חבלRedbull כתב:יש מצב לקרע חלקי
תאכלס הגיוני ,הוא רץ והלך הרבה אחרי הפציעה
karma is a bitch
Re: karma is a bitch
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אכן.אוהד בגולה כתב:
אוהד באר שבע ידוע. מכיר אותו. הוא גם מגיע כמעט לכל המשחקים באירופה. (גר באנגליה)
כתב ספורט משובח ושגריר נאמן למועדון והעיר בכלל, מאוד נהנתי לקרוא אותו בזמנו במגזין 'שם המשחק'.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עפ"י אוהד בוזגלו היום בידיעות אחרונות:
יעקב סמל תרבות.
למות.
יעקב סמל תרבות.
למות.
אובייקטיבי.delta7 כתב:עפ"י אוהד בוזגלו היום בידיעות אחרונות:
יעקב סמל תרבות.
למות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
צדק בדרכו, אכן סמל לתרבות... לשלילה כמובן. מייצג את כל מה שחולה בחברה שלנו או בקיצור- הישראלי המכוער במיטבו. מיחידי הסגולה שמתעלים על החיקויים שלהם בתכניות הסאטירה השונותdelta7 כתב:עפ"י אוהד בוזגלו היום בידיעות אחרונות:
יעקב סמל תרבות.
למות.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
למי שיש קרע חלקי לא צריך קביים הרגל שלו גמורהRedbull כתב:יש מצב לקרע חלקי
תאכלס הגיוני ,הוא רץ והלך הרבה אחרי הפציעה
תמיד זה כיף שיש את אוהדי הפועל או ביתר בסביבה.
הם כבר ידאגו להוריד אותך מהכותרות ולהכניס פרופורציות.
הם כבר ידאגו להוריד אותך מהכותרות ולהכניס פרופורציות.
שימו לב להתנהגות של אוהדי הפועל ת״א כדורסל בימים האחרונים, כולל במשחק שיצא לדרך עוד 20 דקות.
חוץ מכמה מילות גינוי וטור וחצי ברשת - אפילו לא קרוב לעליהום שהיה עלינו. על הרבה פחות.
חוץ מכמה מילות גינוי וטור וחצי ברשת - אפילו לא קרוב לעליהום שהיה עלינו. על הרבה פחות.
- The red one
לגמריי. חורה לי ממש. אבל ממשCrazyRed7 כתב:שימו לב להתנהגות של אוהדי הפועל ת״א כדורסל בימים האחרונים, כולל במשחק שיצא לדרך עוד 20 דקות.

לא שהופך את זה לגיטימי, אבל כבר התרגלו. זה מה שמגוחך בכל העסק.CrazyRed7 כתב:שימו לב להתנהגות של אוהדי הפועל ת״א כדורסל בימים האחרונים, כולל במשחק שיצא לדרך עוד 20 דקות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
למי אכפתתתתתת ??? מתי תבינו שזה בולשיט ובעיתון של אתמול עוטפים דגים. אנחנו נותנים את הדלק לתקשורת העלובה הזאת שבמקום לעשות עבודה רצינית רושמת קצת מלל על קהל כזה או אחר כי זה יבטיח להם טראפיק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

החברה הפנטים של הפועל תל אביב זה המיץ של הזבל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גוש צואה אנושי שיעמוד מולך, יביט בלבן של העין ויתגרה בך על הדברים הכי קשים וכואבים, ואז שתאבד עשתונות יזדעק בגרון ניחר "היי אלימות!"eitam כתב:החברה הפנטים של הפועל תל אביב זה המיץ של ה***

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בוזגלו לא משחק שםCrazyRed7 כתב:שימו לב להתנהגות של אוהדי הפועל ת״א כדורסל בימים האחרונים, כולל במשחק שיצא לדרך עוד 20 דקות.
באמת מיץ של ***.
אבל אם יש משהו שיאמר לזכותם זה שהם לא שמים ז**.
התקפה תקשרותית או לא,זה לא מעניין אותם. הם לא רצים לדבר בתכנית של אופירה ומסבירים את עצמם.
אבל אם יש משהו שיאמר לזכותם זה שהם לא שמים ז**.
התקפה תקשרותית או לא,זה לא מעניין אותם. הם לא רצים לדבר בתכנית של אופירה ומסבירים את עצמם.