מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
כה כתב גיא שחר:
ב-1998 ישראל ברייט וסמי בדרה כתבו שיר קונספט נהדר ללהקת ה"שמחות" ויצאו בסינגל "היו לי פעם חברים" ואני מצטט:
"היו לי פעם חברים
מהם טובים, מהם רעים
היום נשארתי עם עצמי
עובד לילה במונית"
זה פוסט ביקורת על ההתנהלות של הפועל באר שבע אל מול שחקן שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת ולא מפחד לפגוע באוהדים.
מי אתה מיכאל אוחנה?
שחקן צעיר שהגיע להפועל באר שבע לפני שנה וחצי, קיבל המון קרדיט ולרוב פותח בהרכב, קיבל שיר מהקהל ואהבה מטורפת וחוזה ל-5 עונות באלופת המדינה.
נפתחנו ילד?
בתחילת העונה הבנת שאתה חלק מרוטציה והתחלת להתנפח. למה? עושים לך דווקא? יש שחקנים כמו טוני וואקמה ומאור מליקסון בהרכב שאולי רק עוד כמה שנים תבין עד כמה הם היו גדולים ותלמד להעריך את העובדה שלפעמים ישבת על הספסל בגללם.
ושכבר העזת בשיא האומץ לצאת כנגד המועדון בתקשורת ושוב לשלוח "מקורבים" לדבר נגד המאמן וההתנהלות - מה עשו במועדון?
הרכיבו אותך ברוב המשחקים מאז והעלו את המעמד שלך בהרכב בכמה דרגות.
מה היו עושים במועדון שהוא לא הפועל באר שבע?
נותנים לך לחמם את הספסל חצי עונה. לך תחפש קבוצה אחר כך. נראה אותך.
חביבי, הפועל באר שבע הוא מועדון גדול, ונכון, לא לשחק בגיל שלך זה באמת קריטי כי אלו השנים ללחוץ על הגז ולצאת למועדון טוב באירופה. מה שלא שמת לב אליו הוא שבשנה האחרונה אתה נראה כמו הצל של עצמך ונראה לפעמים מהצד שאכפת לך רק ממיכאל אוחנה.
אתה עושה אהבה עם הכדור ולא מוכן לשחרר אותו.
מדריבל מטופש מול מאריבור בדקה 90 עד למשחקים מול קטנות בטרנר שאתה מתנהג כמו מיכאל אוחנה מהנבחרת הצעירה.
אתה לא מעל אף אחד מיכאל. אתה שווה בין שווים בקבוצה של גברים.
יש לך המון מזל שהגעת להפועל באר שבע בתקופה כזאת בגילך,
חבל שעשית הכל כדי לחרבן את זה.
אני לא אכנס לפרטים ואפרט להתנהלות הבזיונית שלך ביום יום, או על מה קרה לך עם בכר באסיפה המקצועית, או מה שחקנים אחרים חושבים עלייך מתחילת העונה.
אני גם לא אכנס לזה שמכבי תל אביב משגעת אותך כבר מתחילת העונה, או שמכבי חיפה רק מחכה שאלונה תתייאש ותוכל להציע לך חוזה מטופש של חצי מיליון יורו לשחקן שהגבות שלו מעניינות אותו יותר מכדורגל.
אני אדבר רק על העובדה שיצאת כנגד המועדון בתקשורת, או ששלחת "מקורבים" שבמקרה אחד המקורבים הוא אבא שלך ובמקרה אתמול הוא התראיין ואמר את הדבר הבא:
"אני מקווה שאלונה תקבל שכל ותסגור איתו כי נעשו דברים לא יפים במסגרת החוזה", אמר אילן אוחנה, שכרגע השאיר לבנו ולעו"ד לטפל בעניין בטרם ייכנס לעובי הקורה, "לא רחוק היום שהכל יתפוצץ, אבל מיכאל לא יכול להישאר. אם נוציא את מה שיש לנו אז כולם יזדעזעו. עדיף שייגמר יפה וכל אחד יסיק את המסקנות שלו. אם תהיה כוחנות או יפעילו שרירים, אז נראה לי שהפרויקט היפה מאוד של אלונה ייתפס אחרת בעיני אנשים".
לקבל שכל? אלונה ברקת צריכה לקבל שכל? כי היא קנתה קצת יותר מחצי כרטיס שחקן של מיכאל אוחנה ב-1.5 מיליון אירו והאמינה בו?
יש להפועל באר שבע כוח ליעקב בוזגלו חדש?
יש מקום לתת לגיטימציה לעוד משפחה שמתנהלת בצורה מביכה מול המועדון?
לא.
אחרי ההחמצה של טוני מול מאריבור, אחרי פרשת צדק, אחרי פרשת בוזגלו, אחרי הנס של ברדה, אחרי הפציעות החוזרות של ויטור ואחרי כל מה שעברנו העונה אנחנו צריכים להתנהל כמו גוף ששום דבר לא יכול לזלזל בו ולטפל במיכאל אוחנה למען יראו וייראו.
אף שחקן לא מעל המועדון והעונה אנחנו הפנמנו את זה סופית.
הגיע הזמן שנהיה אגרוף אחד! הגיע הזמן שנעריך את הסמל עם הארובה של העירייה קצת יותר!
לשחק בהפועל באר שבע זו זכות!
לשחק באלופת המדינה עם האצטדיון הכי טוב בליגה זו זכות!
אף שחקן לא יפתח את הפה שלו וידבר כנגד המועדון, גדול כמו בוזגלו או מבטיח כמו אוחנה. אף אחד!
כוחנו באחדותנו!
הפועל באר שבע היא הכי מרגשת שכולנו מרגישים משפחה.
הפועל באר שבע היא הכי טובה שכולנו נלחמים למען הצלחתה ולא חושבים על שום דבר מעבר לזה.
אוחנה היקר,
שחקנים צעירים שממהרים לעשות החלטות פזיזות לא מגיעים רחוק.
בישראל גם ככה המשכורות ברוב הקבוצות תואמות למשכורת ממוצעת של עובד במוקד של חברת חשמל. אמת לאמיתה ואין פה ציניות.
איך אלישע אומר, הכדורגל הוא דינמי.
ילד, אתה מוכשר וכולם האמינו בך כאן, איך שלא תהפוך את זה יצרת לעצמך סטיגמה שלילית בגיל מוקדם מדי ועכשיו אתה תענש.
אל תמשיך עם הגישה החדשה שלך כי אתה תמצא את עצמך מהר מאוד באשדוד משלים הכנסה בלילה במונית.
ב-1998 ישראל ברייט וסמי בדרה כתבו שיר קונספט נהדר ללהקת ה"שמחות" ויצאו בסינגל "היו לי פעם חברים" ואני מצטט:
"היו לי פעם חברים
מהם טובים, מהם רעים
היום נשארתי עם עצמי
עובד לילה במונית"
זה פוסט ביקורת על ההתנהלות של הפועל באר שבע אל מול שחקן שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת ולא מפחד לפגוע באוהדים.
מי אתה מיכאל אוחנה?
שחקן צעיר שהגיע להפועל באר שבע לפני שנה וחצי, קיבל המון קרדיט ולרוב פותח בהרכב, קיבל שיר מהקהל ואהבה מטורפת וחוזה ל-5 עונות באלופת המדינה.
נפתחנו ילד?
בתחילת העונה הבנת שאתה חלק מרוטציה והתחלת להתנפח. למה? עושים לך דווקא? יש שחקנים כמו טוני וואקמה ומאור מליקסון בהרכב שאולי רק עוד כמה שנים תבין עד כמה הם היו גדולים ותלמד להעריך את העובדה שלפעמים ישבת על הספסל בגללם.
ושכבר העזת בשיא האומץ לצאת כנגד המועדון בתקשורת ושוב לשלוח "מקורבים" לדבר נגד המאמן וההתנהלות - מה עשו במועדון?
הרכיבו אותך ברוב המשחקים מאז והעלו את המעמד שלך בהרכב בכמה דרגות.
מה היו עושים במועדון שהוא לא הפועל באר שבע?
נותנים לך לחמם את הספסל חצי עונה. לך תחפש קבוצה אחר כך. נראה אותך.
חביבי, הפועל באר שבע הוא מועדון גדול, ונכון, לא לשחק בגיל שלך זה באמת קריטי כי אלו השנים ללחוץ על הגז ולצאת למועדון טוב באירופה. מה שלא שמת לב אליו הוא שבשנה האחרונה אתה נראה כמו הצל של עצמך ונראה לפעמים מהצד שאכפת לך רק ממיכאל אוחנה.
אתה עושה אהבה עם הכדור ולא מוכן לשחרר אותו.
מדריבל מטופש מול מאריבור בדקה 90 עד למשחקים מול קטנות בטרנר שאתה מתנהג כמו מיכאל אוחנה מהנבחרת הצעירה.
אתה לא מעל אף אחד מיכאל. אתה שווה בין שווים בקבוצה של גברים.
יש לך המון מזל שהגעת להפועל באר שבע בתקופה כזאת בגילך,
חבל שעשית הכל כדי לחרבן את זה.
אני לא אכנס לפרטים ואפרט להתנהלות הבזיונית שלך ביום יום, או על מה קרה לך עם בכר באסיפה המקצועית, או מה שחקנים אחרים חושבים עלייך מתחילת העונה.
אני גם לא אכנס לזה שמכבי תל אביב משגעת אותך כבר מתחילת העונה, או שמכבי חיפה רק מחכה שאלונה תתייאש ותוכל להציע לך חוזה מטופש של חצי מיליון יורו לשחקן שהגבות שלו מעניינות אותו יותר מכדורגל.
אני אדבר רק על העובדה שיצאת כנגד המועדון בתקשורת, או ששלחת "מקורבים" שבמקרה אחד המקורבים הוא אבא שלך ובמקרה אתמול הוא התראיין ואמר את הדבר הבא:
"אני מקווה שאלונה תקבל שכל ותסגור איתו כי נעשו דברים לא יפים במסגרת החוזה", אמר אילן אוחנה, שכרגע השאיר לבנו ולעו"ד לטפל בעניין בטרם ייכנס לעובי הקורה, "לא רחוק היום שהכל יתפוצץ, אבל מיכאל לא יכול להישאר. אם נוציא את מה שיש לנו אז כולם יזדעזעו. עדיף שייגמר יפה וכל אחד יסיק את המסקנות שלו. אם תהיה כוחנות או יפעילו שרירים, אז נראה לי שהפרויקט היפה מאוד של אלונה ייתפס אחרת בעיני אנשים".
לקבל שכל? אלונה ברקת צריכה לקבל שכל? כי היא קנתה קצת יותר מחצי כרטיס שחקן של מיכאל אוחנה ב-1.5 מיליון אירו והאמינה בו?
יש להפועל באר שבע כוח ליעקב בוזגלו חדש?
יש מקום לתת לגיטימציה לעוד משפחה שמתנהלת בצורה מביכה מול המועדון?
לא.
אחרי ההחמצה של טוני מול מאריבור, אחרי פרשת צדק, אחרי פרשת בוזגלו, אחרי הנס של ברדה, אחרי הפציעות החוזרות של ויטור ואחרי כל מה שעברנו העונה אנחנו צריכים להתנהל כמו גוף ששום דבר לא יכול לזלזל בו ולטפל במיכאל אוחנה למען יראו וייראו.
אף שחקן לא מעל המועדון והעונה אנחנו הפנמנו את זה סופית.
הגיע הזמן שנהיה אגרוף אחד! הגיע הזמן שנעריך את הסמל עם הארובה של העירייה קצת יותר!
לשחק בהפועל באר שבע זו זכות!
לשחק באלופת המדינה עם האצטדיון הכי טוב בליגה זו זכות!
אף שחקן לא יפתח את הפה שלו וידבר כנגד המועדון, גדול כמו בוזגלו או מבטיח כמו אוחנה. אף אחד!
כוחנו באחדותנו!
הפועל באר שבע היא הכי מרגשת שכולנו מרגישים משפחה.
הפועל באר שבע היא הכי טובה שכולנו נלחמים למען הצלחתה ולא חושבים על שום דבר מעבר לזה.
אוחנה היקר,
שחקנים צעירים שממהרים לעשות החלטות פזיזות לא מגיעים רחוק.
בישראל גם ככה המשכורות ברוב הקבוצות תואמות למשכורת ממוצעת של עובד במוקד של חברת חשמל. אמת לאמיתה ואין פה ציניות.
איך אלישע אומר, הכדורגל הוא דינמי.
ילד, אתה מוכשר וכולם האמינו בך כאן, איך שלא תהפוך את זה יצרת לעצמך סטיגמה שלילית בגיל מוקדם מדי ועכשיו אתה תענש.
אל תמשיך עם הגישה החדשה שלך כי אתה תמצא את עצמך מהר מאוד באשדוד משלים הכנסה בלילה במונית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
יותר מדי פרשות אחי,יותר מדי.The red one כתב:תזכיר לי איזה הדלפות חוץ מהפרשה הזו?
ברדה וצדק זו לא פרשה שנוהלה על ידי התקשורת (ודווקא פרשת צדק על פניו כן אמורה אז פה מגיע שאפו למועדון)
- סתיו אלימלך
בן של יונה!
מחזיר אותנו לימי בוזגלו המגעילים.
תומך לגמרי במדיניות שאורן מציע.
בן של יונה זה!
מחזיר אותנו לימי בוזגלו המגעילים.
תומך לגמרי במדיניות שאורן מציע.
בן של יונה זה!
תתפרע עם הדמיון. מה כבר יכול להיות?ForeverRed כתב:אי אפשר לדעת מה האבא יודע או לא יודע, ואילו פרטים הוא מסוגל לחשוף.
מה שאנחנו כן יודעים זה שהתדמית מאוד חשובה לאלונה והוא משחק על זה יפה מאוד.
אם כל העניין היה סעיף כזה או אחר בחוזה, היה אפשר לפתור את זה בשיחה של שתי דקות עם אלונה.
יש כאן דברים מעבר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
חוזה דרקוני, איומים של סוכן על כך שלא יקבל דקות משחק, חומרים אסורים.גדי כתב:
תתפרע עם הדמיון. מה כבר יכול להיות?
אין לי מושג.
הוא קיבל חוזה מאוד נמוך לשנה הראשונה. יחסית, כן?. כנראה מאוד ממרמר אותו כי הוא באמת משוכנע שהוא מעל הרבה שחקנים אחרים.ForeverRed כתב: חוזה דרקוני, איומים של סוכן על כך שלא יקבל דקות משחק, חומרים אסורים.
אין לי מושג.
הייתי ליד הגדר בעכו וראיתי את ההתנהגות שלו במרחק של ישר מטר. צעק על אלו ומלמד ממש כמו עבד כי ימלוך.
תעשה אחד ועוד אחד ותבין שיש לו בטן על הסוכן ומזה יכול כמו כל ממורמר שלנו בשנתיים האחרונות מתחיל להגיד שדודו קובע את ההרכב בבאר שבע. זה היה עם יעקוב, בתיה ולא זוכר מי עוד.
הלו, זה ברק בכר לא בבז
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הכתיבה שלך מרשימה, המהות שלך ריקה מתוכן.אלדר כתב: ברור מר בחור עם עמוד שידרה.
הרי העמוד שידרה הזה, לאן הוביל אותנו?
40 שנה בלי כלום. אף אחד לא משתין עלינו.
במקרה הזה אם כבר הוא מנסה ליצר סכסוך עם המועדון
השאלה, להיות חכמים? או בעלי עמוד שדרה להגדרתך שלא מוביל אותנו לכלום.
בעיות טענות ומענות תמיד יהיו. מה אתה חושב, שחקני כדורגל זה עם נאמן כי כתבת להם שיר שחקן יפה? כי הרמת תפאורה ב40,000 שקל? כי צעקת את השם שלהם אחרי גול?
תתעורר. בעיות צריך לפתור. לא לזרוק ולחשוב שאתה חזק על כולם. האימפריה שאתה חושב שאתה, היא רק בראש שלך. לא במבחן המציאות. בעידן הגלובלי אנחנו טיפה בים.
ולא אני לא מגמד את המועדון.
אימפריה לא בונים בשנתיים. מקסימום מועדון מצליח ומשגשג.
אתה מנסה להיות הקול השפוי? אתה גם ניסית בזמנו עם הבן של יעקב לא אלדר? יש לי הרגשה שנינו יודעים איך זה נגמר.
ה40 שנה בלי כלום לא הגיעו בגללנו, הגיעו בגלל חוסר ניהול מקצועי, חוסר סגל איכותי וחוסר בצוות מקצועי איכותי, אבל איזה קל זה לסובב את המציאות כדי שתתאים לך, מי יישמע עוד יחשוב שבגלל הקהל הזה עד היום לא הגענו לשום מקום, בדיוק ההפך יקירי, הקהל הזה הוא מה שדאג שהמועדון הזה עדיין יהיה קיים, הוא הביא את אלונה, הוא גם דאג שהיא תישאר ובנינו? אני לא צריך לספר לך אתה יודע את זה כי היית שם.
הגיע הזמן של הקהל להציג עמדה אחת שאינה משתמעת לשתי פנים המועדון הוא מעל הכל.
מעל הכישרון, מעל היכולת, מעל המספרים, מעל הכל! ואם נמצאה פה שיטה כלשהי שכל דבר ניתן לרוץ לתקשורת כדי לפתור בעיות כי אלונה היא רחמנית ומכילה או כי ברק הוא איש יסודי שנותן לזה לעבור לידו לא אומר שאנחנו לא יכולים להשמיע את הקול שלנו, לא אומר שאנחנו גם צריכים לקבל הכל בהבנה.
צר לי ששוב משתינים עלייך ואתה אשכרה בטוח שזה קשור למזג אוויר שבחוץ.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 25 ינואר 2018, 13:00, נערך 5 פעמים בסך הכל.
נשמע כמו סחיטה של עבריינים. תשחררי את הבן שלי ללא תמורה או שאני יוציא לתקשורת דברים. איך אנחנו נופלים על ההורים האלה כל פעם מחדש
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מותר לך לחשוב אחרת גם אם לא היית.izguy83 כתב: ליצן. לאן הוביל אותנו עמוד השדרה שלך? הייתי בקרית אתא ואצטדיון גרין. מותר לי לחשוב אחרת?
ברשותך אתעלם מהליצן שרשמת וזה בעיקר כי קשה לי לקחת ברצינות אדם שהגן על בוזי ואבא יעקב לנוכח המתקפה שלהם על המועדון וגינית מפה מכל הבא ליד, לדעתי שם הבנתי שכבר לא נסכים בכלום כנראה.
אבל זה בסדר ידידי מותר גם לא להסכים, בטח לא כשתהום ענקית פעורה ביני לבינך בהשקפת עולם.
- ForeverRed
אין לי ספק שהשיקולים של ברק טהורים, אבל אין לנו שליטה על מה שיוצא מהפה של הסוכן.גדי כתב:
הוא קיבל חוזה מאוד נמוך לשנה הראשונה. יחסית, כן?. כנראה מאוד ממרמר אותו כי הוא באמת משוכנע שהוא מעל הרבה שחקנים אחרים.
הייתי ליד הגדר בעכו וראיתי את ההתנהגות שלו במרחק של ישר מטר. צעק על אלו ומלמד ממש כמו עבד כי ימלוך.
תעשה אחד ועוד אחד ותבין שיש לו בטן על הסוכן ומזה יכול כמו כל ממורמר שלנו בשנתיים האחרונות מתחיל להגיד שדודו קובע את ההרכב בבאר שבע. זה היה עם יעקוב, בתיה ולא זוכר מי עוד.
הלו, זה ברק בכר לא בבז
מספיק שהוא איים על אוחנה שאם יעזוב אותו הוא לא יראה יותר דשא - מה שאכן קרה לתקופה מסוימת בשל סיבות אחרות לחלוטין - וקיבלת פתח למחול שדים סביב המועדון.
זאת רק דוגמא אחת, אני מניח שיש עוד.
מהדברים של האבא אפשר להבין שהוא יושב על משהו ולכן יש שתי אפשרויות: או שזה באמת משהו בעל ערך, או שזה משהו שהוא מאמין שהוא בעל ערך ושוגה בהערכה שלו.
מהיכרות קודמת עם הנפשות הפועלות אני מאמין שכל עוד אוחנה לא ייצא בקולו ובאופן פומבי נגד הקבוצה, האסטרטגיה תהיה להשתיק את העניין לפחות עד לקיץ ואז לחשב מסלול מחדש.
אחרי שפעם קודמת הוא התלונן שאילצו אותו לגזור את הקוקו כי זה הביא נאחס, אני נוטה להאמין לאופציה השנייהForeverRed כתב:יש שתי אפשרויות: או שזה באמת משהו בעל ערך, או שזה משהו שהוא מאמין שהוא בעל ערך ושוגה בהערכה שלו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
טמבל.
אופציה שלישית- הוא מחרטט, הוא יודע שהוא מחרטט, הוא עושה את זה כי הוא יכול
כמה דלק שופכים למדורונת הזאת יא אללה. הבחור שרשם שאין צורך להתייחס צודק ב100 אחוז. תנו למועדון להגיב במקום ובזמן שנראה לו. מתעקשים על אימרה? משחק הבא שירימו איזה שלט רציני בדרומי "המועדון מעל כולכם יא שרמוטות". פעם אחת, בלי שמות. משפט אחד ולהתרכז בעידוד. תכף מכבי.ואני רוצה ליצור שושלת, רק על זה צריך לחשוב. ככה אתה בונה אגדה אמיתית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

+100אדום זקן כתב: אם הפועל בש לא תטפל בעניין הזה בנחישות צפו לדברים דומים גם עם אלו,וכל שאר הממורמרים.