הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי
הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי
ראיתי עכשיו את תוצאות הגרלת המנויים למשחק מול מכבי ושמתי לב שיש הרבה מאוד זוכים עם מנויים שמספרם עשרים ומשהו אלף, ארבעים ומשהו אלף, אפילו 50 אלף.
פשששש, עברנו לקאמפ נואו ולא סיפרו לי.
אפילו לזייף מספרים הם לא יודעים - לכאורה.
פשששש, עברנו לקאמפ נואו ולא סיפרו לי.
אפילו לזייף מספרים הם לא יודעים - לכאורה.
Re: הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי
על מה מבוססת התיאוריה הזו?
המנוי שלי 16 ומשהו אלף..
המנוי שלי 16 ומשהו אלף..
- ForeverRed
יש לי מספר מנויים, חלקם מעל 40 אלף.
אוקיי אז אני חוזר בי.
בהתחשב בעובדה שזה אצטדיון חדש, ולא היו תחלופות גדולות מדי של בעלי מנוי (לא שמצדיקות כאלה מספרים), כאשר רוב האנשים שמרו על המספר המקורי, לא היו אמורים להיות יותר מ20 - 25 אלף מספרי מנויים.
אבל כבר הוכחתי שאני כנראה פספסתי משהו.
בהתחשב בעובדה שזה אצטדיון חדש, ולא היו תחלופות גדולות מדי של בעלי מנוי (לא שמצדיקות כאלה מספרים), כאשר רוב האנשים שמרו על המספר המקורי, לא היו אמורים להיות יותר מ20 - 25 אלף מספרי מנויים.
אבל כבר הוכחתי שאני כנראה פספסתי משהו.
מניח שהיה איזה מחולל רנדומלי. קניתי את שלי ביום המכירות הראשון בזמנו.
המנויים על הבלוקצ׳יין, עושים hash ומי שמצליח זוכהסניור כתב:מניח שהיה איזה מחולל רנדומלי. קניתי את שלי ביום המכירות הראשון בזמנו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
210 כרטיסים על 12,500 מנויים. יש יותר סיכוי להביא 16 בטוטו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מתוך 1350 כרטיסים מוגרלים 210...בושה. אין לי שום דבר להגיד חוץ מבושה וחרפה.
כן יש מנויי חוץ, כן יש מקורבים, הם תופסים 85% מסך כל הכרטיסים שצריכים להגריל לקהל המנויים הרחב פירורים בסך 15% מההקצאה? איכס בא לי להקיא עליהם.
כל ההגרלות האלה בלוף אחד גדול, עד שלא יעשו שיטת ניקוד כמו במכבי זה לא יהיה הוגן ומי שבאמת מגיע לו כרטיס לא יקבל.
בנושא הזה אפשר להודות בפה מלא שהמועדון מתנהל בצורה חובבנית לכל דבר, שנות אור ממכבי.
כן יש מנויי חוץ, כן יש מקורבים, הם תופסים 85% מסך כל הכרטיסים שצריכים להגריל לקהל המנויים הרחב פירורים בסך 15% מההקצאה? איכס בא לי להקיא עליהם.
כל ההגרלות האלה בלוף אחד גדול, עד שלא יעשו שיטת ניקוד כמו במכבי זה לא יהיה הוגן ומי שבאמת מגיע לו כרטיס לא יקבל.
בנושא הזה אפשר להודות בפה מלא שהמועדון מתנהל בצורה חובבנית לכל דבר, שנות אור ממכבי.
כמה מנויי חוץ יש העונה?
נתנו אופציה לעשות מנויי חוץ בזמנו, מי שעשה הרוויח. זה בטח עדיף על ספסרים בגלל הגרלותSouth Boy כתב:מתוך 1350 כרטיסים מוגרלים 210...בושה. אין לי שום דבר להגיד חוץ מבושה וחרפה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
510.הפועלעולה כתב:כמה מנויי חוץ יש העונה?
זה חדש הנאיבי הזה שלבשת?South Boy כתב:עד שלא יעשו שיטת ניקוד כמו במכבי זה לא יהיה הוגן ומי שבאמת מגיע לו כרטיס לא יקבל.
אתה באמת חושב שאין שם ענייני נותני חסויות ומקורבים?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מה הבעיה של המועדון לפעול בשקיפות מלאה? לפרסם את כמות הכרטיסים שקיבל ואת החלוקה המדוייקת לפרט כל ספונסר והקצאתו. אחרי שנראה רשימה כזו (נדמה לי שלגיטימי לדרוש שקיפות כזו) אז או שהמועדון יחסוך לעצמו את הביקורת כי נבין שההקצאה להגרלה הגיונית או שנבין שיש פה מסחרה על הגב שלנו.
בימים בהם זה לגיטימי לבקש מנציגי ציבור לפרסם את היומן שלהם, את הצהרות ההון שלהם ואפילו איך הצביעו בוועדה חסויה זה לגיטמי גם לדרוש את זה מהמועדון כסטנדרט.
בימים בהם זה לגיטימי לבקש מנציגי ציבור לפרסם את היומן שלהם, את הצהרות ההון שלהם ואפילו איך הצביעו בוועדה חסויה זה לגיטמי גם לדרוש את זה מהמועדון כסטנדרט.
- red ultras
לא חושב שהמועדון עושה מסחרה.
האצטדיון בנתניה מכיל 13610 מקומות. תורידו כמה מאות חציצה עיתונאים התאחדות. המועדון מקבל סדר גודל של 1200 כרטיסים.
510 הלכו אוטומטית למנויי חוץ.
210 מוגרלים
זה כבר 720 כרטיסים שמהווים 60% מכמות הכרטיסים. שאר הכרטיסים הולכים לשחקנים, צוות מקצועי, עובדי מנהלה, ספונסרים וצרכי מועדון. בעיניי זה לגיטימי.
האצטדיון בנתניה מכיל 13610 מקומות. תורידו כמה מאות חציצה עיתונאים התאחדות. המועדון מקבל סדר גודל של 1200 כרטיסים.
210 מוגרלים
זה כבר 720 כרטיסים שמהווים 60% מכמות הכרטיסים. שאר הכרטיסים הולכים לשחקנים, צוות מקצועי, עובדי מנהלה, ספונסרים וצרכי מועדון. בעיניי זה לגיטימי.
10% אמורים ללכת לצרכי המועדון,זאת הייתה אמירה של המועדון מאז אירועי הנכבה.red ultras כתב:לא חושב שהמועדון עושה מסחרה.
210 מוגרלים
אבל בלי קשר אני כבר שנה שנייה לא נרשם להגרלות הללו,הסיכוי שאזכה בדיוק כמו הסיכוי שאראלה תעשה לי טלפון.
חוסך מעצמי את הבאסה.
- red ultras
רק הסגל הבוגר, סגל מחלקת הנוער, הצוות המקצועי משלל המחלקות זה באיזה ה150 כרטיסים. שאר עובדי המועדון מכל המחלקות זה עוד 50 כרטיסים. אתה כבר ב900+. להערכתי ספונסרים ומנויי תא זהב זה עוד 200 כרטיסים פחות או יותר. המועדון שומר לעצמו עוד איזה 100 כרטיסים כי הוא לא יכול להרשות לעצמו מצב שאין לו "מאגר חירום". כל אחד ישפוט לפי דעתו, בעיניי זה לגיטימי.אדום זקן כתב: 10% אמורים ללכת לצרכי המועדון,זאת הייתה אמירה של המועדון מאז אירועי הנכבה.
אבל בלי קשר אני כבר שנה שנייה לא נרשם להגרלות הללו,הסיכוי שאזכה בדיוק כמו הסיכוי שאראלה תעשה לי טלפון.
חוסך מעצמי את הבאסה.
לגבי ההגרלה עצמה - היום בפעם הראשונה זכיתי (כולל הגרלות של סמי עופר). הרבה חברים סיפרו לי שבכלל לא נרשמו.. אולי זה עזר לי