תקרת שכר בליגת העל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: תקרת שכר בליגת העל

שליחה על ידי MikiRed »

מישהוא יודע את שכר שחקני הקבוצות?? אנחנו בדרך כלל מכירים תקציב כולל.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

MikiRed כתב:מישהוא יודע את שכר שחקני הקבוצות?? אנחנו בדרך כלל מכירים תקציב כולל.
היה דוח כספי של עונה שעברה אם אני זוכר נכון 28 מיליון ,אבל מה זה כולל תקרת שכר?בונוסים על נקודות ?על תארים ?מענק חתימה ?

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

זהו שההשוואה להגדרת הסעיפים מורכבת..

על פי ההסכמה של כל הקבוצות למעט מכבי, אני מניח שלנו זה מתאים.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אצלינו רוצים להמציא את הגלגל ועושים רק נזק

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הפועלעולה כתב: קבוצות באירופה מצליחות לעשות את זה בסדר גמור עם תקציבים נמוכים בהרבה משלנו.
הסיבה שהתקציבים שלנו מפוצצים היא בגלל הבועה שנוצרה בשנים האחרונות עם הכדורגלן הישראלי. כל שחקן בינוני מתחיל את החוזה שלו מ-200 אלף דולר ומעלה.

לטווח הארוך זה הדבר הנכון והחכם עבור הכדורגל. אנחנו הולכים בבטחה לקראת ימים בהם שחקנים כמו טל בן חיים החלוץ יקבלו משכורת של מיליון וחצי יורו. לא רואה בדיוק איך זה משפר את הכדורגל.
גם רוב הזרים שמגיעים לכאן מליגות טובות מספרים שהם מגיעים בגלל הכסף. שחקנים שמרוויחים בשבדיה לצורך העניין 150 אלף יורו מקבלים כאן 400 אלף. זה לא נורמלי. מאמין שזה יגרום לקבוצות לחפש בקפדנות ופחות לשלוף מהמותן כמו עם איסאק, הזרים של חיפה, מיקאל ועוד המון שמות שהיו כאן, הרוויחו בוכטות ועברו לעוקץ הבא.
לקבוצות באירופה אין מגבלות זרים. אין מרחק גיאוגרפי כה גדול כמו בישראל. יש גם המון סקאוטים, וכמובן יש המון המון אוכלוסיה באיזור ותרבות של כדורגל.

חוק כזה פשוט יגרום לשחקנים טובים לא להגיע לארץ, ולישראלים טובים לצאת לחול.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

42 מיליון שקל?
wtf?
מילא 100 מיליון אבל 42?
מה זה הסכום המצחיק הזה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דר אדום בנשמה כתב:42 מיליון שקל?
wtf?
מילא 100 מיליון אבל 42?
מה זה הסכום המצחיק הזה?
תלמד לקרוא.
תקציב משכורות

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מהלך מטונף שנועד להחליש את הגדולות במקום לחשוב איך מושכים למעלה את כולם. אמנם לנו זה מסתדר וזה מזמבר בעיקר את מכבי אבל תחשבו איך הייתם מתנפחים מזעם אם היו עושים את זה לכם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:מהלך מטונף שנועד להחליש את הגדולות במקום לחשוב איך מושכים למעלה את כולם. אמנם לנו זה מסתדר וזה מזמבר בעיקר את מכבי אבל תחשבו איך הייתם מתנפחים מזעם אם היו עושים את זה לכם.
מצב שני, כמה קבוצות הגיעו אי פעם למספר הזה?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: מצב שני, כמה קבוצות הגיעו אי פעם למספר הזה?
אתה צודק לחלוטין אבל השאלה היא האם אתה מפקפק בעובדה שהמהלך הזה בא במטרה אחת והיא הגבלה של מכבי? אם כן אז לצערי אתה מסרב לראות את המציאות ולהתייחס לעקרון העניין והוא מאוד מהותי- היית רוצה שיגבילו אותך רק כי יש לך האמצעים שלאחרים אין? הרי זה לא שהם רימו או משהו.. יש להם בעלים עם כיס עמוק מאוד (בפער די משמעותי מהיריבות) ומערכת שמגדילה את ההכנסות שלה משנה לשנה באופן עקבי. זה כל חטאם בנושא הזה. אני מרגיש צורך להתייחס לזה כי הייתי רותח אם היו עושים עליי את המהלך הזה
לצדד במהלך כזה ולבוא ולהצטדק אחרי זה כשהם מבצעים מהלך כשר אבל לא ספורטיבי (עשו כמה כאלה) זה יהיה הכי צבוע בעיניי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: אתה צודק לחלוטין אבל השאלה היא האם אתה מפקפק בעובדה שהמהלך הזה בא במטרה אחת והיא הגבלה של מכבי? אם כן אז לצערי אתה מסרב לראות את המציאות ולהתייחס לעקרון העניין והוא מאוד מהותי- היית רוצה שיגבילו אותך רק כי יש לך האמצעים שלאחרים אין? הרי זה לא שהם רימו או משהו.. יש להם בעלים עם כיס עמוק מאוד (בפער די משמעותי מהיריבות) ומערכת שמגדילה את ההכנסות שלה משנה לשנה באופן עקבי. זה כל חטאם בנושא הזה. אני מרגיש צורך להתייחס לזה כי הייתי רותח אם היו עושים עליי את המהלך הזה
לצדד במהלך כזה ולבוא ולהצטדק אחרי זה כשהם מבצעים מהלך כשר אבל לא ספורטיבי (עשו כמה כאלה) זה יהיה הכי צבוע בעיניי
במהות אני מסכים איתך לחלוטין. זה שוק חופשי ולא צריכה להיות הגבלה.

הניסיון להציג את מכבי כקבוצה שמגדילה את ההכנסות שלה מדי עונה הוא מוטעה. גם אם ההכנסות גדלות, ההוצאות גדלות לפחות באותה מידה אם לא יותר. למעשה, לפי הדוחות הכספיים שפורסמו מכבי הפסידה מעל למאה מיליון שקל בשנתיים שקדמו לעונה הנוכחית, ואנחנו מדברים כאן על עונות של ליגה אירופית וליגת האלופות.

אני לא חושב שמטרת החוק היא להגביל את מכבי. המטרה היא לעצור את הבועה המטורפת שנוצרה לאחרונה בשכר השחקנים. העניין הזה יצא לגמרי מפרופורציה ואני בהחלט יכול להבין את הרצון לעצור את הטירוף הזה כי זה פשוט לא יכול להימשך.

האם זה הפתרון הנכון? כנראה שלא. אבל הכוונה, אם היא אכן כפי שאני חושב, נכונה לטעמי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

השלב הבא זה חוק רוסי בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב:השלב הבא זה חוק רוסי בכדורגל.
יש כבר חוק כזה.
מותר 6 זרים ורק 5 יכולים לשחק במקביל

רק שלפחות בכדורסל הגבלת השרים בסגל היא יחסית סבירה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני חושב שכן צריך וריאציה של תקרת שכר אבל דיפרנציאלית. זה נכון שצריך להוריד את הבועה של מחירי השחקן הישראלי אבל מצד שני אסור לפגוע בקבוצות שמתחרות באירופה.

ולכן אפשר לחשוב על כמה רעיונות,
1. תקרת שכר שהיא אחוז מהתקציב.
2. תקרת שכר שהיא פרופורציונלית להשקעות.
3. תקרת שכר אחידה עם 'בונוסים' (הגדלות) על נושאים מסויימים, למשל זכיה בגביע הטוטו בעונה מסוימת מעניקה עוד חצי מיליון לשנה שאחריה (ככה גם ממנפים את המפעל) השתתפות באירופה עוד כך וכך, מעבר שלב באירופה עוד סכום וכו'... בצורה הזו שומרים על שפיות ולא פוגעים בהתקדמות.
4. תקרת שכר פרופורציונלית להכנסות אובייקטיביות (ללא השקעת בעלים)

המתכונת הנוכחית היא גרועה כי היא תצעיד את הכדורגל שלנו אחורה. מצד שני יכול להיות שהיא תזרז את פריצת הגבלת הזרים, שכן קבוצות יעדיפו להשקיע בזר סביר על ישראלי בינוני.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

פשוט שיעשו שזרים הם חריגים ללא הגבלה כמו בליגה האמריקאית ושלום על ישראל

שלח תגובה