גם תרנגול עיוור מוצא גרגר.yedidel כתב:
שבוע שעבר
בן ביטון
- ForeverRed
Re: בן ביטון - האריך חוזה עד 2022
בסדר אז אחד לאלף, חלאס הבנאדם נגר וזהוyedidel כתב:
שבוע שעבר
אני מקווה שאני סתום ואני לא מבין את הציניות שלך
אני מת עליו.
מה שמוזר בבן זה שבעונות הראשונות שלו הוא היה חור הגנתי , אבל הקרוסים שלו בתנועה היו אדירים , מי שזוכר הבישול לפלט ב2-1 בוסרמיל , מאז הוא הפך לסלע הגנתית , אבל התקפית נחלש מאוד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הציל אותנו עם הראש פעמיים היום ממצב מאוד מביך.
- ForeverRed
וחירב את ההתקפות מצד שני כהרגלו בקודש.izguy83 כתב:הציל אותנו עם הראש פעמיים היום ממצב מאוד מביך.
מתסכל עד כאב הפס האחרון שלו.
במשחק שמלמד פותח באגף ימין, אלו צריך לעלות יחד איתו.
לא כל יום הולך. עד עכשיו אלו נתן מסירה אחת טובה בחצי שנה ואתה כבר מעדיף אותו?ForeverRed כתב: וחירב את ההתקפות מצד שני כהרגלו בקודש.
מתסכל עד כאב הפס האחרון שלו.
במשחק שמלמד פותח באגף ימין, אלו צריך לעלות יחד איתו.
בלי קשר, עם ביטון השני בצד שני, בלי ויטור ו/או צדק ובלי בן ביטון זה יותר מדי בשבילי.
- ForeverRed
אצל ביטון אף פעם זה לא הולך.izguy83 כתב: לא כל יום הולך. עד עכשיו אלו נתן מסירה אחת טובה בחצי שנה ואתה כבר מעדיף אותו?
בלי קשר, עם ביטון השני בצד שני, בלי ויטור ו/או צדק ובלי בן ביטון זה יותר מדי בשבילי.
הוא פשוט לא מסוגל להוציא מסירה אחרונה איכותית.
נגד בונקר כמו שחווינו היום, אחרי משחק לא רע בגביע וכשגיא מלמד שאיתו יש לו הבנה עיוורת משחק על אותו אגף, זאת הייתה ההזדמנות לתת לאלו לשחק.
מאוד קיוויתי שיעלה לפחות כמחליף ויכניס קצת דם לאגף האנמי הזה.
בסוף קיבלתי איינבינדר

מה לא הולך? הבנאדם פאקינג נגר!!! לא יעזור כלום, פיטבול בהגנה וצ'יוואווה בהתקפהizguy83 כתב: לא כל יום הולך. עד עכשיו אלו נתן מסירה אחת טובה בחצי שנה ואתה כבר מעדיף אותו?
ועדיין הוא מצטרף להתקפה ומשפיע על ההתקפה, גם אם זה לא מתבטא במסירה האחרונה, הרבה יותר מכל מגן אחר שלנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
CrazyRed7 כתב:ועדיין הוא מצטרף להתקפה ומשפיע על ההתקפה, גם אם זה לא מתבטא במסירה האחרונה, הרבה יותר מכל מגן אחר שלנו.