מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
לשרוק בוז??
אולי ניתן אותו במתנה למכבי וזהו??
אם אלונה ובכר ירצו שנתערב הם יאותתו.
עם בוזגלו בסופו של דבר עד שהסתיים החוזה הרווחנו מספרים טובים.
יש לו עוד 3 וחצי שנים,אם ניפול פה אז כל שחקן צעיר עם פוטנציאל שיתפתח יעשה בעיות וילך לקבל שכר כפול במכבי.
שיציהו לו תנאי או שתכבד את החוזה או שתשב ביציע.
אולי ניתן אותו במתנה למכבי וזהו??
אם אלונה ובכר ירצו שנתערב הם יאותתו.
עם בוזגלו בסופו של דבר עד שהסתיים החוזה הרווחנו מספרים טובים.
יש לו עוד 3 וחצי שנים,אם ניפול פה אז כל שחקן צעיר עם פוטנציאל שיתפתח יעשה בעיות וילך לקבל שכר כפול במכבי.
שיציהו לו תנאי או שתכבד את החוזה או שתשב ביציע.
מסכן איזה חוזה קיבל מרחם עלו
Sounds familiarmaor20094 כתב:
קהל ששורק בוז לשחקן שמחרבן על המועדון זה לגיטימי.
הקהל של חיפה עושה את המוות לשחקנים שלא באים להם בטוב וזה לא מפריע למקורבים שם להמשיך לטנף כמה שאפשר.ReDo כתב:הפוך גוטה הפוך.
אם עוד חודשיים אבא של דור אלו מתמרמר על המועדון בכותרת הראשית של וואן, כי הרי מה יש לא לפחד? הקהל הבליג במקרה בוזגלו, הבליג פעמיים לאוחנה ויבליג גם עכשיו...
אז זה כישלון שלנו.
יותר חשוב לי מזה שהקהל יחשוב שהתפקיד שלו זה לקחת עניינים כאלה לידיים שלו (ולשרוק בוז זה במילים אחרות לדחוף את אוחנה חוצה, מבלי להתחשב בקו המחשבה של בכר ואלונה),
זה שניתן לאלה שיושבים בראש המערכת ומכירים את הפרטים כמו שהם באמת, לטפל בזה ולקבוע מה נכון לעשות על פי שיקול הדעת שלהם- לא שלנו.
מבלי להיכנס יותר מדי לנושא של אוחנה
יש לי תחושה שהשנה הקבוצה שלנו פחות שמחה וזה בא לידי ביטוי גם במגרש
משהו שם באנרגיות השתנה השנה ולא ברור לי למה
מאז ומעולם הקהל הבארשבעי מזוכיסטי
את מי זה מעניין מה אבא שלו ואמא שלו חושבים?
מעניין מה קורה בין אלונה/בכר/השחקן.
אם הקהל יתערב היחסים יעלו על שרטון ב100%
אם הקהל לא יתערב, יהיה אפשר ליישר את העניינים.
יש לו חוזה, והוא צריך לכבד אותו.
זוכרים את ״קונספט הצעירים והמבטיחים?״
הדברים האלה, הם בדיוק חלק מלהפוך שחקן צעיר ומוכשר לשחקן מוביל עם ראש בריא. לא רק על הדשא..
הדברים האלה, הם בדיוק חלק מלהפוך שחקן צעיר ומוכשר לשחקן מוביל עם ראש בריא. לא רק על הדשא..
תודה רבה.אלדר כתב:מאז ומעולם הקהל הבארשבעי מזוכיסטי
שער שיוויון של וואקמה בדקה ה90 בסלובניה שלא הגיע זה מה שקרהns75 כתב:מבלי להיכנס יותר מדי לנושא של אוחנה
אלדר מסכים איתך ועם eelect
אתם בתור קהל צריכים לדאוג לעלות את הקבוצה ולא להוריד אותה,
העונה הזו התחילה ממש לא טוב( ההדחה מליגת האלופות - שהייתה אחת התחושות הכי מפוספסות שיש, קוונאקה,בוזגלו, צדק, ברדה, ועעשיו מיכאל אוחנה)
כולם מחכים שניפול למלכודת הזו, של הבעיות בחדר ההלבשה ופועלים בשיתוף פעולה עם התקשורת ( רוצים את מיכאל, הוא מאוכזב בבאר שבע)
דווקא ברגעים כאלה צריך להראות שזה לא מעניין אותנו, יש בעלים שזה התפקיד שלה, והשחקן עצמו תחת חוזה , אז אין פה יותר מידי עניין.
אם תתחילו לקלל אותו אנחנו נחזור לימי שער 2 בוסרמיל .
העונה הזו התחילה ממש לא טוב( ההדחה מליגת האלופות - שהייתה אחת התחושות הכי מפוספסות שיש, קוונאקה,בוזגלו, צדק, ברדה, ועעשיו מיכאל אוחנה)
כולם מחכים שניפול למלכודת הזו, של הבעיות בחדר ההלבשה ופועלים בשיתוף פעולה עם התקשורת ( רוצים את מיכאל, הוא מאוכזב בבאר שבע)
דווקא ברגעים כאלה צריך להראות שזה לא מעניין אותנו, יש בעלים שזה התפקיד שלה, והשחקן עצמו תחת חוזה , אז אין פה יותר מידי עניין.
- ForeverRed
כתבתי על זה כבר כמה פעמים.ns75 כתב:מבלי להיכנס יותר מדי לנושא של אוחנה
אין שמחת חיים בקבוצה.
תסמונת שטוקהולםLIAV00S כתב:אתם בתור קהל צריכים לדאוג לעלות את הקבוצה ולא להוריד אותה,
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כולם בקבוצה איבדו את זה לגמרי, מעניין מה הסיבה.
הלוואי שלא נזכה באליפות, לא בעונה הזו וגם לא הזו שאחריה, אולי ככה חלק מאוהדי טרנר יעלם ואולי לחלקכם יחזור העמוד שידרה.
איכס בא לי להקיא מכם בחיי, זה כבר ניהיה טרנד להשתין על אוהדי ב"ש שבשביל "השקט במועדון" או פשוט הפחד מלאבד תואר מוכנים לספוג הכל.
פשוט איכס.
איכס בא לי להקיא מכם בחיי, זה כבר ניהיה טרנד להשתין על אוהדי ב"ש שבשביל "השקט במועדון" או פשוט הפחד מלאבד תואר מוכנים לספוג הכל.
פשוט איכס.
מה אתם מתייחסים אליו?
תחסמו אותו ודפדפו הלאה. זה טרול
תחסמו אותו ודפדפו הלאה. זה טרול
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואו איזה מסכן, רחמים עליו.yakar כתב:one עם כותרת "החוזה החד צדדי של אוחנה"
ממש טיפשים. אז יש רק לקבוצה אופציית השתחררות מהחוזה. יופי. גם הוא מקבל כסף ודירה ורכב ועוד הרבה. איפה החד צדדי פה?
חתמת על חוזה, אחרי שהשקיעו בך הרבה כסף,תלמד לכבד.
אשכרה יש לו חוזה שרבים מבני גילו חולמים על זה והוא בוכה שהקבוצה יכולה לשחרר אותו בלי פיצוים?
איזה מסכן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!