ובפינת הטריוויה - הפועל ב"ש VS מכבי ת"א.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

ובפינת הטריוויה - הפועל ב"ש VS מכבי ת"א.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

[align=center]מאזן היסטורי:[/align]

מפגשים: 105

נצחונות: 25

תיקו: 31

הפסדים: 49

יחס שערים: 95-155 למכבי ת"א.

-מפגש הבכורה - חצי גמר גביע המדינה, עונת 61/62: ב"ש, מתחתית הליגה השניה (אז ליגה א') מגיעה בפעם הראשונה בתולדותיה למעמד על תקן סינדרלה. זה נגמר בנוקאאוט צהוב, 0-3, צמד של יצחק פלשל ושייע גלזר.

-ונסיים במשהו שמח: עונת 02/03, מחזור 13: ב"ש מגיעה לבלומפילד ונותנת מופע אור קולי עם 0-3 אדיר לפנתיאון משערים של בונפלד, קאקו כשהגרנד פינאלה מגיע בדקה ה-90 בשער מהאגדות במספרת אדירה של אמיר אבוטבול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: ובפינת הטריוויה - הפועל ב"ש VS מכבי ת"א.

שליחה על ידי ניב »

ממש מאוזנים המפגשים בנינו.....

האמת בשנים האחרונות כל מפגש בצבע איתם, גם לצופה נייטרלי, בסגנון מה שהיה פעם הדרבי התל אביבי.

היו המון גדולים ומרגשים מולם אבל אחד הכי מרגשים זה של אילוז מ25 מטר לחיבור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

ניב כתב:ממש מאוזנים המפגשים בנינו.....

האמת בשנים האחרונות כל מפגש בצבע איתם, גם לצופה נייטרלי, בסגנון מה שהיה פעם הדרבי התל אביבי.

היו המון גדולים ומרגשים מולם אבל אחד הכי מרגשים זה של אילוז מ25 מטר לחיבור.

בשנים האחרונות, כל כתבה כללית על הליגה שלנו מלווה בתמונה של ב"ש נגד מכבי ת"א
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

ניב כתב:ממש מאוזנים המפגשים בנינו....
לפחות ההתבטלות הטוטאלית מולם כבר חלפה מן העולם...
ניב כתב:היו המון גדולים ומרגשים מולם אבל אחד הכי מרגשים זה של אילוז מ25 מטר לחיבור.
09/10, מחזור 25.
משחק שעמד בצל איומי העזיבה של אלונה ברקת אחרי התקרית עם עזורי.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:
לפחות ההתבטלות הטוטאלית מולם כבר חלפה מן העולם...

09/10, מחזור 25.
משחק שעמד בצל איומי העזיבה של אלונה ברקת אחרי התקרית עם עזורי.
1. כן, מרגיש ש20 מתוך 25 הניצחונות מולם היה ב3 שנים האחרונות.

2. חבל על הזמן, איזה שירה מטורפת החלה אחרי הגול הזה, כשאפילו אוהדי מכבי תל אביב (שלא ספרו אותנו כיריבה לכלום בזמנו) עמדו דקות ארוכות אחרי שריקת הסיום ביציעים בשביל לצפות במחזה יוצא הדופן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

יש עוד מועדון שהמאזן שלנו מולו כל כך נחות?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

dor69 כתב:יש עוד מועדון שהמאזן שלנו מולו כל כך נחות?
לא.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

אורי אדום בנשמה כתב:
לא.
גם לא מול חיפה והפועל? בתקופות שהיינו קבוצה רעה הצלחנו לעקוץ פה ושם את מכבי, חיפה והפועל היו ממש מתעללות.
הזכירו משחקים מאוד מרגשים אז אוסיף לרשימה את משחק הפלייאוף האמצעי, מחזור אחרון של העונה הסדירה בבלומפילד מול מכבי ואנחנו במקום שמוביל לפלייאוף התחתון, עודד גביש מבקיע בדקות הפתיחה ולקראת הסיום איברהים בסיט האגדי מוכשל בתוך הרחבה, שרן ייני העוד יותר אגדי נכנס לשער אחרי ששטראובר מורחק ולא מצליח לעצור את הפנדל של רביבו שמעלה אותנו בשניה האחרונה לפלייאוף האמצעי בזכות העובדה שבית"ר לא ניצחה (את ק"ש?) ושולח אותנו לים מוקדם מהצפוי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

South Boy כתב:גם לא מול חיפה והפועל? בתקופות שהיינו קבוצה רעה הצלחנו לעקוץ פה ושם את מכבי, חיפה והפועל היו ממש מתעללות.
מול מכבי חיפה והפועל ת"א המאזן שלנו אמנם שלילי, אבל הרבה פחות מאשר מול מכבי ת"א.
South Boy כתב:הזכירו משחקים מאוד מרגשים אז אוסיף לרשימה את משחק הפלייאוף האמצעי, מחזור אחרון של העונה הסדירה בבלומפילד מול מכבי ואנחנו במקום שמוביל לפלייאוף התחתון, עודד גביש מבקיע בדקות הפתיחה ולקראת הסיום איברהים בסיט האגדי מוכשל בתוך הרחבה, שרן ייני העוד יותר אגדי נכנס לשער אחרי ששטראובר מורחק ולא מצליח לעצור את הפנדל של רביבו שמעלה אותנו בשניה האחרונה לפלייאוף האמצעי בזכות העובדה שבית"ר לא ניצחה (את ק"ש?) ושולח אותנו לים מוקדם מהצפוי.
10/11, מחזור 30.

אגב -בית"ר דווקא כן ניצחה את ק"ש, אבל למרות זאת עלינו בשל יתרון בשערי בזכות (יחס שערים 2- לשתינו)

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ניב כתב:
1. כן, מרגיש ש20 מתוך 25 הניצחונות מולם היה ב3 שנים האחרונות.

2. חבל על הזמן, איזה שירה מטורפת החלה אחרי הגול הזה, כשאפילו אוהדי מכבי תל אביב (שלא ספרו אותנו כיריבה לכלום בזמנו) עמדו דקות ארוכות אחרי שריקת הסיום ביציעים בשביל לצפות במחזה יוצא הדופן.
אני לא אשכח שהם שרו אץ הגרסא שלהם ל"ברחובות" (כמובן שהם הוציאו אץ השיר אחרינו אבל עדיין כולם דיברו שהעתקנו), האיש גדר נתן איזה נאום של בואו נראה להם איך שרים אץ השיר הזה, האיצטדיון רעד!!
אם אני לא טועה זה היה עוד ב1-0 למכבי

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

הייתי במשחק המרגש שהשאיר את אלונה.אבל, עם כל הכבוד :
29.4.17. אני והנסיכה מחופשים לאוהדי מכבי עם חולצות כחולות. בכניסה רואים איך 3 אוהדים נתפסים על חם ואני מסנן לה: אם פונים אלינו- רק אני מדבר! אף אחד לא פנה אלינו. בקוקו שלה מטפחת אדומה תמימה למראה.
יושבים בתוך יציע צהוב ומתאפקים לא לשיר בחימום: אוי אוי אוי אוי, מאור מליקסון ( ככה גירשו אותי פעם מיציע חיפאי...). חוטפים גול וכל היציע משתולל, חוץ מאיתנו. ערס אחד פונה לנסיכה ושואל אותה: למה את לא שמחה? היא עונה בנון שלנט: פעם ראשונה פה...
מליקסון משווה ואנחנו מחזיקים ידיים מתחת לכיסאות ומסתכלים ימינה בקנאה על היציע שלנו שעכשיו בשמיים( "אבא, בבקשה תתאפק עוד קצת" לוחשת באוזני החיילת).
ברדה פורץ, בועט, הקרואטי הודף לאוגו שמבקיע ועכשיו אנחנו קופצים לשמיים. אין דין ואין דיין!!!!! המטפחת האדומה מהקוקו נשלפת ומונפת באוויר!!!!
לא נשכח את זה שעוד כרבע מהיציע פתאום קפץ איתנו ואת העיניים הנדהמות של הרוב הצהוב. אנחנו חוברים ליד הגדר לאדומים והופכים להיות גוש מדהים!
צמרמורת מלהיזכר בזה. ..... הפעם נראה מהבית,או שלא..... יאללה באר שבע!!!

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

סתיו אלימלך כתב:הייתי במשחק המרגש שהשאיר את אלונה.אבל, עם כל הכבוד :
29.4.17. אני והנסיכה מחופשים לאוהדי מכבי עם חולצות כחולות. בכניסה רואים איך 3 אוהדים נתפסים על חם ואני מסנן לה: אם פונים אלינו- רק אני מדבר! אף אחד לא פנה אלינו. בקוקו שלה מטפחת אדומה תמימה למראה.
יושבים בתוך יציע צהוב ומתאפקים לא לשיר בחימום: אוי אוי אוי אוי, מאור מליקסון ( ככה גירשו אותי פעם מיציע חיפאי...). חוטפים גול וכל היציע משתולל, חוץ מאיתנו. ערס אחד פונה לנסיכה ושואל אותה: למה את לא שמחה? היא עונה בנון שלנט: פעם ראשונה פה...
מליקסון משווה ואנחנו מחזיקים ידיים מתחת לכיסאות ומסתכלים ימינה בקנאה על היציע שלנו שעכשיו בשמיים( "אבא, בבקשה תתאפק עוד קצת" לוחשת באוזני החיילת).
ברדה פורץ, בועט, הקרואטי הודף לאוגו שמבקיע ועכשיו אנחנו קופצים לשמיים. אין דין ואין דיין!!!!! המטפחת האדומה מהקוקו נשלפת ומונפת באוויר!!!!
לא נשכח את זה שעוד כרבע מהיציע פתאום קפץ איתנו ואת העיניים הנדהמות של הרוב הצהוב. אנחנו חוברים ליד הגדר לאדומים והופכים להיות גוש מדהים!
ריגשת

רק תיקון קטן: ראיקוביץ סרבי, לא קרואטי.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

אוהד הצלחות כתב:
ריגשת

רק תיקון קטן: ראיקוביץ סרבי, לא קרואטי.
סרבי? ואללה סרבי. מקווה שיסלח לי.....

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

מלך

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

יש לי את אותה החוויה בדיוק. כנראה חלקנו את אותו הגוש שהיה צמוד לרשת שחצצה (מערבי עליון). הנהירה ההמונית שלהם החוצה בגול של אוגו הייתה אחת המחזות היפות שראיתי בכדורגל הישראלי.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה