מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
העיקר יש את מי להאשים.
היה מהפחות גרועים.
היה מהפחות גרועים.
מה?היה הכי פח על המגרש ביחד עם שהר.הפועלעולה כתב:העיקר יש את מי להאשים.
היה מהפחות גרועים.
- dardasmiley
הפועלעולה כתב:העיקר יש את מי להאשים.
היה מהפחות גרועים.
לא חושב שמישהו פה רשם שהיה גרוע.
פשוט הכדרור שלו לפעמים משגע את השכל.
לפי דעתי הוא עדיין חסר ביטחון צריך עוד זמן
לא האשמתי אותו. כולם היו חושך באותה מידה. פשוט נשבר הזין שהוא לא לומד לשחרר כדור.הפועלעולה כתב:העיקר יש את מי להאשים.
היה מהפחות גרועים.
הבעיה שהוא היה חלש היום זה שהוא בוחר מהכדור כל פעם במקום לבוא אליו ולנהל משחק .
עד שהוא מקבל כדור עושה דריבלים מיותרים באמצע וחוזר אחורה להגנה , למהההה , לך קדימההההההה
עד שהוא מקבל כדור עושה דריבלים מיותרים באמצע וחוזר אחורה להגנה , למהההה , לך קדימההההההה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הוא עשה שהוא היה פחות גרוע?הפועלעולה כתב:העיקר יש את מי להאשים.
היה מהפחות גרועים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חייב ללמוד לשחרר יותר מהר חייה אחרת זה סכנה
המזל שהוא יחסית צעיר ואפשר ללמד אותו את זה
יראבק מיכאל אתה לא איסקו שחרר תכדור
זה שי !
המזל שהוא יחסית צעיר ואפשר ללמד אותו את זה
יראבק מיכאל אתה לא איסקו שחרר תכדור
זה שי !

- ForeverRed
עוד משחק מאחורינו ואני שוב אחזור על עצמי, זה אותו אוחנה של לפני שנה. שום שיפור, שום למידה.
למען האמת, אני לא בטוח שהוא בכלל רוצה להשתנות. אולי הוא מאמין שזאת הדרך. אחרת אין לי הסבר לכל הדריבלים המיותרים האלה, גם במצבים שהוא רואה שחקנים פנויים לחלוטין בעמדה טובה משלו הוא מתעקש למזמז את הכדור עוד ועוד.
אני מתוסכל מאוד מהמשחק שלו. לא משנה כמה יהיה טוב בערב נתון, בצורה הזאת יהיה לו קשה מאוד להתקדם ולנו יהיה קשה להינות ממנו.
למען האמת, אני לא בטוח שהוא בכלל רוצה להשתנות. אולי הוא מאמין שזאת הדרך. אחרת אין לי הסבר לכל הדריבלים המיותרים האלה, גם במצבים שהוא רואה שחקנים פנויים לחלוטין בעמדה טובה משלו הוא מתעקש למזמז את הכדור עוד ועוד.
אני מתוסכל מאוד מהמשחק שלו. לא משנה כמה יהיה טוב בערב נתון, בצורה הזאת יהיה לו קשה מאוד להתקדם ולנו יהיה קשה להינות ממנו.
לא מבין מה אתם רוצים...הוא היה מהפחות רעים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נתן דוגמא.Totti כתב:לא מבין מה אתם רוצים...הוא היה מהפחות רעים
חוטפים לאשקלון, הכדור מגיע אליו באמצע. מימין ומשמאל ביטונים פנויים.
הוא מדרבל ימינה, מסתובב. מדרבל שמאלה, מסתובב. בינתיים כל הגנת אשקלון מתארגנת חזרה לבונקר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הוא עשה שהוא היה פחות רע?Totti כתב:לא מבין מה אתם רוצים...הוא היה מהפחות רעים
ובכלל מה זה פחות רע?
בעיניי הוא היה חלש כמו רוב השחקנים.
היחיד מההתקפה שניסה גם אם הוא לא היה בשיאו היה מליקסון.
ורביעיית ההגנה גם הייתה טובה היום.
כל השאר היו ברמה ירודה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש לי בעיה איתו.. אני חושב שהוא הולך בכיוון הפוך ממה שהוא צריך ללכת מבחינת המשחק שלו ולאן לוקחים אותו כשחקן. מה גם שהישיבה שלו על המשבצת של ראדי מורידה אותנו ברמה מבחינת הנעת הכדור בחלק ההתקפי, הוא לא עושה את זה טוב והוא גם לא צריך לעשות את זה.
לדעתי צריך לשנות פאזה איתו ולעבוד איתו בעיקר על משחק בנגיעה, תנועה ללא כדור וסיומת. הייתי גם מנסה להתאים אותו לשלישייה ההתקפית כי בשלישיית הקישור אין לו כל כך מה לחפש
לדעתי צריך לשנות פאזה איתו ולעבוד איתו בעיקר על משחק בנגיעה, תנועה ללא כדור וסיומת. הייתי גם מנסה להתאים אותו לשלישייה ההתקפית כי בשלישיית הקישור אין לו כל כך מה לחפש
אפשר לומר בנקודת הזמן הזו שלאחר כ-15 חודשים של מיכאל בהפועל ב"ש, ציפינו להרבה יותר.
מבחינתי לפחות אני מסכם את התקופה הזו אצלנו כאכזבה (עם כל הכישרון שיש בו וכמו שהחבר'ה כאן אומרים עם כל זה שהוא ילד טוב מחוץ למגרש ומתנהג כמקצוען (לדעתי - לא)).
מבחינתי לפחות אני מסכם את התקופה הזו אצלנו כאכזבה (עם כל הכישרון שיש בו וכמו שהחבר'ה כאן אומרים עם כל זה שהוא ילד טוב מחוץ למגרש ומתנהג כמקצוען (לדעתי - לא)).
לא יכול להוביל קבוצה בסדר גודל שלנו כרגע מצטער.
לוקח בכל יום את ראדי לפניו בקישור.
זה שיש לך כישרון זה אחלה, לבינתיים ראדי דוחף הרבה יותר קדימה ממנו וגם הרבה יותר מהר.
לוקח בכל יום את ראדי לפניו בקישור.
זה שיש לך כישרון זה אחלה, לבינתיים ראדי דוחף הרבה יותר קדימה ממנו וגם הרבה יותר מהר.