לא רק פרימו אמר את זה, מישהו מתוך המועדון של נתניה אמר את זה היום שקיים סיכוי שדיא במגעים עם ב"ש עוד לינואר הנכחי. לדעתי יש אמת בדבריו של פרימו אם כי אין לדעת האם יצאו לפועלEelect כתב: התעלפתי לרגע, ואז נזכרתי שמדובר בפרימו.
דיא סבע
Re: דיא סבע
כל כך לא רואה אותו מבקיע נגד בונקרים
כן דוד פיזנטי, את השיחה הזו שמעתי בלייב. אבל לנסות להביא גם דיא וגם את עלי מוחמד? פעם ראשונה שאני שומע. חלום.E.Z כתב: לא רק פרימו אמר את זה, מישהו מתוך המועדון של נתניה אמר את זה היום שקיים סיכוי שדיא במגעים עם ב"ש עוד לינואר הנכחי. לדעתי יש אמת בדבריו של פרימו אם כי אין לדעת האם יצאו לפועל
אם אנחנו יודעים את המחיר של מוחמד ובכל זאת לא נרתעים, יש פה חתיכת אמירה, גם אם במבט לקיץ ולא לינואר.
- ForeverRed
פרימו אוהד נתניה. בנוסף סיפר שקיבל SMS מאייל סגל שסיפר שהוא דוחה את ההצעה.Eelect כתב: כן דוד פיזנטי, את השיחה הזו שמעתי בלייב. אבל לנסות להביא גם דיא וגם את עלי מוחמד? פעם ראשונה שאני שומע. חלום.
אם אנחנו יודעים את המחיר של מוחמד ובכל זאת לא נרתעים, יש פה חתיכת אמירה, גם אם במבט לקיץ ולא לינואר.
לא חושב שהוא ממציא הפעם.
מה שכן, אני אחזור על המנטרה הקבועה.
אין שום סיכוי (!) שאחד מהם ייצא מנתניה בחלון הנוכחי.
אם זה נסגר אני קונה לך חולצה רשמית + הדפס של מוחמד חי + איזה מספר שתרצה.Eelect כתב: כן דוד פיזנטי, את השיחה הזו שמעתי בלייב. אבל לנסות להביא גם דיא וגם את עלי מוחמד? פעם ראשונה שאני שומע. חלום.
me tooאריאל2 כתב: אם זה נסגר אני קונה לך חולצה רשמית + הדפס של מוחמד חי + איזה מספר שתרצה.
אז עכשיו דוד פיזנטי זה מקור אמין? התדרדרנו מגדי נס ליונתן נימרודי ועכשיו דוד פיזנטי. מה עם דדה בר-כליפא, לא פירסם ידיעה בלעדית?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אני דוגל במשימת התאבדות סטייל נאווקמה לפני שלוש שנים.
מה קורה עם דובב וזריהן? מחפשים דירה ברמות פולג?
מה קורה עם דובב וזריהן? מחפשים דירה ברמות פולג?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תורם כליה בשביל סבע ומוחמד.
+1oranu כתב:אוחנה על דיא ראש בראש ואני מבסוט.
הוא בול מה שאנחנו צריכים לימין.
יוצר עם דריבל ואיכות במסירה, כובש וגם שחקן שעושה תנועה ולא כמו מליקסון וטוני שרוצים רק לרגל.
יוצר עם דריבל ואיכות במסירה, כובש וגם שחקן שעושה תנועה ולא כמו מליקסון וטוני שרוצים רק לרגל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שחקן מהיר, שחקן טכני, שחקן של מספרים, מה השאלה בכלל?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שחקן של מספרים מול קבוצות שמשחקות פתוח.
לא חושב שדיע זה חיזוק עהורנו, לא מצליח לראות אותו פורץ בונקרים, אין לו שטחים מול בונקרים.
שבכר סגר להם אופציה של שטחים במחצית הראשונה סבע נעלם בכלל לא מצא את עצמו.
לא חושב שדיע זה חיזוק עהורנו, לא מצליח לראות אותו פורץ בונקרים, אין לו שטחים מול בונקרים.
הלוואי יעשו טרייד איתו על אוחנה.
- ForeverRed
יש לו דריבל, יש לו זריזות, יש לו בעיטה מרחוק, יש לו ניצול מצבים. תכונות שמתאימות גם לבונקרים.הראל כתב:שחקן של מספרים מול קבוצות שמשחקות פתוח.
חוץ מזה, בונקר זה עד השער הראשון. גם אחריו עושה רושם שאנחנו מתקשים מאוד העונה ושם אין ספק שיש לסבע הרבה מה לתרום.
זה לא שיש יותר מדי שחקנים עולים אחרים בכדורגל שלנו.