חזרה למסלול - פוסט שפויי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: חזרה למסלול - פוסט שפויי

שליחה על ידי eitam »

איזה שינויים מהותיים יש לך מההרכב של שנה שעברה ובבקשה אל תגיד לי בוזגלו כי ברוב המשחקים הוא פתח על הספסל?
הובאן וזהו! אני מת על הובאן, חושב שהוא ענק אבל העדרותו לא סיבה להראות כך.
גישה נטו! אל תתנו להם הנחות

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

eitam כתב:איזה שינויים מהותיים יש לך מההרכב של שנה שעברה ובבקשה אל תגיד לי בוזגלו כי ברוב המשחקים הוא פתח על הספסל?
הייתי מוסיף גם את צדק וויטור

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

South Boy כתב:עד עכשיו אני מחפש סיבה לאופטימיות ולא מוצא, נקודת אור שאפשר להישען עליה כשאני מנסה לשכנע את עצמי שעוד יהיה בסדר.
שנה שעברה היו כמה כאלה, היום אין אפילו אחת.
מעצבן אותי כמה אפשר לדבר על להרגיע מערכת שמתה מרוב שהיא רגועה, מרגיש כאילו הם בכלל לא מבינים מה לא בסדר כי תמיד מלטפים אותם ולא מבקרים.
לא צריך לשרוף צמיגים מחוץ לטרנר, לא צריך לקלל את השחקנים ולהצית אש במועדון, אבל צריך להשמיע ביקורת בלי הפסקה כי זה כבר מזמן עבר את הגבול, הם אשמים והם צריכים לדעת את זה טוב טוב.
לא צריך ללטף ולהרגיע כל דבר, המערכת הזאת רגועה מדי למי שעדיין לא שם לב.
יקירי, מבין את התסכול. מרגיש כמוך שבא לי להרוג את כולם ולשרוף את המועדון.
אבל, נער הייתי וגם זקנתי ולא ראיתי שביקורת קולנית של קהל עזרה אי פעם במשהו. בדיוק להיפך.
אין מה לעשות, אנחנו בסיומה של שושלת מפוארת ושחקנים כמו ברדה, הובאן, בוזגלו, צדק, ויטור לא ממש איתנו.
ראדי , האחד והיחיד, על סף סיום הקריירה. גם מליקסון אהוב ליבנו לא נהיה צעיר יותר.מה לנו כי נלין?
הפרשנים המפגרים בערוצי הספורט הפכו את המילה "תהליך" לנלעגת, אבל, אנחנו בתהליך של חילופי משמרות.
הותיקים שבינינו ראו כבר מה קורה כשהקהל לא נותן שקט לקבוצה. זה אף פעם לא עוזר.
הקברניטים שהביאונו עד הלום צריכים לקבל את הקרדיט ולעשות את מה שצריך.
לא נורא אם נישאר בצמרת הגבוהה, נילחם על הגביע, נגיע לאירופה ואולי גם נגנוב אליפות, כי אף קבוצה לא זוהרת.
בלגן לא עזר ולא יעזור אף פעם בשום קבוצת כדורגל.
יאללה באר שבע!!!!

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

סתיו אלימלך כתב:
אבל, נער הייתי וגם זקנתי ולא ראיתי שביקורת קולנית של קהל עזרה אי פעם במשהו. בדיוק להיפך.
אין מה לעשות, אנחנו בסיומה של שושלת מפוארת ושחקנים כמו ברדה, הובאן, בוזגלו, צדק, ויטור לא ממש איתנו.
ראדי , האחד והיחיד, על סף סיום הקריירה. גם מליקסון אהוב ליבנו לא נהיה צעיר יותר.מה לנו כי נלין?
הפרשנים המפגרים בערוצי הספורט הפכו את המילה "תהליך" לנלעגת, אבל, אנחנו בתהליך של חילופי משמרות.
לא נורא אם נישאר בצמרת הגבוהה, נילחם על הגביע, נגיע לאירופה ואולי גם נגנוב אליפות, כי אף קבוצה לא זוהרת.
יאללה באר שבע!!!!
לתלות על הדלת של הפורום.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

סתיו אלימלך כתב:
יאללה באר שבע!!!!
אני לא מתכוון לקללות ובלאגן בסגנון שער 2, לא מתכוון להחרים משחקים או להביא טיטולים, פשוט להפסיק עם הריטואל הזה של עידוד ללא הפסקה.
לא בגלל שהפסדנו, לא בגלל שאנחנו לא נראים טוב, כי זה כבר מרגיש מובן מאליו לאנשים במערכת. השחקנים צריכים להבין שהקהל שדוחף ומעודד אותם תמיד לא מסוגל יותר לראות את זה ואני בכלל לא מדבר על יכולת.
מישהו כאן הזכיר שרק אחד משחקני באר שבע היה ברשימת השחקנים שרצו הכי הרבה, רק שחקן אחד רץ מעל 10 ק"מ אתמול, באיזה יקום זה נשמע למישהו הגיוני? מילא זה היה קורה באופן חד פעמי, זה ככה מתחילת העונה!
מה זה הזלזול הזה? כמה אפשר לראות שחקנים מתהלכים על המגרש ומשמשים תפאורה? כמה אפשר לבוא כל שבוע ולראות פעם אחר פעם קבוצה מהעבר השני שפשוט רוצה יותר ממך?
לא נורא אם נשאר בצמרת הגבוהה, לא נורא גם אם לא נזכה בשום תואר, אבל זה נורא ואיום אם השחקנים ימשיכו לזלזל באוהדים ולשחק בחוסר מחויבות מחפירה כזאת.
הגישה של השחקנים היא פשוט ביזיונית ואני לרגע לא פוטר אותם מאחריות, הם לא צריכים שקט והם לא צריכים עידוד כדי להתעורר ולהבין מה קורה מסביבם כי הם קיבלו מספיק מזה העונה, הם צריכים שמי שנותן להם את הדחיפה והעידוד יבהיר להם שהם לא יכולים להיות כל כך רכים וחסרי מחויבות למשך עונה שלמה.
אני לא רואה אצל אף אחד את האש משנה שעברה (ושוב, תפרידו את היכולת שמובן מאליו שתרד אחרי העונה המטורפת אשתקד לבין הרצון שלא אמור לרדת באף שלב), על השחקנים החדשים בכלל אני לא רוצה להרחיב, זה לא יכול להימשך ככה. בדרך כזו או אחרת צריך זעזוע.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

South Boy כתב:
אני לא מתכוון לקללות ובלאגן בסגנון שער 2, לא מתכוון להחרים משחקים או להביא טיטולים, פשוט להפסיק עם הריטואל הזה של עידוד ללא הפסקה.

לא בגלל שהפסדנו, לא בגלל שאנחנו לא נראים טוב, כי זה כבר מרגיש מובן מאליו לאנשים במערכת. השחקנים צריכים להבין שהקהל שדוחף ומעודד אותם תמיד לא מסוגל יותר לראות את זה ואני בכלל לא מדבר על יכולת.
מישהו כאן הזכיר שרק אחד משחקני באר שבע היה ברשימת השחקנים שרצו הכי הרבה, רק שחקן אחד רץ מעל 10 ק"מ אתמול, באיזה יקום זה נשמע למישהו הגיוני? מילא זה היה קורה באופן חד פעמי, זה ככה מתחילת העונה!
מה זה הזלזול הזה? כמה אפשר לראות שחקנים מתהלכים על המגרש ומשמשים תפאורה? כמה אפשר לבוא כל שבוע ולראות פעם אחר פעם קבוצה מהעבר השני שפשוט רוצה יותר ממך?
לא נורא אם נשאר בצמרת הגבוהה, לא נורא גם אם לא נזכה בשום תואר, אבל זה נורא ואיום אם השחקנים ימשיכו לזלזל באוהדים ולשחק בחוסר מחויבות מחפירה כזאת.
הגישה של השחקנים היא פשוט ביזיונית ואני לרגע לא פוטר אותם מאחריות, הם לא צריכים שקט והם לא צריכים עידוד כדי להתעורר ולהבין מה קורה מסביבם כי הם קיבלו מספיק מזה העונה, הם צריכים שמי שנותן להם את הדחיפה והעידוד יבהיר להם שהם לא יכולים להיות כל כך רכים וחסרי מחויבות למשך עונה שלמה.
אני לא רואה אצל אף אחד את האש משנה שעברה (ושוב, תפרידו את היכולת שמובן מאליו שתרד אחרי העונה המטורפת אשתקד לבין הרצון שלא אמור לרדת באף שלב), על השחקנים החדשים בכלל אני לא רוצה להרחיב, זה לא יכול להימשך ככה. בדרך כזו או אחרת צריך זעזוע.
שום זעזוע ושום בטיח. צריך לעודד בלי הפסקה ולתמוך בקבוצה על המגרש.
מה קרה? יש לנו קבוצת צמרת בתקופה רעה. מה קרה?
לא כל אנרגיה צריך לתעל לכיוון של מחאה. עוד פעם- מתי זה עזר בתולדות מועדון כלשהו,
שהקהל הפסיק לעודד וכעס על השחקנים? זה סתם מוריד את הביטחון.יש מספיק אנשים בקהל שלא יידעו איפה לעצור וידרדרו את זה לקללות וכו'....
האבא שצריך לתת בראש לילדים זה ברק בכר. הוא עושה זאת בדרכו.
ילד עם רמת אינטילגנציה לא מספיק גבוהה, כנראה לא יקבל 100 בחמש יחידות מתמטיקה,
גם אם האבא או המורה יראה לו שהוא פגוע מזה.להיפך, הביטחון רק יירד וההישגים יירדו.
אם תעודד את הילד ותיתן לו ביטחון, יש סיכוי שיפיק יותר מעצמו.

תירגע אחי, south boy, תירגע. חטפנו אגרוף לפרצוף, נכון.
עכשיו קמים מהקרשים ומתחילים סיבוב נוסף. עוד לא חטפנו את הנוק אאוט. יש על מה להילחם.
וגם אם לא יהיו תוצאות העונה, צריך לזכור שלקחנו שתי אליפויות ובנינו אימפריה שהיא פה כדי להישאר.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

סתיו אלימלך כתב:
יאללה באר שבע!!!!
+ מיליון

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

וואלה מבין את התסכול של "ילד דרומי"... גם אני מרגיש כאילו נתנו לנו כאפה שהחזירה אותנו לכביש 6 בדרך חזרה מסמי עופר מהגמר ההוא...
כמו שבבית ספר כיתה ט משתחררת מוקדם להפסקה, הולכים לשחק כדורגל במגרש ואחרי חמש דקות כשיוצאים הי"ב או משהו נותנים להם כאפה ולוקחים להם את הכדור.
מרגיש רע, מרגיש מושפל ומרגיש מאוכזב. קשה מאוד להתאושש אבל...
אבל גם אם העונה הם פחות טובים, עדיין מתמודדים על האליפות! למרות הכל.
אבל גם אם לא ייקחו אליפות, מה נהיינו מכבי? חייבים כל שנה לזכות? ממתי לנו, ב"ש הצנועה לא מספיק להתחרות על האליפות.
אבל, כשמסתכלים מספר שנים בודדות אחורה נזכרים איפה היינו וגם אם כל הנ"ל יקרה לרעתנו... זה עדיין הרבה יותר טוב מהעבר.
אבל, כשיש בעלת בית כל כך מחוייבת ומאמן כל כך מוכשר, אתה יודע שהם ישימו את האצבע בדיוק על הנקודות שצריך לתקן, ושנה הבאה ניראה יותר טוב.
ומעל הכל, כי יש לי תחושה פנימית כזאת, שדווקא עכשיו, הכי קל זה להישבר, להוריד, למחות... אבל מרגיש הכי נכון לבוא, לתמוך, לעודד ולחזק!
בטוח שהיוצרות עוד יתהפכו השנה כמה פעמים, יכול להיות שזה יגמר לטובתנו ויכול להיות שלא. העיקר שלא נוותר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

eitam כתב:איזה שינויים מהותיים יש לך מההרכב של שנה שעברה ובבקשה אל תגיד לי בוזגלו כי ברוב המשחקים הוא פתח על הספסל?
תן לי שמות של שחקנים שעולים בגישה לא טובה.. אייבינדר כנראה הכי חלש בהרכב ואי אפשר מה להתלונן על לחימה.. ראדי לא נלחם? מתן וטאה לא נלחמים? אולי מליקסון? אולי בן?

לא מסכים שיש בעיה של גישה

יש בעיה בהגנה

התרגלנו לשיר-סוארז או שיר/מיגל.. שיש לך ציוות כזה מאחור הקשרים מרגישים הרבה יותר בטחון לשחק התקפי ולעלות קדימה כי יודעים שיש מי שיחפה עליהם. שיש לך ציוות של מתן-טאה הקשרים (כנראה בהוראת ברק) משחקים הרבה יותר מבוקר כי הם יודעים שהם צריכים לתת גב לבלמים בינוניים (יחסי) ושהם נותנים גב להגנה אז אנחנו משחקים יותר מאחור וגם ההתקפה נתקעת..

כל עוד מיגל חוזר בפער סביר לפליאוף אני אופטימי

שנה הבאה יהיה יותר טוב עם שיר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

יש בעיה בקישור. קישור מת משחק לרוחב, איטי ושקוף. נראה אם יש סיכוי לשינוי ביום רביעי.

שלח תגובה