הפועל עכו- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, עכו
Re: הפועל עכו- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, עכו
די כבר לדבר כמו שייע וכל הזמן להטיל אשמה על מחויבות
אוחנה הילד קקה לא מחויב היום רץ הכי הרבה בקבוצה, שתבינו כמה הכל סטיגמות
יש בעיה מבחינה קבוצתית, אם נשפר אותה דרך חיזוק בינואר או פתרון לא צפוי כלשהו (קואנקה פתאום יהפוך לשחקן, ראדי ישתפר, מיגל יחזור) אז נחזור להיות קבוצה למרות נתוני הריצה שאתם מתלוננים עליהם כל הזמן.
יש בעיה מבחינה קבוצתית, אם נשפר אותה דרך חיזוק בינואר או פתרון לא צפוי כלשהו (קואנקה פתאום יהפוך לשחקן, ראדי ישתפר, מיגל יחזור) אז נחזור להיות קבוצה למרות נתוני הריצה שאתם מתלוננים עליהם כל הזמן.
בעיה לא פשוטה...REDZED כתב: אם אלו אני פותח בטוח, כי מכבי זה קבוצה שמתבססת על הצד הימני שלה , קורהוט לא בסגל כבר כמה משחקים פתאום יפתח מול מכבי ?
ביטון תמיד מצטיין נגד מכבי ובכלל במשחקים גדולים. למה שלא נפתח איתו?
זה היה פשוט סירחון מה שהיה היום
מדאיג מאוד שככה נראת הגישה שלנו
מדאיג מאוד שככה נראת הגישה שלנו
אני לא יודע איך זה היה נראה מהזווית שלך אבל לראות מצב שבו ארבעה שחקני באר שבע כשעכו בלי הגנה ואתה לבד מול השער אבל צריך לרוץ חצי מגרש ועדיין שחקן של עכו מספיק להגיע ולהוציא ממך כדור זה חד וחלק חוסר רצון ומחויבות, זה חד וחלק אדישות.הפועלעולה כתב:די כבר לדבר כמו שייע וכל הזמן להטיל אשמה על מחויבות
מה זה יש לנו בעיה קבוצתית? אתה יכול להיות יותר כללי מזה? איך פותרים את הבעיה הזאת? מה לא עובד? אתה חושב שחיזוק בינואר יפתור בעיה של קבוצה שלמה?
הם נראים כאילו הם באים להחתים כרטיס וללכת, אי אפשר ככה יותר.
גם הרכש מוכיח את עצמו כיותר ויותר בינוני ככל שעוברות הדקות אבל הם קודם כל נופלים בגישה.
+1הפועלעולה כתב:די כבר לדבר כמו שייע וכל הזמן להטיל אשמה על מחויבות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מחר נפרדים מהמקום הראשון...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אז מחוייבות נגמרת בכמה קילומטרים רץ אוחנה? וביחס למי מדדת אותו, לשחקני עכו?אם אתה רוצה הסבר לחוסר מחויבות, לך לדקה התשעים וארבע ותראה את עכו בעשרה שחקנים מגיעה בקלות מעוררת בחילה לאחד על אחד מול חיימוב. על שאר השכונה שהייתה בתוספת זמן אין לי חשק בכלל לדבר.הפועלעולה כתב:די כבר לדבר כמו שייע וכל הזמן להטיל אשמה על מחויבות
מה שקרה בתוספת הזמן זה קבלת החלטות מזעזעת. במקום לשמור על התוצאה, החליטו לתקוף בחמת זעם. במקום לבעוט, טוני עושה דריבל על השוער. ועוד ועוד.
הזכיר את הדקות האחרונות בגומלין מול לודוגורץ, גם אז לא הייתה מחויבות מצד השחקנים לעלות לליגת האלופות?
הנקודה שלי היא שצריך להתחיל לנסות לפתור את הליקויים שיש בסגל (ויש הרבה) ולא לתרץ את הכל בחוסר מחויבות או כמות ספרינטים.
הזכיר את הדקות האחרונות בגומלין מול לודוגורץ, גם אז לא הייתה מחויבות מצד השחקנים לעלות לליגת האלופות?
הנקודה שלי היא שצריך להתחיל לנסות לפתור את הליקויים שיש בסגל (ויש הרבה) ולא לתרץ את הכל בחוסר מחויבות או כמות ספרינטים.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
לגמרי, היה שם חוסר אחריות מדהים. היה כתוב על ההזדמנות בדקה 92 שיהיה 1-1 אחרי הפנדל המוחמץ ואחרי שעולים עם 8 שחקנים להתקפה בדקות אחרונות כאילו עומדים להפסיד. בנס הוא לא השתלט טוב וחיימוב יצא כמו שצריך.הפועלעולה כתב:מה שקרה בתוספת הזמן זה קבלת החלטות מזעזעת. במקום לשמור על התוצאה, החליטו לתקוף בחמת זעם. במקום לבעוט, טוני עושה דריבל על השוער. ועוד ועוד.
אייבנדר כל כך לא מסוגנן עם הכדור , מוסר בגליצ'ים מוזרים , מפוזר , הוא ואובידיו זה עולם אחר(ואני מאלה שביקרו את הובאן בעונתו האחרונה) ,עם הובאן בחיים אבל בחיים הפועל עכו לא הייתה מגיעה למצב של גול בטוח בדקה 90 בעשרה שחקנים, הבן אדם פשוט עקיצה ב400 אלף יורו לעונה , מצטער הוא לא שווה את זה בשיט. שחקן שלא מתאים פשוט !
אם נסתכל על הפועל באר שבע של שנה שעברה ושל השנה הוא ההבדל העיקרי . הוא לא הסיבה היחידה ליכולת הרעה אבל אין ספק שהוא בין הסיבות המרכזיות איך שלא תסובבו את זה.
אם נסתכל על הפועל באר שבע של שנה שעברה ושל השנה הוא ההבדל העיקרי . הוא לא הסיבה היחידה ליכולת הרעה אבל אין ספק שהוא בין הסיבות המרכזיות איך שלא תסובבו את זה.
כל בילבולי הביצים כאן על מחוייבות וזריקת ז** מתאימה לקבוצות של יובל נעים.
הבעיה העיקרית היום זה חוסר היכולת לשים כדור ברשת ולהפוך משחק קל על הנייר למורט עצבים.
אין לברק היום שום פתרונות בחלק ההתקפי והוא כבר ניסה הכל.
איבדנו את אינטלגנציית המשחק שלנו בדגש על החלק ההתקפי.
שחקנים כמו אלו,ביטון,אייבינדר,וובה בראון,מלמד שלחלקם זו עונה ראשונה וחלקם נלחמים על דקות הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם זה שהם לא מחוייבים.
הסגל הזה יכול וצריך להוציא מעצמו הרבה יותר ובכר והמערכת בכלל צריכה לחשוב איך היא מוציאה ממנו יותר.
הבעיה העיקרית היום זה חוסר היכולת לשים כדור ברשת ולהפוך משחק קל על הנייר למורט עצבים.
אין לברק היום שום פתרונות בחלק ההתקפי והוא כבר ניסה הכל.
איבדנו את אינטלגנציית המשחק שלנו בדגש על החלק ההתקפי.
שחקנים כמו אלו,ביטון,אייבינדר,וובה בראון,מלמד שלחלקם זו עונה ראשונה וחלקם נלחמים על דקות הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם זה שהם לא מחוייבים.
הסגל הזה יכול וצריך להוציא מעצמו הרבה יותר ובכר והמערכת בכלל צריכה לחשוב איך היא מוציאה ממנו יותר.
אחרי ארבע שעות על הכביש ועוד שעתיים מתסכלות במגרש אני מזכיר לעצמי מאיפה באנו.
תודה לך הפועל
תודה לך הפועל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אגב,
עוד משחק ללא ספיגה. 4 מ-5. מעניין מה יקרה כשמיגל יחזור, לא רואה את ברק מוציא את אוחיון כ"כ מהר.
עוד משחק ללא ספיגה. 4 מ-5. מעניין מה יקרה כשמיגל יחזור, לא רואה את ברק מוציא את אוחיון כ"כ מהר.
- ForeverRed
לא ברור מה עובר על הקבוצה הזאת.
דקה 90, אנחנו ביתרון, עכו בעשרה שחקנים, וכולם רצים למעלה ומפקירים את ההגנה.
משהו רע קורה לנו העונה והקטע המדאיג הוא שאין משהו ספציפי שאפשר לשים עליו את האצבע. כל המערך מרגיש מפורק.
השאיפה הראשונה צריכה להיות ייצוב האמצע. משם מתחילות כל הצרות, גם בהגנה וגם בהתקפה.
אני לא חושב שיש חיזוק לשם בתכנון (אולי אולי קבהא) וזאת טעות ענקית של הצוות.
דקה 90, אנחנו ביתרון, עכו בעשרה שחקנים, וכולם רצים למעלה ומפקירים את ההגנה.
משהו רע קורה לנו העונה והקטע המדאיג הוא שאין משהו ספציפי שאפשר לשים עליו את האצבע. כל המערך מרגיש מפורק.
השאיפה הראשונה צריכה להיות ייצוב האמצע. משם מתחילות כל הצרות, גם בהגנה וגם בהתקפה.
אני לא חושב שיש חיזוק לשם בתכנון (אולי אולי קבהא) וזאת טעות ענקית של הצוות.