מלאנו ייצא לארגנטינה על מנת לסדר את ענייניו בקבוצתו ראסינג קלוב, שממשיכה
להערים קשיים על שחרורו והוא יחזור לארץ ברגע שיסדיר את ענייניו.
בנגורה:"שלא אשחק בליגה אז אני יעשה בעיות". יושעה על דבריו.
Re: . מילאנו ייצא לארגנטינה להסדיר את ענייניו.
אני מקווה שבש לא משלמת על כל הטיסות האלו...
Re: . מילאנו ייצא לארגנטינה להסדיר את ענייניו.
מישהו יכול להבהיר על שום מה ולמה ראסינג קלוב המהוללת מטילה קשיים על העברתו
לב"ש?
לב"ש?
בנגורה יושעה בעקבות דברי ביקורת שהשמיע כלפי המועדון.
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/932/649.html" onclick="window.open(this.href);return false;
סנטיאגו מלאנו, החלוץ הארגנטינאי שסיכם עקרונית בהפועל ב"ש, צפוי לחזור למולדתו בנסיון להסדיר את הליכי העברתו לקבוצה של גיא עזורי.
קודם לכן, הודיעה ראסינג קלוב, קבוצתו של מלאנו, על סירובה לשחרר אותו לפני שיושג סיכום כספי בינה ובין האדומים. לנוכח אי הוודאות בנוגע לעסקת מלאנו, עשוי המאמן גיא עזורי לחפש זר אחר במשבצת החלוץ.
עזיבתו של הארגנטינאי משאירה בינתיים את מצבת הזרים של הפועל ב"ש על כנה, אך לא לאורך זמן. החלוץ מגינאה, פאטה בנגורה, שכבר סומן כמי שיעזוב בקרוב, יושעה בעקבות דברי ביקורת שהשמיע כלפי המועדון.
סנטיאגו מלאנו, החלוץ הארגנטינאי שסיכם עקרונית בהפועל ב"ש, צפוי לחזור למולדתו בנסיון להסדיר את הליכי העברתו לקבוצה של גיא עזורי.
קודם לכן, הודיעה ראסינג קלוב, קבוצתו של מלאנו, על סירובה לשחרר אותו לפני שיושג סיכום כספי בינה ובין האדומים. לנוכח אי הוודאות בנוגע לעסקת מלאנו, עשוי המאמן גיא עזורי לחפש זר אחר במשבצת החלוץ.
עזיבתו של הארגנטינאי משאירה בינתיים את מצבת הזרים של הפועל ב"ש על כנה, אך לא לאורך זמן. החלוץ מגינאה, פאטה בנגורה, שכבר סומן כמי שיעזוב בקרוב, יושעה בעקבות דברי ביקורת שהשמיע כלפי המועדון.
Re: בנגורה:"שלא אשחק בליגה אז אני יעשה בעיות". יושעה על דבריו.
הארגנטינאי בא או לא ?
וגם אם לא התייחסו אליו ולא אומרים לו מה קורה איתו- שזה גם בעיה משל עצמה
אין סיבה לדיבור כזה, זה דיבור של ילד קטן שבטוח שמגיע לו הכל .. תת רמה לגמרי
וגם אם לא התייחסו אליו ולא אומרים לו מה קורה איתו- שזה גם בעיה משל עצמה
אין סיבה לדיבור כזה, זה דיבור של ילד קטן שבטוח שמגיע לו הכל .. תת רמה לגמרי
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בנגורה:"שלא אשחק בליגה אז אני יעשה בעיות". יושעה על דבריו.
שחקני כדורגל הם לא עבדים. כל התגובות כאן הם לא ראויות ומלמדות שאתם מעולם לא הייתם במצב דומה. כיצד הייתם מרגישים אם במקום העבודה שלכם בארץ זרה היו מחפשים לכם מחליף ולא אומרים לך שהולכים לשחרר אותכם, אתם ממשיכים לתת הכל בעבודה אבל זה לא משנה לבוסים שממשיכים לדבר כלפי חוץ על החלפתכם?
אף אחד לא הצמיד אקדח לראשו של גיא עזורי ודרש ממנו להחתים את בנגורה. גיא עזורי ראה את בנגורה והחליט שהוא מתאים לו ולכן החתים אותו.
עכשיו, אין גם בעיה עם העובדה שגיא עזורי לא רוצה אותו. שישחרר אותו, שישלם לו את שכרו, או שישאיל אותו לקבוצה מסוימת כדי לחסוך את שכרו. אבל להתחיל לשחק משחקים עם הבחור, לא במקום לדעתי. אם רוצים אותו, שיתנו לו את השקט כדי להצליח. אם לא רוצים אותו, שיראו לו את הדלת החוצה.
קשה לי להאמין שאם בנגורה לא מספיק טוב כבר עכשיו, הוא פתאום יהיה טוב מספיק אם שחקן זה או אחר לא יגיע לכאן.
אף אחד לא הצמיד אקדח לראשו של גיא עזורי ודרש ממנו להחתים את בנגורה. גיא עזורי ראה את בנגורה והחליט שהוא מתאים לו ולכן החתים אותו.
עכשיו, אין גם בעיה עם העובדה שגיא עזורי לא רוצה אותו. שישחרר אותו, שישלם לו את שכרו, או שישאיל אותו לקבוצה מסוימת כדי לחסוך את שכרו. אבל להתחיל לשחק משחקים עם הבחור, לא במקום לדעתי. אם רוצים אותו, שיתנו לו את השקט כדי להצליח. אם לא רוצים אותו, שיראו לו את הדלת החוצה.
קשה לי להאמין שאם בנגורה לא מספיק טוב כבר עכשיו, הוא פתאום יהיה טוב מספיק אם שחקן זה או אחר לא יגיע לכאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!