מיכאל אוחנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: מיכאל אוחנה

שליחה על ידי yossi »

אין מה לקלל אותו, אין גם מה לתלות בו תקוות גדולות שיהיה שחקן עתיד או משהו כזה.

"אבא רוצה לקנות את הילד", זכה בלוטו הבחור?
קיבל פה יותר מדי הנחות לאורך השנה וחצי שהוא פה. אופי בעייתי ושכל של ארבייטמן מדבר אנגלית.
שיביא קבוצה מאירופה שתחזיר את ההשקעה ושיתן גז.

אוחנה הוא אכזבה מקצועית ענקית. כבר אמרתי שכולם מדברים על הנפילה עם קוואנקה, אך הנפילה עם אוחנה היא לא פחות בעייתית.
הוא זה שדן אותנו לקישור אפור של ראדי&אייבינדר.

סמל אישי של משתמש
AG77

שליחה על ידי AG77 »

דווקא נגד הפועל רמת גן זה היה המשחק השני שלו העונה שהוא שיחרר כדור בזמן. הראשון היה אחרי הפרשה הקודמת, לא זוכר נגד מי.
נראה שקורץ מאותו חומר כמו בוזגלו - כשיש בלאגן הוא משחק יותר טוב. שימשיך ככה, גם על המגרש וגם שהתגובות יצאו דרך מקורבים.

מוכן לשמוע את אבא שלו מדבר שטויות בתקשורת כל שבוע, בתנאי שישתפר וימצה את הפוטנציאל. בוזגלו החזיק מעמד כאן הרבה זמן רק בגלל שהתעלמו מהשטויות של אבא שלו ונתנו להתבשל במיץ (של הזבל) של עצמו. האסטרגיה הזאת עובדת בסוף.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סומך על אלונה ובכר בעיניים עצומות, אם יחליטו שהכל בסדר לא חושב שזה חכם לצאת נגד השחקן ולפגוע בשיקולים של המועדון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מושיקו, אמנם מזג האוויר חורפי...אבל הטיפות האלה שאתה מרגיש מעליך זה לא גשם אלא ניסיון של איזה פישר להשתין עלינו בקשת.
אין צורך לשתות את זה.

3.5 מיליון יורו cash או ליציע. נמאס שכל אחד עושה פה מה שבא לו. מילא אם היה מחפה על זה בכדורגל משובח, אבל האפס הזה לא קרע עדיין זוג נעליים.
תפסיקו לעשות הפרדות מלאכותיות בינו לבין המשפחה. הכל חרטא. מכבי משחקת לו בראש וזה ודאי. שיהיה לו בהצלחה, ממתינים להצעה פורמלית.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:מושיקו, אמנם מזג האוויר חורפי...אבל הטיפות האלה שאתה מרגיש מעליך זה לא גשם אלא ניסיון של איזה פישר להשתין עלינו בקשת.
אין צורך לשתות את זה.

3.5 מיליון יורו cash או ליציע. נמאס שכל אחד עושה פה מה שבא לו. מילא אם היה מחפה על זה בכדורגל משובח, אבל האפס הזה לא קרע עדיין זוג נעליים.
תפסיקו לעשות הפרדות מלאכותיות בינו לבין המשפחה. הכל חרטא. מכבי משחקת לו בראש וזה ודאי. שיהיה לו בהצלחה, ממתינים להצעה פורמלית.
מתקשה להאמין שמכבי תגיש עליו הצעה רשמית.
עוד יותר מתקשה להאמין שאלונה תמכור אותו דווקא להם.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedHell כתב:הלוואי שלא נזכה באליפות, לא בעונה הזו וגם לא הזו שאחריה, אולי ככה חלק מאוהדי טרנר יעלם ואולי לחלקכם יחזור העמוד שידרה.
איכס בא לי להקיא מכם בחיי, זה כבר ניהיה טרנד להשתין על אוהדי ב"ש שבשביל "השקט במועדון" או פשוט הפחד מלאבד תואר מוכנים לספוג הכל.
פשוט איכס.
ברור מר בחור עם עמוד שידרה.
הרי העמוד שידרה הזה, לאן הוביל אותנו?
40 שנה בלי כלום. אף אחד לא משתין עלינו.
במקרה הזה אם כבר הוא מנסה ליצר סכסוך עם המועדון

השאלה, להיות חכמים? או בעלי עמוד שדרה להגדרתך שלא מוביל אותנו לכלום.

בעיות טענות ומענות תמיד יהיו. מה אתה חושב, שחקני כדורגל זה עם נאמן כי כתבת להם שיר שחקן יפה? כי הרמת תפאורה ב40,000 שקל? כי צעקת את השם שלהם אחרי גול?
תתעורר. בעיות צריך לפתור. לא לזרוק ולחשוב שאתה חזק על כולם. האימפריה שאתה חושב שאתה, היא רק בראש שלך. לא במבחן המציאות. בעידן הגלובלי אנחנו טיפה בים.

ולא אני לא מגמד את המועדון.
אימפריה לא בונים בשנתיים. מקסימום מועדון מצליח ומשגשג.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אלדר כתב: ברור מר בחור עם עמוד שידרה.

בעיות טענות ומענות תמיד יהיו. מה אתה חושב, שחקני כדורגל זה עם נאמן כי כתבת להם שיר שחקן יפה? כי הרמת תפאורה ב40,000 שקל? כי צעקת את השם שלהם אחרי גול?
תתעורר. בעיות צריך לפתור. לא לזרוק ולחשוב שאתה חזק על כולם. האימפריה שאתה חושב שאתה, היא רק בראש שלך. לא במבחן המציאות. בעידן הגלובלי אנחנו טיפה בים.

היית חסר פה אלדר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

המדיניות של הקהל לטעמי צריכה להיות בדיוק כמו במקרה בוזגלו,התעלמות מוחלטת.
שחקנים שהם או מקורבים שלהם ידברו בתקשורת לא יקבלו יחס, הם יהיו רק מספר על החולצה בלי שם.
לא שיר שחקן, לא שריקות בוז, לא מחיאות כפיים, כלום.
מספר שעולה על מגרש כדי לתת תפוקה למען הקבוצה, אסור להראות להם שום רגש לא של אהבה ולא של שנאה, זה העונש הכי גדול של כדורגלנים מהסוג הזה.

למה זה טוב תשאלו? כי זה winwin מבחינתנו ואני אסביר:
1. השחקן שרוצה לעזוב לא יקבל את המינוף שהוא מחכה לו מהקהל כדי לקבל שחרור, ברגע שאין שריקות בוז ואין בכלל התייחסות אליו הוא יורד מסדר היום ועל המועדון לא מופעל שום לחץ להשאיר/להעיף אותו ויוכל לפעול בחוכמה, לחשוב טוב לפני כל צעד שעושים וכמובן לא להיות "מאולצים" ולמכור את השחקן מעמדת נחיתות כשכולם יודעים שהוא שרוף אצל הקהל.

2. השחקן מקבל את העונש הכי קשה בשבילו, אין לו שיר שחקן ולא מוחאים לו כפים, פשוט לא מתייחסים אליו בכלל.
לאנשים מהסוג הנרקסיסטי של בוזגלו/אוחנה ודומיהם זה העונש הכי גדול.
הם רגילים ורוצים להיות בכותרות, רוצים שידברו עליהם, במקרה של אוחנה רוצים שחרור ובכמה שפחות כסף.
כשאנחנו מתעלמים מהם לחלוטין הם מקבלים את הדקירה הכי חזקה בלב, תחושה של ריקנות כאילו הם אוויר זה הדבר שהכי פוגע בהם ובנוסף - כמו שאמרתי בסעיף 2 אנחנו מרחיקים מהם את המטרה שלשמה הם עשו רעש בתקשורת וידעו מצויין שהקהל יעשה לשחקן את המוות ובעצם ישרת את האינטרסים שלו.

בקיצור, אם אני מתווה דרך פעולה זה המהלך שאני הולך עליו, מוציא הודעה מסודרת ומאחד את כל הקהל מאחורי לפעול באותה דרך ומסביר את המניעים וההיגיון שבהחלטה הזו.
בנוסף מעביר מסר חד וברור לשחקנים:
מי שיהיה מחוייב ב 100% יקבל פה אהבה ותמיכה שלא יקבל בשום מקום אחר בלי קשר לכמות ההבקעות, בישולים או הצלות מהקו.

מי שיתנהג כמו ילד חרא וישים את עצמו מעל הקבוצה והוא או המקורבים שלו יפתחו חזית תקשורתית מול המועדון - הוא מהיום רק מספר ללא שם שלא יקבל מאיתנו שום התייחסות.
שחקנים שירצו לנצל את הסיטואציה לטובתם ולגרום לקהל להפעיל לחץ על מכירה ושחרור שלהם בעקבות שריקות וקריאות כנגדם יאכלו פה רק חצץ ואנחנו ניתן את השקט למועדון להתמודד עם כל ילד חרא שיקפוץ בראש.

נעשה את זה וניצחנו בגדול לא משנה מה יוחלט ואיך הסאגה הזו תסתיים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedHell כתב:הלוואי שלא נזכה באליפות, לא בעונה הזו וגם לא הזו שאחריה, אולי ככה חלק מאוהדי טרנר יעלם ואולי לחלקכם יחזור העמוד שידרה.
איכס בא לי להקיא מכם בחיי, זה כבר ניהיה טרנד להשתין על אוהדי ב"ש שבשביל "השקט במועדון" או פשוט הפחד מלאבד תואר מוכנים לספוג הכל.
פשוט איכס.
ליצן. לאן הוביל אותנו עמוד השדרה שלך? הייתי בקרית אתא ואצטדיון גרין. מותר לי לחשוב אחרת?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אלדר כתב: ברור מר בחור עם עמוד שידרה.

יפה כתבת.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

oranu כתב:המדיניות של הקהל לטעמי צריכה להיות בדיוק כמו במקרה בוזגלו,התעלמות מוחלטת.
שחקנים שהם או מקורבים שלהם ידברו בתקשורת לא יקבלו יחס, הם יהיו רק מספר על החולצה בלי שם.
מספר שעולה על מגרש כדי לתת תפוקה למען הקבוצה, אסור להראות להם שום רגש לא של אהבה ולא של שנאה, זה העונש הכי גדול של כדורגלנים מהסוג הזה.

1. השחקן שרוצה לעזוב לא יקבל את המינוף שהוא מחכה לו מהקהל כדי לקבל שחרור, ברגע שאין שריקות בוז ואין בכלל התייחסות אליו הוא יורד מסדר היום ועל המועדון לא מופעל שום לחץ להשאיר/להעיף אותו ויוכל לפעול בחוכמה, לחשוב טוב לפני כל צעד שעושים וכמובן לא להיות "מאולצים" ולמכור את השחקן מעמדת נחיתות כשכולם יודעים שהוא שרוף אצל הקהל.

2. השחקן מקבל את העונש הכי קשה בשבילו, אין לו שיר שחקן ולא מוחאים לו כפים, פשוט לא מתייחסים אליו בכלל.
הם רגילים ורוצים להיות בכותרות, רוצים שידברו עליהם, במקרה של אוחנה רוצים שחרור ובכמה שפחות כסף.
כשאנחנו מתעלמים מהם לחלוטין הם מקבלים את הדקירה הכי חזקה בלב, תחושה של ריקנות כאילו הם אוויר זה הדבר שהכי פוגע בהם ובנוסף - כמו שאמרתי בסעיף 2 אנחנו מרחיקים מהם את המטרה שלשמה הם עשו רעש בתקשורת וידעו מצויין שהקהל יעשה לשחקן את המוות ובעצם ישרת את האינטרסים שלו.

בקיצור, אם אני מתווה דרך פעולה זה המהלך שאני הולך עליו, מוציא הודעה מסודרת ומאחד את כל הקהל מאחורי לפעול באותה דרך ומסביר את המניעים וההיגיון שבהחלטה הזו.
מי שיהיה מחוייב ב 100% יקבל פה אהבה ותמיכה שלא יקבל בשום מקום אחר בלי קשר לכמות ההבקעות, בישולים או הצלות מהקו.

מי שיתנהג כמו ילד חרא וישים את עצמו מעל הקבוצה והוא או המקורבים שלו יפתחו חזית תקשורתית מול המועדון - הוא מהיום רק מספר ללא שם שלא יקבל מאיתנו שום התייחסות.
שחקנים שירצו לנצל את הסיטואציה לטובתם ולגרום לקהל להפעיל לחץ על מכירה ושחרור שלהם בעקבות שריקות וקריאות כנגדם יאכלו פה רק חצץ ואנחנו ניתן את השקט למועדון להתמודד עם כל ילד חרא שיקפוץ בראש.

אורן, מי כמוך יודע שאין דבר כזה מדיניות של קהל.
כל אחד מגיע עם המטען שלו והאופי שלו, ועל הסקאלה של רציונליות ואמוציונליות יש לקהל שלנו אנשים מכל הסוגים והמינים ולך תאגד אותם, מי כמוך יודע שזו משימה בלתי אפשרית.

מי שבוחר (זה בחירה) להיעלב מהסיטואציה ובוחר להיות אמוציונלי רק חוטא למטרה, אין בזה תועלת. (שבע בום שבד"כ אני מאוד נהנה לקרוא אותם וחלקם גם כותבים כאן, הזדרזו להוציא פוסט חדור אלי קרב ולפי דעתי זה סופר מיותר)

מאמין שהמועדון לא יישאר אדיש, זה שונה ממקקה בוזגלו ואוחנה יצטרך לשלם מחיר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:המדיניות של הקהל לטעמי צריכה להיות בדיוק כמו במקרה בוזגלו,התעלמות מוחלטת.

נשיקה בפה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אין לו מה להתלונן... הוא חתם על החוזה הזה והוא צריך לכבד אותו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אורן, אתה איש חכם.
מתחבר מאוד למה שכתבת, הלוואי שזה יצליח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הסיבה היחידה שאני רואה לא לצאת על אןחנה ב180 קמש זאת העובדה שאנחנו במירוץ צמוד והרבה יותר שבריריים מנטלית משנה שעברה.
שנה קודם עם בוזגלו יכולנו כמערכת להכיל את השטויות שלו שלדעתי היה להם משקל של פי עשרות מונים מהפישר הקטן הזה שאף אחד באמת לא מתייחס אליו.
בלי קשר אלינו כקהל המועדון חייב להתייחס לעניין אחרת ממקרה בוזגלו.
מדובר כאן על בחור צעיר,שנקנה בהמון כסף,כפוי טובה,בכיין שאפילו לא החזיר 5% מההשקעה.
אנחנו אילו שצריכים לחשוב אם הוא מתאים לנו ולא הוא.
המועדון צריך לקדם במהירות את העברת ממן ולהעיף אותו ליציע עד סוף העונה וזאת על מנת להעביר מסר לכל הצעירים כפויי הטובה שחושבים שישימו עליהם ארגזים והם יתנהגו כמו פרמדונות.
אם הפועל בש לא תטפל בעניין הזה בנחישות צפו לדברים דומים גם עם אלו,וכל שאר הממורמרים.

שלח תגובה