הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב: למה שספונסר שמכניס הרבה כסף למועדון לא יקבל כרטיסים למשחק כזה? חלק מהאקסקלוסיביות.
את אותה הטענה שלך מעלה מי שללא מנוי לטרנר. אז בוא נפתח למכירה מחדש את כל המנויים לטרנר בעונה הבאה.
סלח לי, אבל מה זה לא ידעתי? פעמיים נתנו אפשרות לעשות מנוי חוץ. זה פורסם בכל מקום וכל מי שרצה קיבל.
ארגון אוהדים זו הקצאה מעט מוגזמת לדעתי כי רוב הגרעין של הארגון מנוי חוץ.
השאר מוגרל.
2 משחקים בעונה זה כל הסיפור וכל מי שלא זוכה יוצא בקריאות על קומבינות.
גם אם יעשו שיטת ניקוד, או יתנו לאלוהים להחליט מי ראוי לכרטיס, ימצאו על מה לבכות ויקראו להנהלה מושחתים.
בדיוק הישראלי המכוער. לא משנה כמה ישפרו, הוא בחיים לא יתן אמון במערכת.

נ.ב לא מכוון בדיוק אליך, אלא לכל מה שקורה ברשת כל פעם מחדש.
מסכים מאוד עם הכל למעט ההקצאה הנוספת לארגון. יש בארגון לדוגמא חיילים קרביים שלעשות מנוי חוץ הם לא יכולים כי הם מנועים מלהגיע להרבה משחקים. זה שיקול שאני למשל יודע עליו ואני מעריך שקיימים שיקולים נוספים שאורן יכול לפרט אם ירצה. מה שאני בטוח בו ב100% זה שכל כרטיס נוסף שהארגון מקבל הולך למטרות מוצדקות ולא הופך למסחרה

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

izguy83 כתב: למה שספונסר שמכניס הרבה כסף למועדון לא יקבל כרטיסים למשחק כזה? חלק מהאקסקלוסיביות.
את אותה הטענה שלך מעלה מי שללא מנוי לטרנר. אז בוא נפתח למכירה מחדש את כל המנויים לטרנר בעונה הבאה.
סלח לי, אבל מה זה לא ידעתי? פעמיים נתנו אפשרות לעשות מנוי חוץ. זה פורסם בכל מקום וכל מי שרצה קיבל.
ארגון אוהדים זו הקצאה מעט מוגזמת לדעתי כי רוב הגרעין של הארגון מנוי חוץ.
השאר מוגרל.
2 משחקים בעונה זה כל הסיפור וכל מי שלא זוכה יוצא בקריאות על קומבינות.
גם אם יעשו שיטת ניקוד, או יתנו לאלוהים להחליט מי ראוי לכרטיס, ימצאו על מה לבכות ויקראו להנהלה מושחתים.
בדיוק הישראלי המכוער. לא משנה כמה ישפרו, הוא בחיים לא יתן אמון במערכת.

נ.ב לא מכוון בדיוק אליך, אלא לכל מה שקורה ברשת כל פעם מחדש.
כמה ספונסרים יש למועדון שהם צריכים לקבל בקירוב חצי מהכרטיסים? אם הוגרלו 210 כרטיסים ויש עוד 500 מנויי חוץ שרובם המוחלט חברי ארגון האוהדים איפה עוד כמעט חצי מהכרטיסים?
יש לי הרבה חברים אוהדי מכבי, חלקם אפילו קרובים למערכת, אני יכול לומר בודאות שהדשא של השכן ירוק יותר וכשהם מגיעים למשחקי חוץ מהסוג הזה כמעט כל הכרטיסים מגיעים לאוהדים, מבלי קשר לשיטת החלוקה.
בחיי שלא שמעתי אף פעם על האפשרות לרכוש מנויי חוץ עד שבאחד המשחקים שרציתי להזמין אליהם כרטיסים ראיתי איזה התייחסות למנויי החוץ, אנשים גם לא התכוננו לאפשרות כזאת כי זה משהו שלא היה קיים עד אז.
מפתיע אותי גם שהיו צריכים שני חלונות כדי למכור 500 מנויים כאלה, זאת כמות שאמורה להיחטף בכמה דקות.
אני יכול להבין את מי שמבקר את ההתנהלות של המועדון בנושא כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ולא חתרנית ומתלהמת, לא צריך לחזור אחורה מדי כדי להיזכר בפארסה שהייתה עם הכרטיסים למכבי לפני כמה שנים שבמהלכה אסי קיבל קללות נוראיות במשחק הגביע נגד כפר סבא בלויטה ואפילו הארגון מחה במשחק בית בוסרמיל מול אשדוד ולא עודד בפתיחת המשחק. האמון של אנשים נסדק והמועדון לא שינה בהרבה את התנהלותו מאז.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dor69 כתב: מסכים מאוד עם הכל למעט ההקצאה הנוספת לארגון. יש בארגון לדוגמא חיילים קרביים שלעשות מנוי חוץ הם לא יכולים כי הם מנועים מלהגיע להרבה משחקים. זה שיקול שאני למשל יודע עליו ואני מעריך שקיימים שיקולים נוספים שאורן יכול לפרט אם ירצה. מה שאני בטוח בו ב100% זה שכל כרטיס נוסף שהארגון מקבל הולך למטרות מוצדקות ולא הופך למסחרה
אחדד לגבי הכרטיסים לארגונים - 60 שהולכים לאולטראסאות' מקובלים לגמרי. השאר תעלומה. לא מגיע לשום ארגון אחר יותר מאף מנוי טרנר אחר שרוצה להשתתף בהגרלה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב:מופתע שאף אחד לא העלה פה את תאוריית ה-42 שרצה ברשת
נוה, אפשר הסבר למתקשים?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:
כמה ספונסרים יש למועדון שהם צריכים לקבל בקירוב חצי מהכרטיסים? אם הוגרלו 210 כרטיסים ויש עוד 500 מנויי חוץ שרובם המוחלט חברי ארגון האוהדים איפה עוד כמעט חצי מהכרטיסים?
יש לי הרבה חברים אוהדי מכבי, חלקם אפילו קרובים למערכת, אני יכול לומר בודאות שהדשא של השכן ירוק יותר וכשהם מגיעים למשחקי חוץ מהסוג הזה כמעט כל הכרטיסים מגיעים לאוהדים, מבלי קשר לשיטת החלוקה.
בחיי שלא שמעתי אף פעם על האפשרות לרכוש מנויי חוץ עד שבאחד המשחקים שרציתי להזמין אליהם כרטיסים ראיתי איזה התייחסות למנויי החוץ, אנשים גם לא התכוננו לאפשרות כזאת כי זה משהו שלא היה קיים עד אז.
מפתיע אותי גם שהיו צריכים שני חלונות כדי למכור 500 מנויים כאלה, זאת כמות שאמורה להיחטף בכמה דקות.
אני יכול להבין את מי שמבקר את ההתנהלות של המועדון בנושא כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ולא חתרנית ומתלהמת, לא צריך לחזור אחורה מדי כדי להיזכר בפארסה שהייתה עם הכרטיסים למכבי לפני כמה שנים שבמהלכה אסי קיבל קללות נוראיות במשחק הגביע נגד כפר סבא בלויטה ואפילו הארגון מחה במשחק בית בוסרמיל מול אשדוד ולא עודד בפתיחת המשחק. האמון של אנשים נסדק והמועדון לא שינה בהרבה את התנהלותו מאז.
נתחיל מהסוף - המועדון לא שינה בהרבה את התנהלותו מאז זו אמירה מאוד מנותקת.
לגבי אוהדי מכבי, עד שנה שעברה הם בכו ושאלו למה לא עושים אצלנו כמו בבאר שבע.
היום יש להם שיטה טובה מאוד, אבל בוא לא נגזים. אף אחד לא יודע כמה הולך לאוהדים וכמה לשאר כי זה לא מפורסם. שולחים הודעה למי שזכה וזהו. גם שהם באו לטרנר העונה ולמרות שיטת הניקוד, שמעתי הרבה בכי אצלם.
לגבי הספונסרים - יש לא מעט. להבנתי גם מי שקנה בוקס נכלל בהם. לא דיברנו על עובדי מועדון ושחקנים שגם מקבלים הקצאה. לפחות 100-150 כרטיסים נוספים.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

תעשו סדר.
500 מנויי חוץ
200 הגרלה
100 ארגונים
300 ספונסרים, חברי תא כבוד, משפחות שחקנים והצוות.
100 הזמנות - עובדי מועדון.
סך הכל 1200 כרטיסים מתוכם 1100 למכירה עם חלוקה שקופה ובריאה, אצל מכבי זה ממש לא שקוף וממש לא יותר טוב בחלוקה תהיו בטוחים אם זה היה כזה טוב הם לא היו נמנעים מפרסום כמות הכרטיסים שמוגרלת, בואו לא נשכח שמכבי מתארחים אצלנו הם מקבלים 1600-1700 כרטיסים למכירה לעומת 1100 שאנחנו מקבלים אצלם.

אני מבין את מי שמתבאס שאין לו מנוי חוץ ואני עדיין חושב ששיטת הניקוד עדיפה כי ככה יש תחלופה והמעגל הזה לא סגור לאותם אנשים ומי שבאמת יגיע הכי הרבה הוא זה שיקבל, למנויי חוץ שנוסעים לכל משחק אין שום סיבה לצאת נגד השיטה פרט ל 5 שקלים עמלה למשחק שהם 100 שח בעונה שיש שיגידו שווים את המחיר בכדי שלכולם יהיה סיכוי שווה.

לטעמי בשקלול כל הנתונים המועדון מתנהל באופן סביר לחלוטין, אפשר להשתפר ולשדרג את השיטה אבל אין פה מסחרה ואין פה בית זונות, בסופו של יום צרכי המועדון מסתכמים ב 100 הזמנות לעובדיו ו 300 לספונסרים, שחקנים, תא כבוד וכו' והמעטפת סביב המועדון התרחבה עשרות מונים בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אנחנו יושבים במערבי תחתון או עליון ?
ואם זה שניהם אז איפה האירגון יישב ?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Tal_Hbs כתב:אנחנו יושבים במערבי תחתון או עליון ?
ואם זה שניהם אז איפה האירגון יישב ?
בשניהם
הארגון בעליון

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: בשניהם
הארגון בעליון
זו בשורה משמחת. הרשת ששמו שנה שעברה בעליון מוציאה את החשק ללכת למגרש.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

delta7 כתב: נוה, אפשר הסבר למתקשים?
תסתכל במספרי המנויים שעלו בהגרלה. אתה אמור לשים לב לריבוי המנויים שמתחילים בספרה 42.

ליתר דיוק, ספרתי. 55 מנויים שמתחילים במספר 42 מתוך 210 מנויים שהוגרלו. 26% מסך המנויים שזכו.

כמובן שזה לא אומר הרבה, אבל בגדול זה מוזר, אין הסתברות דומה עם מנויים אחרים שמתחילים במספרים אחרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: תסתכל במספרי המנויים שעלו בהגרלה. אתה אמור לשים לב לריבוי המנויים שמתחילים בספרה 42.

ליתר דיוק, ספרתי. 55 מנויים שמתחילים במספר 42 מתוך 210 מנויים שהוגרלו. 26% מסך המנויים שזכו.

כמובן שזה לא אומר הרבה, אבל בגדול זה מוזר, אין הסתברות דומה עם מנויים אחרים שמתחילים במספרים אחרים.
שתהיה בריא אתה,יש לך קטעים שאתה זורק רימון רסס ועושה קולות שירית קפצון.
אם אתה חושב שזה היה מושחת אז תגיד,לא צריך לזרוק רמזים ותאוריות קונספירציה.
אין סיכוי שבעולם שיש משהו מכור,בעולם.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שתהיה בריא אתה,יש לך קטעים שאתה זורק רימון רסס ועושה קולות שירית קפצון.
אם אתה חושב שזה היה מושחת אז תגיד,לא צריך לזרוק רמזים ותאוריות קונספירציה.
אין סיכוי שבעולם שיש משהו מכור,בעולם.
חבר יקר, אני רק שמתי את העובדה. אין לי שום שמץ של הוכחה, אין לי שום מידע מעבר ואני לא חושב שנעשתה שום קומבינה.

אאאבל תסכים איתי שזה צירוף מקרים מעניין. מה שנקרא, נשאר עם הספקות. או שגם בהגרלה הבאה יהיה 26% של מנויים שמתחילים בשתי ספרות מסויימות ואז :מסמיק2:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

עם ישראל רחמנים בני רחמנים.... מי הצדיק שמשיג לי כרטיס? :cry:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:עם ישראל רחמנים בני רחמנים.... מי הצדיק שמשיג לי כרטיס? :cry:
"משיג לי כרטיס".

היית מדלג על בקשות קטנות ומבקש חצי מיליון שקל הלוואה בפיי-בוקס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה