לא מבין על מה מבזבזים כאן 3 עמודים?
מה השאלה בכלל? הבחור היה חלק מתקופה מצויינת,עשה את שלו,שהיה צריך עלה מהספסל ונתן כל מה שיש לו על אף מגבלותיו.
עזב בצורה ראויה ולא לכלך על המועדון,אז על מה הדיון כאן בכלל?
על איזה שיתוף שהוא עשה לבוזגלו כי הם משחקים באותה קבוצה?
די להגזמות.
delta7 כתב:
משה, בן תורג'מן היה שותף מלא לאחת התקופות היפות בתולדות המועדון (אם לא היפה שבהן).
בכל פעם שנקרא לשחק נתן את הדם ואכל את הדשא.
גם אם עשה איזה שטות (ובטח לא מתוך כוונה רעה) מגיע לו כל הכבוד מאיתנו ומהמועדון.
זו הזדמנות להראות איך מכבדים כאן שחקנים ששיחקו במועדון ובשביל המועדון.
שוב, לא יודע אם הייתי נותן פרחים למי ששיתף פעולה עם ההתקפה הקשה שעברה על המועדון מצד משפחת בוזגלו, מצד שני כקהל כן הייתי מעודד אותו, אבל גם אם יתנו לו פרחים, זה לא סוף העולם, זה לא איזה שי הןלצמן.
Sir Alex Ferguson כתב:
שוב, לא יודע אם הייתי נותן פרחים למי ששיתף פעולה עם ההתקפה הקשה שעברה על המועדון מצד משפחת בוזגלו, מצד שני כקהל כן הייתי מעודד אותו, אבל גם אם יתנו לו פרחים, זה לא סוף העולם, זה לא איזה שי הןלצמן.
כמו שבן נתן את כל כולו למועדון בכל הזדמנות ושיחק לא מעט בעונות הכי יפות שלנו (גם תרם לא מעט) כולל במשחקים החשובים כך גם אנחנו צריכים לערוך לו טקס מכובד ולעודד אותו בדיוק כמו שהיית מעודד שחקן יותר ״נוצץ״.
yedidel כתב:לעשות "קבלת פנים" לשחקנים לא משמעותיים כמו אלמוג בוזגלו או ערן לוי (של פעם) זה הכי דבילי בעיניי.
הופכים אותם לאיזה כוכבים
קבלות פנים כאלה הם מצוינות כדי להכניס את הקהל למשחק ולהטריף אותו. ראינו גם עם בוזגלו הראשון באלוף האלופים, עם ערן לוי במשחק הבית מול נתניה שהיה מנומנם עד שערן לוי התחיל עם השכונה שלו, וגם עם דוידזאדה ובוזגלו השני איך זה עוזר להדליק את הקהל ולהכניס אותו למשחק. אחרי שבוזגלו השני נפצע ויצא מהאיצטדיון ככה גם רמת הטירוף של הקהל שלנו ירדה משמעותית.
Sir Alex Ferguson כתב:
קבלות פנים כאלה הם מצוינות כדי להכניס את הקהל למשחק ולהטריף אותו. ראינו גם עם בוזגלו הראשון באלוף האלופים, עם ערן לוי במשחק הבית מול נתניה שהיה מנומנם עד שערן לוי התחיל עם השכונה שלו, וגם עם דוידזאדה ובוזגלו השני איך זה עוזר להדליק את הקהל ולהכניס אותו למשחק. אחרי שבוזגלו השני נפצע ויצא מהאיצטדיון ככה גם רמת הטירוף של הקהל שלנו ירדה משמעותית.
אז בא נעשה "כוכב" בכל קבוצה שמגיעה לטרנר. הגיוני בעיניך?
מצד אחד ההרכב שעלה נגד אשקלון אכזב והיה חסר אנרגיות ולא הגיע למצבים,מצד שני ההרכב שעלה נגד אחי גם לא הבריק ושיחק רק לפני כמה ימים.
בני יהודה לא עשתה רוטציה רצינית בגביע אאלט והם אחרי 120 דק בשישי,הם יפתחו בהרכב מתגונן מאוד וממושמע שככל שיחלוף הזמן צפוי להתעייף (מקווה).
ההרכב שצריך לעלות צריך להיות קודם כל אינטנסיבי ולשחק בקצב גבוה כדי שבאמת נוכל לנצל את היתרון הזה.
חושש מהבלמים שלנו טאהה ואלחמיד שלא יעשו טעויות שבני יהודה יודעת בדרכ לנצל עד תום.