זכרונות מהפועל רעננה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

זכרונות מהפועל רעננה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מפגש הבכורה: עונת 56/57, מחזור 12, ליגה ב' (שלישית) - ב"ש מנצחת בחוץ 3-5 משערים של סימון סבן צמד, מרדכי ביטון, סימון סבח ושלום בלחסן.

נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: זכרונות מהפועל רעננה

שליחה על ידי clark kent »

הפועל רעננה מזכירה לי תמיד שני משחקים.. המשחק ההוא אחרי פרשת המכירה בליגה השניה שהיה טירוף בקופות ולקח לי שעה לקנות כרטיס ונכנסתי רק בדקה ה30.
המשחק השני הוא משחק הפנדלים, וואקמה כובש נגדנו מ30 מטר מליקסון כובש רק פנדל אחד מתוך 3 שנשרקו לנו ונגמר 1-1...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הכי זכור לי מולם זה משחק הליגה הראשון בעידן אלונה (07/08). אחרי שנתיים של מחאה וחרם משחקים שהוביל מועדון האוהדים דאז ה'קרייזי רד' וממוצע קהל שמגרד מלמטה את ה-300, וסרמיל מפוצץ ב-6,000 אדומים ולובש אווירת חג... ואז, כמו בתסריט טראגי, בדקה ה-90 דודו בן אברהם האורח מבאס לכולם את החיים :לאלא:

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אורי אדום בנשמה כתב:הכי זכור לי מולם זה משחק הליגה הראשון בעידן אלונה (07/08). אחרי שנתיים של מחאה וחרם משחקים שהוביל מועדון האוהדים דאז ה'קרייזי רד' וממוצע קהל שמגרד מלמטה את ה-300, וסרמיל מפוצץ ב-6,000 אדומים ולובש אווירת חג... ואז, כמו בתסריט טראגי, בדקה ה-90 דודו בן אברהם האורח מבאס לכולם את החיים :לאלא:
https://youtu.be/pyv2RdgMfds" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אורי אדום בנשמה כתב:הכי זכור לי מולם זה משחק הליגה הראשון בעידן אלונה (07/08). אחרי שנתיים של מחאה וחרם משחקים שהוביל מועדון האוהדים דאז ה'קרייזי רד' וממוצע קהל שמגרד מלמטה את ה-300, וסרמיל מפוצץ ב-6,000 אדומים ולובש אווירת חג... ואז, כמו בתסריט טראגי, בדקה ה-90 דודו בן אברהם האורח מבאס לכולם את החיים :לאלא:
לא אשכח בחיים, ניגנו אפילו את התקווה לפני המשחק בוסרמיל מרוב שהרגע הזה היה מיוחד.
זכורה לי גם הרביעייה במגרש ברעננה בעונת העלייה, זה היה יותר מרגש מלנצח בסמי עופר מרוב שרעננה הייתה כל כך מנחוסית.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:
לא אשכח בחיים, ניגנו אפילו את התקווה לפני המשחק בוסרמיל מרוב שהרגע הזה היה מיוחד.
זכורה לי גם הרביעייה במגרש ברעננה בעונת העלייה, זה היה יותר מרגש מלנצח בסמי עופר מרוב שרעננה הייתה כל כך מנחוסית.
זה המשחק שאחרי הרביעי גיא לוי הוציא את מליקסון וקיבל קללות מהקהל???

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

izguy83 כתב: זה המשחק שאחרי הרביעי גיא לוי הוציא את מליקסון וקיבל קללות מהקהל???
גיא לוי קיבל כל כך הרבה קללות בעונה הזאת שאני כבר לא זוכר, בגללו הספסלים עברו לתקופה לאזור שער 2 מרוב הקללות.
בטוח קיללו אותו במשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

izguy83 כתב: זה המשחק שאחרי הרביעי גיא לוי הוציא את מליקסון וקיבל קללות מהקהל???
דווקא לא זוכר קללות
זוכר שהיה פורים והייתה הרבה שמחה ויצאנו לרקוד ברחוב אחוזה הסמוך עד סמוך לכניסת השבת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אם כבר קללות על גיא לוי נגד רעננה, אז סיבוב לפני אותו 0-4 הירואי בחוץ ניצחנו אותם 1-3 בוסרמיל (מחזור 11. פדלון, מליקסון וקדוסי מחקו פיגור מוקדם) במשחק בו שברנו את המנחוס מולם, וכל הקהל שר סימולטנית כמו תקליט שבור "גיא לוי לך הביתה נמאס לנו ממך"...

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

South Boy כתב:
גיא לוי קיבל כל כך הרבה קללות בעונה הזאת שאני כבר לא זוכר, בגללו הספסלים עברו לתקופה לאזור שער 2 מרוב הקללות.
בטוח קיללו אותו במשחק הזה.
הספסלים עברו משער שתיים לאזור שער חמש.
בשער שתיים קיללו יותר.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אריאל2 כתב: הספסלים עברו משער שתיים לאזור שער חמש.
בשער שתיים קיללו יותר.
נכון.
אורי, אני חושב שקיללו אותו במשחק הזה בגלל שהוא חימם את סימיוני הרבה זמן ולא הכניס אותו בסוף, תקן אותי אם אני טועה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריאל2 כתב: הספסלים עברו משער שתיים לאזור שער חמש.
בשער שתיים קיללו יותר.
קבל - https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... &f=2&t=516" onclick="window.open(this.href);return false;
South Boy כתב:
נכון.
אורי, אני חושב שקיללו אותו במשחק הזה בגלל שהוא חימם את סימיוני הרבה זמן ולא הכניס אותו בסוף, תקן אותי אם אני טועה.
אתה טועה.

הנה תיעוד אותנטי של הסיבה לקללות - https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... =a&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

בלתי נתפס שהם היו הכבשה השחורה שלנו כל-כך הרבה זמן
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ניב כתב:בלתי נתפס שהם היו הכבשה השחורה שלנו כל-כך הרבה זמן
לא כזה בלתי נתפס לאור מצבנו אז... אגב - לי לפחות, ומניח שגם לרבים אחרים, זה הזכיר את צפרירים חולון בשלהי האייטיז-תחילת הניינטיז. קבוצה אפורה נטולת מסורת וקהל שהיתה משחילה אותנו פעם אחר פעם...

סמל אישי של משתמש
Shayke10

שליחה על ידי Shayke10 »

10.1.15. שבת, מזג אוויר נאחס (אפור מגעיל ואביך), שעה נאחס (פאקינג 3 בצהרים בשבת), השער הכי נאחס בוסרמיל (לדעתי, למשחק שצריך בו עצבי ברזל, שער 2). די בתחילת המשחק קיבלנו גול בעקב מצ'אם ממאדו, אז כל המשחק היתה הרגשה שתיכף זה יבוא. אבל הימים ימי אלישע, והנשק היחיד היה חופשיות ומתפרצות, ונגד בונקר שיצק חיים סילבס בבכורה מחודשת שבוע אחרי שפוטר, זה לא עזר. מהמשחקים שאתה שואל את עצמך אם לא היה עדיף להשאר בבית.

שלח תגובה