מה ההגדרה של קארמה?izguy83 כתב: אין על זה ויכוח. רק אמרתי שקארמה לא עובדת עם כפתור רק שבא לנו. מי שיצעק קארמה עם ארגזים של שמחה לאיד, שלא יצפה שהיא לא תתהפך עליו.
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לגבי ההקפאה, לפי הבנתי זה מאוד חד משמעי. יש לך רישום של 6 זרים בהתאחדות. להקפיא, משמע לשחרר ולשלם עד תום החוזה (מעניין אם יש לו "אזהרה בטאבו" כמו לבוזגלו). אחרת, אתה לא יכול לרשום עוד זר.ForeverRed כתב: ייתכן וזה לא רק חוסר מזל.
בצוות הרפואי שלנו דוגלים בגישה שיקומית והלכו על הדרך הזאת גם בפציעה האחרונה של מיגל. אולי זאת הייתה טעות.
לגבי הקפאה, מדובר בעיקר בעניין הגדרתי. אני מניח שיוכלו להגיע להסדר מתחת לשולחן, על מנת לאפשר לשחקן את הזמן להשתקם ולקבוצה את היכולת למלא את החלל שנוצר.
טפי על המזל שלנו.
בגדול-סיבה ותוצאה.גדי כתב:
מה ההגדרה של קארמה?
מקצועית,אבידה גדולה אבל לא כזאת ששווה לפציעה הראשונה בשנה שעברה.
סהכ ההגנה די רגילה לשחק בלעדיו,מה גם ששיחק לא באמת חזר לעצמו.
כרגע אנחנו עם 3 בלמים וקשה לי להאמין שנלך על אופציית הקפאה ובלם חלופי.
אם האבחנה אכן נכונה והוא ייעדר עד לסוף העונה הייתי שוקל בכובד ראש אולי לחזק את הקישור ההגנתי שלנו.
סהכ ההגנה די רגילה לשחק בלעדיו,מה גם ששיחק לא באמת חזר לעצמו.
כרגע אנחנו עם 3 בלמים וקשה לי להאמין שנלך על אופציית הקפאה ובלם חלופי.
אם האבחנה אכן נכונה והוא ייעדר עד לסוף העונה הייתי שוקל בכובד ראש אולי לחזק את הקישור ההגנתי שלנו.
מה הכיוון ניתוח ?
עם כל הצער שבדבר הוא צודק.izguy83 כתב: אין על זה ויכוח. רק אמרתי שקארמה לא עובדת עם כפתור רק שבא לנו. מי שיצעק קארמה עם ארגזים של שמחה לאיד, שלא יצפה שהיא לא תתהפך עליו.
קארמה עובדת לכל הכיוונים לא לכיוון אחד, וכן העונה הזו מנחוס בלי קשר והכל הולך הפוך אבל הקארמה גם לא איתנו מתחילת השנה הזו.
לבוזגלו אין בהכרח קשר לזה, אבל להגיד קארמה היא זונה על בוזגלו ולהתעלם ממנה בהקשר של ויטור זו צביעות.
שניהם שחקנים שקרעו רצועה פעמיים בפחות משנה ולשניהם זו פעם שלישית ככה זה לא מפתיע לא אצל מיגל ולא אצל בוזגלו.
מי שחושב שאפשר להחזיק עד סוף העונה עם אלחמיד-טאהא-אוחיון טועה בגדול.
זה יכול להחזיק כפלסטר לכמה משחקים, לא מעבר. לרוץ עם זה חצי עונה זה מתכון להתרסקות.
חייבים בלם זר.
זה יכול להחזיק כפלסטר לכמה משחקים, לא מעבר. לרוץ עם זה חצי עונה זה מתכון להתרסקות.
חייבים בלם זר.
השורה התחתונה שלך היא העיקר "לא מפתיע".oranu כתב: עם כל הצער שבדבר הוא צודק.
קארמה עובדת לכל הכיוונים לא לכיוון אחד, וכן העונה הזו מנחוס בלי קשר והכל הולך הפוך אבל הקארמה גם לא איתנו מתחילת השנה הזו.
לבוזגלו אין בהכרח קשר לזה, אבל להגיד קארמה היא זונה על בוזגלו ולהתעלם ממנה בהקשר של ויטור זו צביעות.
שניהם שחקנים שקרעו רצועה פעמיים בפחות משנה ולשניהם זו פעם שלישית ככה זה לא מפתיע לא אצל מיגל ולא אצל בוזגלו.
לפחות הפציעה הזאת באה עכשיו ולא עוד חודש...ForeverRed כתב:לפחות התרגלנו להסתדר בלעדיו (עד כמה שניתן לקרוא לזה ככה)..
אם הבדיקה מראה כי ייעדר עד סוף העונה אין לדעתי שום ברירה, להגיע להסדר עם השחקן, להקפיא ולהביא זר במקומו.
לא חושש מכך שמיגל במקרה של הקפאה למעשה שחקן חופשי, ראשית במסגרת ההסכמות יובהר שיחזור עם החלמתו ושנית מי ייקח אותו במצב הנוכחי???
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 03 ינואר 2018, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבלמים שיש לנו מספיקים נגד רוב קבוצות הליגה.
לפלייאוף זה יותר משמעותי ובעיקר למשחקים מול ביתר נתניה ומכבי.
לפלייאוף זה יותר משמעותי ובעיקר למשחקים מול ביתר נתניה ומכבי.
לפי ההיסטוריה של אותה פציעה משחקנים אחרים שנפצעו - הצפי הוא שוב העדרות של שנה +.
- ForeverRed
מן הסתם.גדי כתב:
יש גם גנטיקה.
רק שקצת מוזר שהגנטיקה החלה להכות בו ככה פתאום באמצע החיים.
ככל הידוע לי לא היו לו פציעות ברכיים לפני שהגיע אלינו, וזה לא שמדובר בילד בן 18.
לגבי זמני החלמה עוד מוקדם לקבוע.
אני חושב שהעובדה שעבר שיקום ולא ניתוח משחקת לטובתו במקרה הזה.
אם היה מדובר בפציעה חוזרת לאחר שחזור רצועה זה היה חמור יותר.
גם בפציעה הבאה של זריהן תצעקו קארמה קארמה?
בכל אופן מיגל זאת פצצה מתקתקת ויש לחשוב על תחלופה. לא יודע אם אפשר לאכול אותו גם כזר שישי במידת הצורך.
בכל אופן מיגל זאת פצצה מתקתקת ויש לחשוב על תחלופה. לא יודע אם אפשר לאכול אותו גם כזר שישי במידת הצורך.
מה שלא ברור לי זה - אם אתה מקפיא, אתה נותן לו את כל החוזה עד סוף 2021? ואז הוא חוזר עוד שנה ואתה צריך לחתום איתו על חוזה חדש?delta7 כתב: לפחות הפציעה הזאת באה עכשיו ולא עוד חודש...
אם הבדיקה מראה כי ייעדר עד סוף העונה אין לדעתי שום ברירה, להגיע להסדר עם השחקן, להקפיא ולהביא זר במקומו.
לא חושש מכך שמיגל במקרה של הקפאה למעשה שחקן חופשי, ראשית במסגרת ההסכמות יובהר שיחזור עם החלמתו ושנית מי ייקח אותו במצב הנוכחי???
יש תקדים לשחקני כדורגל בעולם עם פציעות חמורות חוזרות בצולבות שהשאירו את הפציעה מאחור וחזרו לשיא כושרם?
או שתמיד נשארים יחסי און אנד אוף עם הפציעה כמו במקרי בוזגלו/ויטור?
או שתמיד נשארים יחסי און אנד אוף עם הפציעה כמו במקרי בוזגלו/ויטור?