חותם על יאבד 2, יביא במקום בסדר לא יביא גם בסדרTotti כתב:קהבא וממן, שניהם שחקנים של דודו.
גם זריהן וגאדיר.
דודו יאבד 2 ויביא 2 במקום.
עכשיו או בקיץ.
מרוואן קבהא
Re: מרואהן קבהא
https://www.youtube.com/watch?v=RMFC6Eu5n94" onclick="window.open(this.href);return false;
הייתי בטוח שהוא מסיים חוזה בקיץForeverRed כתב:לא יודע איך לאכול את זה.
מצד אחד חייבים ריענון וגם חשיבה עתידית לאמצע, מצד שני לא בטוח שזה יספיק.
שוב מיליון יורו על שחקן בינוני (יחסית)?
- ForeverRed
האריך חוזה בשביל שהקבוצה תגזור קופון על המעבר.blueman כתב: הייתי בטוח שהוא מסיים חוזה בקיץ
לא שווה מיליון יורו
גם אני חושב שלא שווה מיליון יורו!
הבעיה שאין ישראלי אחר בכיוון.
הבעיה שאין ישראלי אחר בכיוון.
למה אלו שווה מליון יורו ואפילו לא קיבלת את כל כרטיס השחקן שלו?שיש כתב:לא שווה מיליון יורו
מיכאל אוחנה שווה את הסכומים ששילמו עליו? ניב זריהן?
קבהא בהחלט שווה מליון יורו בשוק של היום.
קבהא בהחלט שחקן לגיטימי להפועל באר שבע. שחקן שעובד. לא שובר שיוויון אבל אחד שאפשר לסמוך עליו.
לא חושב שאלו שווה מיליון ובטח לא זריהן שהוא מתברר כוואחד עקיצה.E.Z כתב: למה אלו שווה מליון יורו ואפילו לא קיבלת את כל כרטיס השחקן שלו?
מיכאל אוחנה שווה את הסכומים ששילמו עליו? ניב זריהן?
קבהא בהחלט שווה מליון יורו בשוק של היום.
קבהא בהחלט שחקן לגיטימי להפועל באר שבע. שחקן שעובד. לא שובר שיוויון אבל אחד שאפשר לסמוך עליו.
אוחנה שווה מבחינת פוטנציאל.
למרות כל זה לצערי זה המצב בשוק ואם נרצה אותו אז נצטרך לשלם בהתאם
היורש של ראדי
בחינם לא מביא אותו
- ForeverRed
הוא או אלמוג?hb7 כתב:בחינם לא מביא אותו
חוסך את השכר פלוס דמי העברה(אין לנו מקום בשבילו בהרכב) ומנסה להביא את נאטכו בחינם בקייץ ומחכה לאלמוג כמה שצריך זה יסגור לנו את הקישור ל 5 שנים ,ישראלים ששווים מיליון יורו אפשר לספור על יד אחתForeverRed כתב: הוא או אלמוג?
שיגעתם כבר את ראבי עם נאתכו, תכינו שכר נטו של 2 מליון יורו לשנה.hb7 כתב: חוסך את השכר פלוס דמי העברה(אין לנו מקום בשבילו בהרכב) ומנסה להביא את נאטכו בחינם בקייץ ומחכה לאלמוג כמה שצריך זה יסגור לנו את הקישור ל 5 שנים ,ישראלים ששווים מיליון יורו אפשר לספור על יד אחת
לאון טיאניץ', שמסקר את מאריבור עבור מועדון האוהדים הרשמי, קובע בנחרצות: "קבהא הפך לאחד השחקנים הכי טובים של הקבוצה". מדהים לראות איך קבהא, בעבר קשר אלמוני במכבי פתח תקוה, נמצא בסטטוס של כוכב. הוא הגיע לסלובניה בקיץ 2015, כאניגמה. "הוא היה חידה, אבל הקהל למד להעריך אותו" מספר טיאניץ'. "הוא עבר פציעה לא קלה בעונה שעברה, אבל השיפור שלו העונה מדהים. זה לא מקרי שהוא זומן לנבחרת ישראל". למעט משחק אחד בו הוחלף, קבהא לקח חלק בשישה משחקים מלאים בשלב הבתים של ליגת האלופות והיה אחד הבולטים במאריבור. בליגה, קבוצתו תלך כנראה עד הסוף למאבק ראש בראש עם אולימפיה לובליאנה, אבל נראה שאת הקפיצה קבהא כבר ביצע. "אנחנו יודעים שצפו בו בליגת האלופות ושהוא הצטיין. לא הזוי לחשוב שהוא יזכה להצעות מקבוצות בגרמניה או רוסיה" אמר טיאניץ', שנשאל גם על חזרה לישראל והסביר שלדעתו יהיה מדובר בצעד לאחור: "הוא שחקן ברמה מאוד גבוהה שצריך לעבור לליגה טובה יותר. הוא הוכיח שהוא יכול עדיין להשתפר ולהתקדם". חזרה ארצה קורצת עבור קבהא שמתכנן למצוא יעד חדש כבר בינואר, אבל הוא מוכרח לחפש אחר האתגר הבא באירופה. בגיל 26, יש לו את כל הנתונים להפוך גם לשחקן מפתח בנבחרת
השתתף היום באימון ראווה מול ילדים בכפר כמא (??) שארגן נאתכו
" אם אני אחזור לארץ, אגיע במוטיבציית שיא להוכיח שאני יכול לשחק בקבוצות הגדולות. אני לא יודע אם בוודאות אחזור לארץ, אבל אם כן אוכיח שמגיע לי, אני רוצה להיות חלק מהנבחרת. אני צריך אתגר חדש, השגתי עם מאריבור המון דברים”.
הגישה שלו מאוד מוצאת חן בעיני.
" אם אני אחזור לארץ, אגיע במוטיבציית שיא להוכיח שאני יכול לשחק בקבוצות הגדולות. אני לא יודע אם בוודאות אחזור לארץ, אבל אם כן אוכיח שמגיע לי, אני רוצה להיות חלק מהנבחרת. אני צריך אתגר חדש, השגתי עם מאריבור המון דברים”.
הגישה שלו מאוד מוצאת חן בעיני.