דן איינבינדר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: דן איינבינדר

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב:

אתה מחבר בין סכומי העברה לבין שכר כדי לסדר את הנתונים ולחזק את העמדה שלך. זה מעוות בעיני להסתכל על הדברים ככה.

1. אוחנה - 130 אלף דולר בעונה
2. דור אלו, אורן ביטון, אלחמיד, מלמד - החוזה שלהם לא עובר את ה-180 לעונה
3. קבהא, ממן - 220-250 לעונה
4. בן שהר - ממש לא 500-600, רד לכיוון 400 אחרי השדרוג

אייבינדר, השחקן המשלים שאתם טוענים שהוא, נחשב לאחד מ-6 המשתכרים הבכירים בקבוצה.
אז כן - ברק חשב שיש לו את היכולת להיות עוגן, והוא טעה.

בפועל אייבינדר תוקע את הקישור שלנו, את משחק המעבר שלנו והוא משחק אך ורק רוחב.
הוא מאבד לנו מצבים של גול בטוח (נתניה פעמיים, מכבי בתחילת המשחק, הפועל חיפה בית, סטיאווה בבית והרשימה עוד ארוכה).
הוא מאבד בכל משחק לפחות 2 כדורים באיזורים מסוכנים מאוד (נגד בית"ר בטדי 2 עבירות שלו אחרי איבוד כדור הובילו ל-2 שערים שספגנו).

אני אוהב את ברק, המאמן הטוב בארץ, עם הפוטנציאל הכי גדול שהיה פה בשנים האחרונות,
אבל האגו שלו הרג אותו ואותנו.

ויודע מה? אם היה מדובר רק על אייבינדר אז ניחא, אבל כשאתה רואה שזריהן ממשיך לקבל קרדיט כבר לא נשאר מקום לספק.
כשאתה רואה שיש לך ביציע זר שיותר גרוע ממה שיש עכשיו לא יכול להיות, אז לא נשאר מקום לספק.
אני מסתכל על ההוצאה הכספית של המועדון. בטח היום כשהרבה פעמים התשלום עבור כרטיס השחקן נפרס לתשלומים.
מה ההבדל בין לקחת שחקן חופשי כמו אייבנדר בעלות של 350 אלף יורו לעונה, לבין לשלם עבור כרטיס השחקן של אלחמיד 1.2 מיליון יורו (וגם זה כניראה בפריסה לתשלומים) ולתת לו חוזה לכמה שנים (גם אם החוזה נמוך יותר מזה של אייבנדר)? ההוצאה הכספית של המועדון היא לכל הפחות זהה אם לוקחים את הסכום ששולם עבור כרטיס השחקן ופורסים אותו לתקופת החוזה ולפעמים אפילו גדולה יותר כי במקרה שנתתי רק העלות של כרטיס השחקן של אלחמיד שווה ערך למשכורת של אייבנדר לכמה שנים וזה בלי השכר של אלחמיד.

מה המחירים ששילמנו על אלו/ביטון/אוחנה/זריהן/אלחמיד אומרים על מעמדם בקבוצה? כלום ושום דבר, הם מלמדים שהשוק היום דל, ושבשביל להתחרות צריך להוציא כסף, גם אם זה בשביל שחקנים שכאשר נרכשו היו מיועדים לספסל/לסגל הרחב ורק בעתיד היו אמורים (אם הכל יעבוד כמו שצריך) להפוך לשחקני הרכב.

לא מדובר באגו של בכר, זאת אמירה שמנוגדת למציאות, אלה בהבנה שבקיץ אייבנדר היה קשר האמצע הישראלי הטוב ביותר שיכלנו להביא והייתה תחרות עם מכבי חיפה ולכן הוא מרוויח מה שמרוויח.
בדיוק כמו שבינואר קבהא היה הקשר הכי טוב שיכלנו להביא והייתה תחרות עם מכבי תל אביב ולכן הוא מרוויח 220 אלף יורו ושילמנו על כרטיס השחקן שלו עוד 350 אלף יורו, ובדיוק כמו שבתחילת השנה אלחמיד היה הבלם הישראלי הכי טוב שיכלנו להביא ולכן אשדוד ניצלו זאת לקבל עבור כרטיס השחקן שלו סכום גבוה במיוחד.
וגם בעונה הנוכחית, לא חושב שאייבנדר נופל מראדי של העונה הנוכחית, מאוחנה של העונה הנוכחית, לצד החסרונות שלו (שגם אני ביקרתי אותו עליהם לאחר משחק העונה) יש לו גם את היתרונות שלו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: תפסיקו עם השקר הזה על הובאן.
באופן כללי הוא היה שחקן אדיר.
בעונה שעברה, ברוב העונה, הוא היה חלש מאוד ולכן שחררו אותו. גם אז, כשהיה חלש או כשבילה לא מעט בספסל, הקבוצה רמה מצוין.
אם כבר להפסיק עם השקרים על הובאן...
לא שיחררו את הובאן. הוא סיים חוזה. אמרו לו להמתין כדי לראות מה קורה עם מצבת הזרים והוא בחר שלא לחכות לאור ההצעה שהיתה לו מקלוז'.
לגבי היכולת, הוא בא אחרי קיץ מפרך בלי מנוחה בגיל מבוגר. יורו עם הנבחרת ומשחקי מוקדמות אצלנו כמעט ברצף.
הוא לא היה רע, כמו שברק שמר אותו למשחקים חשובים.
הבין שלא צריך אותו נגד רעננה, אבל כן נגד מכבי (גם כשניצחנו אותם בטרנר אם אני זוכר נכון, הוא נכנס במקום אוחנה במחצית שלמרות שהובלנו בה, נראינו פחות טוב ממכבי),בתים באירופה, בית"ר וכו...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

izguy83 כתב: אם כבר להפסיק עם השקרים על הובאן...
לא שיחררו את הובאן. הוא סיים חוזה. אמרו לו להמתין כדי לראות מה קורה עם מצבת הזרים והוא בחר שלא לחכות לאור ההצעה שהיתה לו מקלוז'.
לגבי היכולת, הוא בא אחרי קיץ מפרך בלי מנוחה בגיל מבוגר. יורו עם הנבחרת ומשחקי מוקדמות אצלנו כמעט ברצף.
הוא לא היה רע, כמו שברק שמר אותו למשחקים חשובים.
הבין שלא צריך אותו נגד רעננה, אבל כן נגד מכבי (גם כשניצחנו אותם בטרנר אם אני זוכר נכון, הוא נכנס במקום אוחנה במחצית שלמרות שהובלנו בה, נראינו פחות טוב ממכבי),בתים באירופה, בית"ר וכו...
+1
בתכלס שיחק בכל משחק חשוב בעונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

Sir Alex Ferguson כתב:
אני מסתכל על ההוצאה הכספית של המועדון. בטח היום כשהרבה פעמים התשלום עבור כרטיס השחקן נפרס לתשלומים.
מה ההבדל בין לקחת שחקן חופשי כמו אייבנדר בעלות של 350 אלף יורו לעונה, לבין לשלם עבור כרטיס השחקן של אלחמיד 1.2 מיליון יורו (וגם זה כניראה בפריסה לתשלומים) ולתת לו חוזה לכמה שנים (גם אם החוזה נמוך יותר מזה של אייבנדר)? ההוצאה הכספית של המועדון היא לכל הפחות זהה אם לוקחים את הסכום ששולם עבור כרטיס השחקן ופורסים אותו לתקופת החוזה ולפעמים אפילו גדולה יותר כי במקרה שנתתי רק העלות של כרטיס השחקן של אלחמיד שווה ערך למשכורת של אייבנדר לכמה שנים וזה בלי השכר של אלחמיד.

מה המחירים ששילמנו על אלו/ביטון/אוחנה/זריהן/אלחמיד אומרים על מעמדם בקבוצה? כלום ושום דבר, הם מלמדים שהשוק היום דל, ושבשביל להתחרות צריך להוציא כסף, גם אם זה בשביל שחקנים שכאשר נרכשו היו מיועדים לספסל/לסגל הרחב ורק בעתיד היו אמורים (אם הכל יעבוד כמו שצריך) להפוך לשחקני הרכב.

לא מדובר באגו של בכר, זאת אמירה שמנוגדת למציאות, אלה בהבנה שבקיץ אייבנדר היה קשר האמצע הישראלי הטוב ביותר שיכלנו להביא והייתה תחרות עם מכבי חיפה ולכן הוא מרוויח מה שמרוויח.
בדיוק כמו שבינואר קבהא היה הקשר הכי טוב שיכלנו להביא והייתה תחרות עם מכבי תל אביב ולכן הוא מרוויח 220 אלף יורו ושילמנו על כרטיס השחקן שלו עוד 350 אלף יורו, ובדיוק כמו שבתחילת השנה אלחמיד היה הבלם הישראלי הכי טוב שיכלנו להביא ולכן אשדוד ניצלו זאת לקבל עבור כרטיס השחקן שלו סכום גבוה במיוחד.
וגם בעונה הנוכחית, לא חושב שאייבנדר נופל מראדי של העונה הנוכחית, מאוחנה של העונה הנוכחית, לצד החסרונות שלו (שגם אני ביקרתי אותו עליהם לאחר משחק העונה) יש לו גם את היתרונות שלו.
זו בדיוק הבעיה שראדי חלש מאוד העונה ואפילו שהוא חלש אייבינדר לא עולה עליו.לגבי אוחנה אני לא מסכים, אני חושב שההגעה של אייבינדר פגעה בעיקר בו. זה גרם לברק להסיט אותו שלב אחד קדימה במגרש והוא פשוט לא אפקטיבי שם. רק אצלנו בכדורגל שחקן עם דריבל נקי נהפך אוטומטית למתחת לחלוץ בעוד שבכדורגל האירופי התפקיד הזה כבר כמעט ולא קיים.אם אוחנה היה מקבל את המפתחות היינו נהנים ממנו בלי סוף. לא כל יום יש לך כאן שחקן עם מבנה גוף פיזי כמו של אוחנה ודריבל כזה. אבל הוא לא קיבל, כי העדיפו להשקיע את הדקות באייבינדר שלא מסוגל להיות יותר טוב ממה שהוא כרגע. זו תקרת הזכוכית שלו.

הכי טוב שהיה בקיץ? זו גניבת דעת וגם אם נגיד והיית צודק, למה לא ללכת על זר?? באגף ימין היו אופציות ישראליות הרבה יותר ראויות. אסור לטמון את הראש בחול, אם אייבינדר ימשיך לקבל את הקרדיט הבלתי נגמר הזה אין לנו שום סיכוי לקחת אליפות שלישית.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

red ultras כתב: באגף ימין היו אופציות ישראליות הרבה יותר ראויות.
אילו? חוץ מאצילי ועידן ורד שלא היו רלוונטים

סמל אישי של משתמש
Redbull
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Redbull »

RedRock כתב:
דיא סבע ..

סמל אישי של משתמש
red ultras

RedRock כתב:
חוץ מזה וחוץ מזה וחוץ מזה.
ככה בשלוף? מאור בוזגלו, עומר אצילי, עידן ורד, דיא סבע, ליאור רפאלוב, פיראס מוגרבי
לא קונה לא רלוונטי, אם היינו "מתאבדים" על מי מהרשימה הזו הם היו כאן כולל בוזגלו ואצילי. בטח ורד וסבע שהיו מאוד רלונטים.

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

חושב שדן צריך להיות פה ויש לו מה לתרום אבל בלי קשר סבע היה צריך להיות פה ולהשאיר את הובאן או להשאיר מקום לזר לפחות עד שמוצאים משהו טוב ולא להביא רק כי יש מקום.
קואנקה היה ברירת מחדל כי לא היה מישהו שייכנס לנעלי בוזגלו ורק אחרי שאצילי לא הגיע הבאנו אותו.
חכם בדיעבד אבל ברור שהיום סבע ומקום לזר היה עוזר לנו המוון השנה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

red ultras כתב: חוץ מזה וחוץ מזה וחוץ מזה.
ככה בשלוף? מאור בוזגלו, עומר אצילי, עידן ורד, דיא סבע, ליאור רפאלוב, פיראס מוגרבי
לא קונה לא רלוונטי, אם היינו "מתאבדים" על מי מהרשימה הזו הם היו כאן כולל בוזגלו ואצילי. בטח ורד וסבע שהיו מאוד רלונטים.
חכמה בדיעבד. לגמרי חכמה בדיעבד.
רפאלוב כבר פרש אגב, בקרוב יוציא גם הודעה רשמית
בוזגלו ממש לא היה רלוונטי.
על אצילי התאבדו.
אף אחד לא היה מעדיף את מוגרבי כמחליף ראוי לבוזגלו, גם לא דיא סבע שהפתיע את כל המדינה

בשורה התחתונה היה ברור שכדי להחליף מישהו ברמה של בוזגלו צריך להביא זר מפלצת
לצערי זה התגלה ככישלון ענק

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מצחיק לשמוע את השם דיע סבע , כאילו מישהו חשב שהוא יהיה כזה טוב יחסית השנה .

אני בטוח שאם השם דיע סבע היה נזרק בקיץ כולנו היינו קופצים ואומרים : די לבינוניות היה אצלנו שהיינו קבוצת תחתית , היום אנחנו קבוצת צמרת !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראל כתב:מצחיק לשמוע את השם דיע סבע , כאילו מישהו חשב שהוא יהיה כזה טוב יחסית השנה .

אני בטוח שאם השם דיע סבע היה נזרק בקיץ כולנו היינו קופצים ואומרים : די לבינוניות היה אצלנו שהיינו קבוצת תחתית , היום אנחנו קבוצת צמרת !
השם אכן נזרק בקיץ והתגובות היו מעורבות.
מצד אחד לא שללו ומצד שני עלו ספקות לגבי הבשלות שלו.

סמל אישי של משתמש
red ultras

RedRock כתב:
חכמה בדיעבד. לגמרי חכמה בדיעבד.
רפאלוב כבר פרש אגב, בקרוב יוציא גם הודעה רשמית
בוזגלו ממש לא היה רלוונטי.
על אצילי התאבדו.
אף אחד לא היה מעדיף את מוגרבי כמחליף ראוי לבוזגלו, גם לא דיא סבע שהפתיע את כל המדינה

בשורה התחתונה היה ברור שכדי להחליף מישהו ברמה של בוזגלו צריך להביא זר מפלצת
לצערי זה התגלה ככישלון ענק
הזלזול הזה ברפאלוב הורג אותי. הבנאדם עשה קריירה מפוארת בבלגיה לא פחות מאליניב, בליגה שלנו יש לו הרבה מה לתרום.

לגבי בוזגלו, האמן לי שהיה רלוונטי.
על אצילי לא התאבדו מספיק
עידן ורד לא התייחסת
מוגרבי סבבה עוד אפשר להסכים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב: זו בדיוק הבעיה שראדי חלש מאוד העונה ואפילו שהוא חלש אייבינדר לא עולה עליו.לגבי אוחנה אני לא מסכים, אני חושב שההגעה של אייבינדר פגעה בעיקר בו. זה גרם לברק להסיט אותו שלב אחד קדימה במגרש והוא פשוט לא אפקטיבי שם. רק אצלנו בכדורגל שחקן עם דריבל נקי נהפך אוטומטית למתחת לחלוץ בעוד שבכדורגל האירופי התפקיד הזה כבר כמעט ולא קיים.אם אוחנה היה מקבל את המפתחות היינו נהנים ממנו בלי סוף. לא כל יום יש לך כאן שחקן עם מבנה גוף פיזי כמו של אוחנה ודריבל כזה. אבל הוא לא קיבל, כי העדיפו להשקיע את הדקות באייבינדר שלא מסוגל להיות יותר טוב ממה שהוא כרגע. זו תקרת הזכוכית שלו.

הכי טוב שהיה בקיץ? זו גניבת דעת וגם אם נגיד והיית צודק, למה לא ללכת על זר?? באגף ימין היו אופציות ישראליות הרבה יותר ראויות. אסור לטמון את הראש בחול, אם אייבינדר ימשיך לקבל את הקרדיט הבלתי נגמר הזה אין לנו שום סיכוי לקחת אליפות שלישית.
גניבת דעת זה להשתמש בביטוי הנ״ל בלי לתת שם של קשר אמצע ישראלי אחד שהיה אפשר להביא בקיץ ולא הבאנו (עשינו ניסיון להביא את אלמוג כהן והקבוצה הגרמנית לא הייתה מוכנה לשחרר, רק לאחר מכן פנינו לאייבנדר).
גניבת דעת זה להעלות את השם של אצילי שניסית בכל הכוח להביא ונכשלת, או בוזגלו שרצה קבוצה שיהיה בה הכוכב הראשי. אייבנדר היה הקשר אמצע הישראלי הכי טוב על המדף...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red ultras

Sir Alex Ferguson כתב: גניבת דעת זה להשתמש בביטוי הנ״ל בלי לתת שם של קשר אמצע ישראלי אחד שהיה אפשר להביא בקיץ ולא הבאנו (עשינו ניסיון להביא את אלמוג כהן והקבוצה הגרמנית לא הייתה מוכנה לשחרר, רק לאחר מכן פנינו לאייבנדר).
גניבת דעת זה להעלות את השם של אצילי שניסית בכל הכוח להביא ונכשלת, או בוזגלו שרצה קבוצה שיהיה בה הכוכב הראשי. אייבנדר היה הקשר אמצע הישראלי הכי טוב על המדף...
אמרתי אלף פעמים באלף נושאים. רועי קהת 3 רמות מעליו. 3! לגבי אצילי ובוזגלו - לא רצית מספיק. זכותך לחשוב אחרת.

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

כל הדיון הזה לגבי שחקנים ספציפיים וכו' הוא לא רלוונטי

אני אומר את זה בביטחון הכי גמור- להפועל באר שבע יש את הסגל הכי טוב בארץ בלי שום ספק ופיקפוק.

מה שקורה השנה בקבוצה והסיבה לאיך שאנחנו נראים קשורה בעיקר לאירועים כמו פציעות ,משבר ליגת אלופות,ברדה,צדק ועוד. סיבות עיקריות אחרות: שובע,וכן בין היתר טעויות טקטיות מערכים לא נכונים ורוטציות קצרות.

אם רוצים להציל את העונה הזאת בהנחה ולא נראה עוד אירועים הזויים שלא תלויים בנו אז זה תלוי בעיקר ברצון של השחקנים בדחיפה של האוהדים ובהתעלות ותיקון הטעויות של הצוות המקצועי.

שלח תגובה