הפועל עכו- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, עכו
Re: הפועל עכו- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, עכו
עזבו כושר לא כושר, עזבו תקופה רעה. שכונה כזאת לא הייתה בתקופת בכר. אפשר לומר שמדובר במשברון.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הרכב שלי כבר עכשיו למכבי תל אביב
חיימוב
אלחמיד בראון טאה
ביטון ראדי אוגו אלו
וואקמה מלמד מליקסון
חיימוב
אלחמיד בראון טאה
ביטון ראדי אוגו אלו
וואקמה מלמד מליקסון
עכו ב10 שחקנים בסוף. ויש טיילת ברחבה שלנו. יפה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משחק הזוי, לא מאמין שנתנו לעכו להוריד אותנו לשכונתיות שלהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה קשור מכבי תל אביב עכשיו?REDZED כתב:הרכב שלי כבר עכשיו למכבי תל אביב
חיימוב
אלחמיד בראון טאה
ביטון ראדי אוגו אלו
וואקמה מלמד מליקסון
מישהו הרגיש את אוחנה?
בכר: "פקהארט היה אמור לפתוח אך נפצע"
בלתי ניתן לצפייה. סדרת שבי בתשעים דקות. גנבנו שתי נקודות מהפועל עכו.
ברק צריך להתחיל לשבור את הכלים ולהעיף כאן ראשים, אף אחד לא יתעורר אם זה לא יקרה.
אליפות כרגע היא מילה גסה, מי שחושב אחרת מנותק מהמציאות לדעתי.
ברגעים כאלה מי שהכי מעצבן אותי הם אותם אוהדים מפגרים שהתעקשו להתעלם מהאמת שנמצאת מול הפנים שלהם, הזריקת ז** הזאת על המגרש כל שבוע מחדש כבר מרגישה כמו יריקה בפנים.
יש בקבוצה הזאת ארבעה שחקנים ששווים אליפות שכרגע פצועים או נמצאים בתקופה לא טובה, ברגע שהם יחזרו לתקופה טובה אולי נראה יותר טוב אבל אם נוציא אותם מבאר שבע אנחנו לא נכנסים לפלייאוף העליון, אין לי שום אמונה ושום ביטחון באף שחקן חוץ מהם, קבוצה בינונית באופן מחריד. לא צריך להיות גאון כדורגל כדי לרוץ וללחוץ את היריבה, גם חמור יכול לעשות את זה.
מסתכל, מכעיס, מעציב, פשוט נמאס כבר. לא אכפת לי כבר מנקודות או אליפות, בבקשה רק תפסיקו לזרוק עלינו ז** כבר.
ברק צריך להתחיל לשבור את הכלים ולהעיף כאן ראשים, אף אחד לא יתעורר אם זה לא יקרה.
ברגעים כאלה מי שהכי מעצבן אותי הם אותם אוהדים מפגרים שהתעקשו להתעלם מהאמת שנמצאת מול הפנים שלהם, הזריקת ז** הזאת על המגרש כל שבוע מחדש כבר מרגישה כמו יריקה בפנים.
יש בקבוצה הזאת ארבעה שחקנים ששווים אליפות שכרגע פצועים או נמצאים בתקופה לא טובה, ברגע שהם יחזרו לתקופה טובה אולי נראה יותר טוב אבל אם נוציא אותם מבאר שבע אנחנו לא נכנסים לפלייאוף העליון, אין לי שום אמונה ושום ביטחון באף שחקן חוץ מהם, קבוצה בינונית באופן מחריד. לא צריך להיות גאון כדורגל כדי לרוץ וללחוץ את היריבה, גם חמור יכול לעשות את זה.
מסתכל, מכעיס, מעציב, פשוט נמאס כבר. לא אכפת לי כבר מנקודות או אליפות, בבקשה רק תפסיקו לזרוק עלינו ז** כבר.
אתה בטוח שאתה רוצה את אורן ביטון על בלקמן ודסה?REDZED כתב:הרכב שלי כבר עכשיו למכבי תל אביב
חיימוב
אלחמיד בראון טאה
ביטון ראדי אוגו אלו
וואקמה מלמד מליקסון
אל תטמנו את הראש בחול, אורן ביטון הרבה יותר חלש ממה שאנשים פה חושבים.
- The red one
מה אתה מעדיף -South Boy כתב:בלתי ניתן לצפייה. סדרת שבי בתשעים דקות. גנבנו שתי נקודות מהפועל עכו.
לשחק ככה ולנצח
או לשחק מחוייב ולהפסיד?
בלקמן חלוץxboy כתב: אתה בטוח שאתה רוצה את אורן ביטון על בלקמן ודסה?
וכמו שאתה שואל ככה מכבי צריכים לשאול את עצמם אם הם רוצים את דסה על ביטון
ומה עם סכנין, אשקלון, אחי נצרת, בני יהודה ושאר ירקות, גם הן גררו אותנו לשכונתיות שלהן?Sir Alex Ferguson כתב:משחק הזוי, לא מאמין שנתנו לעכו להוריד אותנו לשכונתיות שלהם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה לא יכול לשחק ככה ולנצח לנצח, אז לפחות שנראה מחויבות.The red one כתב: מה אתה מעדיף -
לשחק ככה ולנצח
או לשחק מחוייב ולהפסיד?
למה אני בכלל צריך לבחור? לשחק כדורגל הם יודעים אז לאן נעלמה המחויבות?
בעצם יש סיכוי שמכבי מחר עולים למקום הראשון
אם אלו אני פותח בטוח, כי מכבי זה קבוצה שמתבססת על הצד הימני שלה , קורהוט לא בסגל כבר כמה משחקים פתאום יפתח מול מכבי ?xboy כתב: אתה בטוח שאתה רוצה את אורן ביטון על בלקמן ודסה?