אפשר להאשים את קואנקה, אלחמיד, אלו וכו' היום כל השחקנים שאנחנו אמורים לסמוך עליהם פתחו (למעט ראדי) וזה היה הכי גרוע.
הכי גרוע זה להתחיל להסתכל על היריבות ועל מה הן יעשוהפועלעולה כתב:הדבר החיובי היחיד שאני רואה מהמשחק הזה זה המשחקים הקרובים של הפועל חיפה (בית"ר, אנחנו בטרנר), בית"ר (הפועל חיפה בסמי וק"ש חוץ) ומכבי (נתניה וחיפה חוץ).
אפשר לומר שנחשפה היום האמת שנשמעת לא פעם בתקשורת (גם אם בקיצוניות יתר), כשוואקמה ומליקסון לא בעניינים אין מי שיתן גול ואין מי שיסדר מצבים..רק יד המקרה
צריך לשים את הנק היותר ופחות טובות עד כה.
קודם כל אנחנו פשוט נראים לא טוב וזה מחמאה.
שנית,צריך להישאר בפרופורציות הנכונות כי כרגע קצב צבירת הנק' שלנו הוא די זהה לעונה שעברה(יתקנו אותי האנליסטים אם אני טועה).
אנחנו גם היחידים מבין קבוצות הצמרת שניצחו באשקלון.
זה מרגיש יותר קשה אך ורק מכיוון שהליגה השנה צמודה יותר.
אני מאוד שמח שפקרהאט הבקיע,הלוואי שזה יוציא אותו לדרך חדשה,הבחור הזה באמת עושה רושם של משהו טוב,הלוואי ויתחבר לו כבר.
בדחוק כמו בשנה שעברה בערך בנק' הזאת הרמה יורדת,זו נקודה לבכר שצריך למצוא פתרונות.
לא כל כל הבנתי מה הייתה ההתעקשות על טוני שמדקה ראשונה נראה כמו תייר במגרש.
מליקסון במשחק הכי רע שלו שאני זוכר ובכלל כל השחקנים שאמורים להיות האקס פקטור לא תיפקדו היום.
אני לא מאילו שחושבים שבינואר אפשר לעשות קסמים,אבל חסר לנו איזה משהו שיעיר אותנו,משהו באגף ימין שייתן לנו קצת "רוח" קצת שינוי מהספסל,מקווה שימצאו.
מלמד ויסלחו לי כולם,עד היום לא מבין מה הוא עושה כאן
קודם כל אנחנו פשוט נראים לא טוב וזה מחמאה.
שנית,צריך להישאר בפרופורציות הנכונות כי כרגע קצב צבירת הנק' שלנו הוא די זהה לעונה שעברה(יתקנו אותי האנליסטים אם אני טועה).
אנחנו גם היחידים מבין קבוצות הצמרת שניצחו באשקלון.
זה מרגיש יותר קשה אך ורק מכיוון שהליגה השנה צמודה יותר.
אני מאוד שמח שפקרהאט הבקיע,הלוואי שזה יוציא אותו לדרך חדשה,הבחור הזה באמת עושה רושם של משהו טוב,הלוואי ויתחבר לו כבר.
בדחוק כמו בשנה שעברה בערך בנק' הזאת הרמה יורדת,זו נקודה לבכר שצריך למצוא פתרונות.
לא כל כל הבנתי מה הייתה ההתעקשות על טוני שמדקה ראשונה נראה כמו תייר במגרש.
מליקסון במשחק הכי רע שלו שאני זוכר ובכלל כל השחקנים שאמורים להיות האקס פקטור לא תיפקדו היום.
אני לא מאילו שחושבים שבינואר אפשר לעשות קסמים,אבל חסר לנו איזה משהו שיעיר אותנו,משהו באגף ימין שייתן לנו קצת "רוח" קצת שינוי מהספסל,מקווה שימצאו.
מלמד ויסלחו לי כולם,עד היום לא מבין מה הוא עושה כאן
יש לנו בדיוק אותו מספר נקודות כאשתקד.
שזה אגב נתן לנו פער של 8 מהשנייה אז, מה זה אומר עת הרמה של הליגה השנה?
שזה אגב נתן לנו פער של 8 מהשנייה אז, מה זה אומר עת הרמה של הליגה השנה?