karma is a bitch
Re: karma is a bitch
גיל לבנוני משחק בו כמו בובה עם חוט. יעקב משתגע ומתבוסס בחרא של עצמו ככל שלא מגיבים לו. עברו שבועיים וכמו שכתבו כאן אז הרוב כבר נשכח.
תוך שבוע יתחילו להגיע תמונות מהפילאטיס ויקוב ימשיך פעם בשבוע לכתוב טור.
להגיב לו זה להכיר בו.
להגיב לו זה להכיר בו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מסכים עם גדי למרות שקשה.
האמת? הכי גרוע מבחינתנו זה להתייחס לאלמוג ולעשות פסטיבל סביבו בראשון הבא, הוא פאקינג שחקן אלמוני
האמת? הכי גרוע מבחינתנו זה להתייחס לאלמוג ולעשות פסטיבל סביבו בראשון הבא, הוא פאקינג שחקן אלמוני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הטור הזה בעיקר מביך. בשביל עצמו, ובשביל מכבי חיפה. אם הייתי אוהד מכבי חיפה הייתי בעיקר מבוייש מהתת רמה הזאת. כל אוהדי הכדורגל יודעים מי זה יעקב בוזגלו ומה פועלו, את הקרב התקשורתי הזה הוא הפסיד לפני שהוא התחיל.גדי כתב:גיל לבנוני משחק בו כמו בובה עם חוט. יעקב משתגע ומתבוסס בחרא של עצמו ככל שלא מגיבים לו. עברו שבועיים וכמו שכתבו כאן אז הרוב כבר נשכח.
להגיב לו זה להכיר בו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-793983" onclick="window.open(this.href);return false;סניור כתב:
לינק?
הדבר היחיד שאני מצפה מאיתנו כקהל לעשות במאבק הזה זה לא לשרוק ולא להגיב לאלמוג בוזגלו במשחק ביום שלישי.
להרדים את השטח וגם אתרי הספורט יבינו שאין יותר שום רייטינג במלחמה המגוחכת הזאת.
היה בוזגלו עכשיו נגמר בוזגלו,שלום בריאות ובהצלחה בחייך החדשים!
- The red one
יותר סיכוי לשלום עולמי אחי ..Redbull כתב:הדבר היחיד שאני מצפה מאיתנו כקהל לעשות במאבק הזה זה לא לשרוק ולא להגיב לאלמוג בוזגלו במשחק ביום שלישי.
הדבר האחרון שצריך זה להתייחס לאח של..
את מי הוא מעניין? למה צריך לתת לו במה? אני בספק שהייתי מזהה אותו ברחוב.
את מי הוא מעניין? למה צריך לתת לו במה? אני בספק שהייתי מזהה אותו ברחוב.
ומה שמדהים בעיניי שזה עובד לו. אנשים אשכרה אוכלים את זה.ForeverRed כתב: בערך כמו ש"לא הציעו לו חוזה", כי ההצעה הגיעה מאסי ולא מאלי או אלונה, ובמקרים אחרים המו"מ הסתיים עוד בטרם התחיל לאחר שהכשיל אותו במודע עם דרישות לא הגיוניות.
משחק עם העובדות איך שבא לו.
איש בזוי.
עובד לו כי זה מה שהוא מפמפם כל היום כל יום.CrazyRed7 כתב: ומה שמדהים בעיניי שזה עובד לו. אנשים אשכרה אוכלים את זה.
כמו שאמרתי,ככל שיפמפם ולא נגיב ככה יאמינו לו יותר.
ב99% מהמקרים אני הולך עם מערך הדוברות שלנו שעושה עבודה מצויינת אבל הפעם צריך לתת תגובה.
הוא מחמם את האווירה בידיעה שהבן שלו יאכל חרא בסיטואציה שבכלל לא קשורה אליו ואחכ אפילו לא יגיע למשחק. אפס.
זה מצחיק שכמו שהוא חייב ללקק לשחר בשביל לקבל שכר, שחר חייב אותו בתור הדבר האחרון שנשאר לו שעוד עשוי למכור מנויים.
שניהם לא יודעים איך להתמודד עם זה.
שניהם לא יודעים איך להתמודד עם זה.
מדויק.The red one כתב: יותר סיכוי לשלום עולמי אחי ..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זוכרים את הסיפור בזמנו עם בוזגלו? שאצלנו טענו שהציעו חוזה חדש ומשופר ויעקב טען שהמועדון משקר ושהראנו למאור את הדלת החוצה (מה שכמובן גרם להרבה אוהדים של קבוצות אחרות לבקר את ההחלטה שלנו ולטעון שאנחנו כפוי טובה ולא מעריכים את התרומה המקצועית של מאור והיו אפילו אוהדים שלנו שביקרו את ההנהלה), אז פשכצקי פירסם בזמנו על החוזה החדש, יעקב טען שהוא משקר והכפיש אותו, הסיפור הגיע לבית משפט ונחשו מה? בית המשפט קבע שיעקב הודה בעדות שלו שאכן הצענו למאור חוזה חדש ומשודרג, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא -
https://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.6529194" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.6529194" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קו ההגנה של יעקב פשוט ענק, כמעט כמו הילד. לא נגענו:Sir Alex Ferguson כתב:זוכרים את הסיפור בזמנו עם בוזגלו? שאצלנו טענו שהציעו חוזה חדש ומשופר ויעקב טען שהמועדון משקר ושהראנו למאור את הדלת החוצה (מה שכמובן גרם להרבה אוהדים של קבוצות אחרות לבקר את ההחלטה שלנו ולטעון שאנחנו כפוי טובה ולא מעריכים את התרומה המקצועית של מאור והיו אפילו אוהדים שלנו שביקרו את ההנהלה), אז פשכצקי פירסם בזמנו על החוזה החדש, יעקב טען שהוא משקר והכפיש אותו, הסיפור הגיע לבית משפט ונחשו מה? בית המשפט קבע שיעקב הודה בעדות שלו שאכן הצענו למאור חוזה חדש ומשודרג, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא -
"כתוצאה מכך נמשך ההליך המשפטי, ובו טען בוזגלו שאין לייחס חשיבות לדבריו מאחר שהוא מוכר בציבור כ"פה גדול"
"אין לייחס חשיבות לדבריו" זה כמעט כמו לטעון לאי שפיות זמנית..