לקח את ניקוסיה על הגב לאלופות נסעה הרכבתoranu כתב: רואדה.
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מספיק עם סיפורים שום קללה אני לא מאמין שיש אנשים שמאמינים בזה בכלל,חוסר מזל וצירוך מקרים זה הכל.דר אדום בנשמה כתב: זה מתחילת העונה אם לא שמת לב.
פציעהשל ויטור באוגוסט, שיר צדק עם פרשת האוקטומפין הזה, פציעות אחרות, ברדה והלב.
ועכשיו ויטור פעם שנייה.
תקשיבו נראה לי שיעקב בוזגלו הטיל עלינו קללה מחודש יולי אחרת אין לי הסבר למה שקורה לנו העונה.
מזל שינואר בפתח סומך על בכר,מקפיא את מיגל מביא 3 זרים ועוד ישראלי בכיר אין לנו בררה השלד נסדק
לא חושב שנראה פה 4 שחקנים חדשים בינואר אלא אם כן טוני עוזב.Red Temple כתב: מספיק עם סיפורים שום קללה אני לא מאמין שיש אנשים שמאמינים בזה בכלל,חוסר מזל וצירוך מקרים זה הכל.
מזל שינואר בפתח סומך על בכר,מקפיא את מיגל מביא 3 זרים ועוד ישראלי בכיר אין לנו בררה השלד נסדק
אם נדבר ריאלית אז -
בלם זר על חשבון מיגל כי חייב.
זר לכנף ימין במקום קוואנקה.
ישראלי לאמצע בסימן שאלה ורק אם תהיה הזדמנות שווה ולא בהתחרפנות כלכלית.
*אם טוני יעזוב אז בטוח שיביאו גם שחקן במקומו אבל אני מקווה מאוד שזה לא יקרה כי אז כבר מדובר בהחלפה של שני העוגנים שלנו בהתקפה ובהגנה באמצע העונה וזה לא בריא לאף קבוצה.
מייאש.
אין מה לעשות. בלם חדש בינואר. ולא פח אשפה כמו גוטליב
אין מה לעשות. בלם חדש בינואר. ולא פח אשפה כמו גוטליב
מיגל לא היה פקטור השנה. גם אתו ההגנה הייתה מביכה.
כואב הלב עליו ברמה האישית.
כואב הלב עליו ברמה האישית.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
לפחות התרגלנו להסתדר בלעדיו (עד כמה שניתן לקרוא לזה ככה)..
על זה נאמר "בדם,יזע ודמעות" ניקח את האליפות הזאת.
האריך חוזה לא מזמן עד 2021
לא רואה מצב שיקפיאו אותו בינואר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז עוד פעם לבזבז עמדה של זר על בלם בגלל פציעה של ויטור?RedBend כתב:האריך חוזה לא מזמן עד 2021
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מכיר מה זה אומר הקפאה, האם אפשר הקפאה חלקית? זאת אומרת להקפיא עד סוף השנה (בהנחה שצריך ניתוח), יעבור תהליך שיקום ויחזור לתחילת השנה הבאה ויסתמו את החור על ידי השאלה של בלם זר עד סוף השנה (בהנחה שיש אחד כזה), או שהקפאה = שחרור (בתשלום מלוא החוזה).RedBend כתב:האריך חוזה לא מזמן עד 2021
- Red Temple
מה ההבדל אם הוא לא בסגל לבין הקפאה ,הקפאה זאת אומרצ יכול לעזוב בכל רגע נתון זה הכל.RedBend כתב:האריך חוזה לא מזמן עד 2021
- אוהד בגולה
דכאון אבל איכשהו כל הזמן ידעתי שזה יקרה. מאז הפציעה באלוף האלופים שכבר היתה פעם שניה.... הפעם השלישית היתה עניין של זמן.
- אוהד בגולה
ושלא יהיו אשליות - זו מכה אמיתית. כל משחק איתו היינו נראים משמעותית טוב יותר, לא רק בהגנה, דווקא בעיקר בהתקפה והחזקת הכדור. המשחק הטוב ביותר שלנו השנה נגד לודוגורץ בבית - זו היתה הצגה שלו. ממש ממש עצוב לחשוב שלא בטוח שנראה אותו שוב בכלל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הקפאה כפי שזה אומר הקפאה של החוזה.oren2792 כתב:
לא מכיר מה זה אומר הקפאה, האם אפשר הקפאה חלקית? זאת אומרת להקפיא עד סוף השנה (בהנחה שצריך ניתוח), יעבור תהליך שיקום ויחזור לתחילת השנה הבאה ויסתמו את החור על ידי השאלה של בלם זר עד סוף השנה (בהנחה שיש אחד כזה), או שהקפאה = שחרור (בתשלום מלוא החוזה).
אבל הבעיה היא שגם השחקן לא כפוף למועדון ויכול להשתחרר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שלוש רצועות בשנה וחצי.
לא נתפס.
לא נתפס.