מיכאל אוחנה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מיכאל אוחנה
שימו לב מי כתב את הכתבה על אוחנה באתר ONE, לא איציק כלפי הכתב הרגיל אלא העורך גידי ליפקין שעו"ד מורן המאירי (עו"ד של מכבי תל אביב) הוא לכאורה החבר הכי טוב שלו והוא לכאורה מכתיב לו כתבות רבות, שמעתי כל כך הרבה שמועות על כתבות שנכתבו לכאורה על ידי ליפקין שעו"ד המאירי עמד מאחוריהם שכל כתבה של ליפקין שאין בה לכאורה גילוי נאות זוכה להתעלמות גורפת מצדי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
"לא נתנהל מול השחקן. הוא תחת חוזה. אם יש קבוצה שרוצה אותו, שתפנה אלינו ישירות", אמרו במועדון.
חשיבה נכונה שמסנדלת את השחקן בצורה מוחלטת.
אם יש קבוצה מאחורי אוחנה, פנייה שלה לגביו תחשוף אותה ולכן היא תימנע מכך.
אם אף קבוצה לא תפנה אז לא יהיה לו למי לבוא בטענות.
ווין ווין.
חשיבה נכונה שמסנדלת את השחקן בצורה מוחלטת.
אם יש קבוצה מאחורי אוחנה, פנייה שלה לגביו תחשוף אותה ולכן היא תימנע מכך.
אם אף קבוצה לא תפנה אז לא יהיה לו למי לבוא בטענות.
ווין ווין.
נשבע שהייתי מתחיל להכניס בחוזים הבאים קנסות על דיבורים גם מצד המשפחה.
חלאס, נהיה פה בית זונות.
עריכה: זה לא חוקי
חלאס, נהיה פה בית זונות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
"מיכאל דיבר עם אלונה ויש לו עניין לסגור את הסיפור הזה בשקט ובארבע עיניים"The red one כתב:אפרופו חלק שלנו - אבא של אוחנה שופך אור
https://mynetbeersheva.co.il/article/257179/2" onclick="window.open(this.href);return false;
פה הפסקתי לקרוא...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יום עצוב.
ובאמת להבדיל מהילד של יקוב פה מדובר על שחקן שעדיין לא עשה משהו מיוחד, להפך, מדובר על שחקן שהשנה יותר מידי פעמים אכזב.
פחות מהשעייה אני אתאכזב מאוד.
ובאמת להבדיל מהילד של יקוב פה מדובר על שחקן שעדיין לא עשה משהו מיוחד, להפך, מדובר על שחקן שהשנה יותר מידי פעמים אכזב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
את המערכת מנהלת אישה, לטוב ולרע.גדי כתב:יום עצוב.
המאמן שלנו חסר אגו, לטוב ולרע.
לא חושב שנראה כאן השעיות, ואולי טוב שכך.
דווקא בתיה טפו, טפו, טפו, על אש קטנה, הבן מחזיק אותה קצר.Sir Alex Ferguson כתב:יעקב, בתיה, אבא של מיכאל, מה חטאנו שכל ההורים הלא שפוים בכדורגל הישראלי הגיעו אלינו?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ועדין התראיינה בזמנו לתקשורת, ברוב העולם האוהדים בכלל לא מכירים את השמות של ההורים של השחקנים ולא מרגישים אותם בכלל...delta7 כתב: דווקא בתיה טפו, טפו, טפו, על אש קטנה, הבן מחזיק אותה קצר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אנחנו רוצים אי פעם להיות מועדון גדול באמת? תנו לאלונה ובכר לנהל את הסאגה הזו. בואו לא נחזור לימים שהקהל קבע את הלך הרוח.
לא בוז ביציעים, לא צעקות, לא אנרגיה שלילית. התפקיד שלנו כקהל הוא אחד: לראות אליפות שלישית מול העיניים.
אני כל היום בבאסה בגלל הסיפור הזה.
אם אוחנה לא ישאר כאן, איך שלא נסובב את זה, מדובר בכישלון שלנו.
לא בוז ביציעים, לא צעקות, לא אנרגיה שלילית. התפקיד שלנו כקהל הוא אחד: לראות אליפות שלישית מול העיניים.
מת שתספר לנו מה עשינו לא בסדר...Eelect כתב:אנחנו רוצים אי פעם להיות מועדון גדול באמת? תנו לאלונה ובכר לנהל את הסאגה הזו. בואו לא נחזור לימים שהקהל קבע את הלך הרוח.
אוהב את התחכמויות שלך..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עונה שאם תיגמר עם תואר תיכנס לספר השיאים של גינס.
"כל הדברים המדכאים שיכולים לקרות לקבוצה במשך עונה והיא עדיין זוכה באליפות".
"כל הדברים המדכאים שיכולים לקרות לקבוצה במשך עונה והיא עדיין זוכה באליפות".
קהל ששורק בוז לשחקן שמחרבן על המועדון זה לגיטימי.Eelect כתב:אנחנו רוצים אי פעם להיות מועדון גדול באמת? תנו לאלונה ובכר לנהל את הסאגה הזו. בואו לא נחזור לימים שהקהל קבע את הלך הרוח.

כן אבל אפשר להפוך את זה ואז זה יוצא חוקי.ניב כתב:נשבע שהייתי מתחיל להכניס בחוזים הבאים קנסות על דיבורים גם מצד המשפחה.
חלאס, נהיה פה בית זונות.
קובעים שכר ומוסיפים סעיף "בונוס שתיקת משפחה".
אתה באמת חושב שזה יעבור בשתיקה?Eelect כתב:אנחנו רוצים אי פעם להיות מועדון גדול באמת? תנו לאלונה ובכר לנהל את הסאגה הזו. בואו לא נחזור לימים שהקהל קבע את הלך הרוח.
הפוך גוטה הפוך.Eelect כתב:אנחנו רוצים אי פעם להיות מועדון גדול באמת? תנו לאלונה ובכר לנהל את הסאגה הזו. בואו לא נחזור לימים שהקהל קבע את הלך הרוח.
אם עוד חודשיים אבא של דור אלו מתמרמר על המועדון בכותרת הראשית של וואן, כי הרי מה יש לא לפחד? הקהל הבליג במקרה בוזגלו, הבליג פעמיים לאוחנה ויבליג גם עכשיו...
אז זה כישלון שלנו.