מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
יאללה נקסט.
לא יחזור העונה.
בהצוות וההנהלה צריכים לחשוב, ומהר, מה עושים כדי להשאיר פה את הצלחת גם העונה.
לא יחזור העונה.
בהצוות וההנהלה צריכים לחשוב, ומהר, מה עושים כדי להשאיר פה את הצלחת גם העונה.
כל עוד לא תגיע קבוצה אחרת שתשלם לו את השכר, אתה מחוייב עד תום החוזה.oren2792 כתב:
מה שלא ברור לי זה - אם אתה מקפיא, אתה נותן לו את כל החוזה עד סוף 2021? ואז הוא חוזר עוד שנה ואתה צריך לחתום איתו על חוזה חדש?
מן הסתם שאף קבוצה לא תיקח אותו פצוע
האופציה של הקפאה היא בשביל לעמוד בהגבלה של שישה זרים.
מה שכן עכשיו אני די בטוח שהסיכוי שטוני יעזוב הוא אפסי.
הגישה הזו רווחת אצל רוב המומחים בעולם היום...ForeverRed כתב: ייתכן וזה לא רק חוסר מזל.
בצוות הרפואי שלנו דוגלים בגישה שיקומית והלכו על הדרך הזאת גם בפציעה האחרונה של מיגל. אולי זאת הייתה טעות.
לגבי הקפאה, מדובר בעיקר בעניין הגדרתי. אני מניח שיוכלו להגיע להסדר מתחת לשולחן, על מנת לאפשר לשחקן את הזמן להשתקם ולקבוצה את היכולת למלא את החלל שנוצר.
טפי על המזל שלנו.
הקארמה במקרה בוזגלו זה לא בגלל הקרע. זה יותר בגלל שזה קרה במשחק הראשון מולנו, בטרנר, אחרי 10 שניות.oranu כתב: עם כל הצער שבדבר הוא צודק.
קארמה עובדת לכל הכיוונים לא לכיוון אחד, וכן העונה הזו מנחוס בלי קשר והכל הולך הפוך אבל הקארמה גם לא איתנו מתחילת השנה הזו.
לבוזגלו אין בהכרח קשר לזה, אבל להגיד קארמה היא זונה על בוזגלו ולהתעלם ממנה בהקשר של ויטור זו צביעות.
שניהם שחקנים שקרעו רצועה פעמיים בפחות משנה ולשניהם זו פעם שלישית ככה זה לא מפתיע לא אצל מיגל ולא אצל בוזגלו.
לגבי ויטור - מאז ששמעתי על הפציעה אני בדיכאון עמוק. תקראו לי לוזר וכו׳, אבל בעונה מנחוסית כזאת אני לא רואה אותנו לוקחים את התואר.
קללת הובאן אולי..
מיום ליום רואים כמה הובאן היה גדול, בן 35 כמעט ולא נפצע, רץ הכי הרבה במגרש וחכם יותר מכל 21 השחקנים האחרים על הדשא יחד.
תרם הגנתית והתקפית, איך שחררנו אותו ?! איך?!?
לא אוגו, לא טוני ולא ויטור, הובאן היה הלב.
מיום ליום רואים כמה הובאן היה גדול, בן 35 כמעט ולא נפצע, רץ הכי הרבה במגרש וחכם יותר מכל 21 השחקנים האחרים על הדשא יחד.
תרם הגנתית והתקפית, איך שחררנו אותו ?! איך?!?
לא אוגו, לא טוני ולא ויטור, הובאן היה הלב.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
רק מכשף כמו יעקב בוזגלו יכול לגרום לשחקן שקרע חלקית את הרצועה פעמיים לקרוע אותה בפעם השלישית.
זה רק כוח עליון, אחרת אין לי הסבר איך משום מקום דבר כזה קרה.
זה רק כוח עליון, אחרת אין לי הסבר איך משום מקום דבר כזה קרה.
הייתי חושב להביא את אריק סאבו
תקפיא ותמשיך לשלם לו שכר באופן שוטף.oren2792 כתב:
מה שלא ברור לי זה - אם אתה מקפיא, אתה נותן לו את כל החוזה עד סוף 2021? ואז הוא חוזר עוד שנה ואתה צריך לחתום איתו על חוזה חדש?
מן הסתם יש ביטוח שמכסה.
כשיחזור תמשיך לשלם רגיל בלי לקבל שיפוי מהביטוח.
אגב, מעניין אם בימים הקרובים נראה אבל לאומי על אסון הפציעה החוזרת של מיגל, עם איחולי החלמה לבביים מכל קצוות תבל
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 03 ינואר 2018, 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תראה יום עצמאות אם כבר בחסות יעקב בוזגלו.bs war כתב:אגב, מעניין אם בימים הקרובים נראה יום אבל לאומי על אסון הפציעה החוזרת של מיגל, עם איחולי החלמה לבביים מכל קצוות תבל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
כבר קבעתם מה התוצאות של הבדיקה?חכו לתשובות ותיהיו יותר חכמים
כל אחד פה זורק עובדות כאילו דוקטור.תחכו קצת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שהשחקן בוכה ואומר שהוא הרגיש שהברך יצאה לו מהמקום אין יותר מדיי ספק.המשוגע האדום כתב:כבר קבעתם מה התוצאות של הבדיקה?חכו לתשובות ותיהיו יותר חכמים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מצפים לגרוע ביותר ככה לא נתאכזב ,יהיה יותר טוב נשמחהמשוגע האדום כתב:כבר קבעתם מה התוצאות של הבדיקה?חכו לתשובות ותיהיו יותר חכמים