מצחיק שעדיין יש מי שמתרגשים ממדיה זולה כמו וואן (גידי ליפקין עורך האתר חח) או הללי וחבריו וכיוב'.
מסורת של קליקבייטים פרובוקציות טיפשות ונבערות בצורה מכוונת או שלא, דרך הפרמטרים האלה היא בונה את הטראפיק שלה וככה בעצם מצדיקה את עצמה.
זה כמו לקנות חיקוי המוני זול ועוד אחרי זה להתפלא שהוא נהרס אחרי יומיים.
מי שבד"כ לא זול ונבער הוא חמי אוזן מוואלה ספורט (עורך האתר לפי דעתי).
הטור הזה מאתמול הוא אחד הטורים הכי מצטדקים ולא עניינים שלו שאני זוכר https://sports.walla.co.il/item/3131328" onclick="window.open(this.href);return false;
כאוהד וצרכן מדיה אובססיבי אני מתענג בכל פעם שאני שם לב להבדלים בסיקור בין השנה לשנים קודמות.
״מעתה והלאה תיזכר אלונה ברקת לא רק בזכות הפיכת באר שבע לקבוצה הטובה בישראל, אלא גם כמי שאחד משחקניה השתמש בחומר אסור, מבלי לספק הסבר מניח את הדעת. לא לבית הדין של אופ"א ובעיקר לא לחובבי הכדורגל בישראל.״
נכון פלג, לא סיפקו הסבר מניח את הדעת, בגלל זה העונש שהתקבל הפתיע את כל המומחים שדיברו על שנתיים השעייה כמו במקרים ״דומים״.
היום בתכנית רדיו של ערוץ הספורט,
בהקשר של המשחק בין בית"ר לחיפה,
שלמה שרף:" איזה זרים הביאו לחיפה, בושה, זרים לכדורגל.. רוצים שישה זרים בליגה?! צריך רק שלושה ולבטל את הזרים בליגה הלאומית.. "
יוני הללי בתגובה:" שליימל'ה, אם היו מבטלים את הזרים בלאומית אז איך היו מגלים את ווראן?... "
simply-red כתב:היום בתכנית רדיו של ערוץ הספורט,
שלמה שרף:" איזה זרים הביאו לחיפה, בושה, זרים לכדורגל.. רוצים שישה זרים בליגה?! צריך רק שלושה ולבטל את הזרים בליגה הלאומית.. "
יוני הללי בתגובה:" שליימל'ה, אם היו מבטלים את הזרים בלאומית אז איך היו מגלים את ווראן?... "
simply-red כתב:היום בתכנית רדיו של ערוץ הספורט,
מבינים עם מי יש לנו עסק...
סהכ הוא צודק, תחשוב שאנחנו היינו מפסידים את ווה אם היו רק 3 זרים