הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד, שני, 21:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: הפועל ב"ש- מ.ס אשדוד, שני, 21:00, טרנר

שליחה על ידי אריק »

nitsande כתב:שיהיה ברור, חולה על טוני, אחד הגדולים ששיחק כאן.
שתי האליפויות שזכינו לראות בימינו בזכותו בדיוק כמו שהן בזכות ברדה, מליקסון, בוזגלו ואוגו.
יחד עם זאת, כל אחד מאיתנו גם בעבודה היומיומית שלנו, כשהוא מרגיש בטוח מידי במקום שלו,
כשהוא מרגיש שהוא עושה עבודה מושלמת או כשהוא מרגיש שאין לו תחליף הוא מתדרדר בתפוקות שלו.
גם אנחנו מידי פעם צריכים לקבל סטירה שתחזיר אותנו לתלם ותזכיר לנו שיש מישהו שנמצא עם אצבע על הדופק.
הוא צריך לראות ספסל כדי שהוא יפסיק לחשוב שהוא קבוצה של איש אחד ושהוא בלתי פגיע.
גם אם זה אומר (משה) שהתחליף שלו ייתן 10 - 20 אחוז פחות תפוקה ממנו,
ככה אולי נחזור לקבל ממנו משהו שמתקרב ל100 אחוז תפוקה ואז נחזור להיות קטלניים ואולי בלתי ניתנים לעצירה.

ועם כל ההבנה לעובדה שעכשיו אנחנו פגיעים ורגישים... בדיוק אלה סוג הפשרות שגורמות להמשך ההידרדרות.
+1000

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

התחליף שלו לא נותן 5 אחוז אתה רוצה 80

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

רואה בone שבכר רוצה לעלות עם אותו חוליית קישור שעלה נגד ק"ש.

אפשר לא בבקשה? זה היה הרכב מאוד מאוד אפור, ועד החילוף של מליקסון סבלנו מאוד. זה לא הגיוני שבכר לא רואה את זה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

hb7 כתב:התחליף שלו לא נותן 5 אחוז אתה רוצה 80
+1

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

hb7 כתב:התחליף שלו לא נותן 5 אחוז אתה רוצה 80
זאת הנקודה שלי.
מלמד פתח באגף באחד המשחקים ולא עשה פעולה אחת חיובית בכל המחצית הראשונה ואז ברק הוציא אותו במחצית בחילוף.
ממן במחצית הראשונה באגף מול קריית שמונה (והוא דווקא שחקן שאני חושב שכן יכול לתרום לנו) לא ייצר לנו אפילו מצב אחד (לטעמי חייב לשחק באמצע, לא מתאים לאגף).
אייבנדר שאמור היה להיות הקשר ההתקפי מול קריית שמונה עשה 0 פעולות התקפיות וברק הוציא אותו כבר במחצית הראשונה.
על מי אתם רוצים להמר עכשיו? על קוואנקה וזריהן שלא שיחקו במשך חודשים?

מבקרים כאן את טוני במשחק שהוא בישל בו שני שערים (מתעלם מהעובדה שהקוון ביטל בישול חוקי שלו) וייצר שתי נגיחות שלפחות אחת מהם נכנסת בכמעט על יום אחר, אבל מתי אחד השמות למעלה, אפילו ביום טוב שלו, הצליח לייצר מה שטוני מייצר ביום שלדעת חלק מהכותבים כאן היה יום לא טוב שלו?

כל הקרירה והקרדיט של זריהן אצלנו מבוססים על אותו צמד מול בית"ר י"ם בזמנו כשחוץ מאותו צמד הוא לא עשה כלום אצלנו.
כל הקרירה והקרדיט של קוואנקה אצלנו מבוססים על כמה שערים שכבש מול שער ריק בתחילת השנה ועל סמך הרזומה שלו כשחוץ מכך הוא לא עשה כלום אצלנו גם כשקיבל דקות.
כל הקרדיט של מלמד מתבסס על שערים שכבש מול קבוצות ליגה לאומית בגביע.

בינתיים המחליפים של טוני לא נותנים אפילו 50% ממה שטוני נותן ביום שרבים כאן מגדירים כיום רע. לאף אחד מהם אין מספרים להתגאות בהם, אין יכולת רצופה בעבר להתגאות בה. זה לא בוזגלו שעולה במקומו, אלא שחקנים שחלקם שיחקו באותו משחק שבו טוני היה רע לדעת חלק מהחברה כאן ועדין אף אחד מהם לא ייצר את מה שטוני ייצר באותו משחק ואפילו לא קרוב לזה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: זאת הנקודה שלי.
מלמד פתח באגף באחד המשחקים ולא עשה פעולה אחת חיובית בכל המחצית הראשונה ואז ברק הוציא אותו במחצית בחילוף.
ממן במחצית הראשונה באגף מול קריית שמונה (והוא דווקא שחקן שאני חושב שכן יכול לתרום לנו) לא ייצר לנו אפילו מצב אחד (לטעמי חייב לשחק באמצע, לא מתאים לאגף).
אייבנדר שאמור היה להיות הקשר ההתקפי מול קריית שמונה עשה 0 פעולות התקפיות וברק הוציא אותו כבר במחצית הראשונה.
על מי אתם רוצים להמר עכשיו? על קוואנקה וזריהן שלא שיחקו במשך חודשים?

מבקרים כאן את טוני במשחק שהוא בישל בו שני שערים (מתעלם מהעובדה שהקוון ביטל בישול חוקי שלו) וייצר שתי נגיחות שלפחות אחת מהם נכנסת בכמעט על יום אחר, אבל מתי אחד השמות למעלה, אפילו ביום טוב שלו, הצליח לייצר מה שטוני מייצר ביום שלדעת חלק מהכותבים כאן היה יום לא טוב שלו?

כל הקרירה והקרדיט של זריהן אצלנו מבוססים על אותו צמד מול בית"ר י"ם בזמנו כשחוץ מאותו צמד הוא לא עשה כלום אצלנו.
כל הקרירה והקרדיט של קוואנקה אצלנו מבוססים על כמה שערים שכבש מול שער ריק בתחילת השנה ועל סמך הרזומה שלו כשחוץ מכך הוא לא עשה כלום אצלנו גם כשקיבל דקות.
כל הקרדיט של מלמד מתבסס על שערים שכבש מול קבוצות ליגה לאומית בגביע.

בינתיים המחליפים של טוני לא נותנים אפילו 50% ממה שטוני נותן ביום שרבים כאן מגדירים כיום רע. לאף אחד מהם אין מספרים להתגאות בהם, אין יכולת רצופה בעבר להתגאות בה. זה לא בוזגלו שעולה במקומו, אלא שחקנים שחלקם שיחקו באותו משחק שבו טוני היה רע לדעת חלק מהחברה כאן ועדין אף אחד מהם לא ייצר את מה שטוני ייצר באותו משחק ואפילו לא קרוב לזה.
בול.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

יש הצבות שחייב להפסיק איתם.
מלמד לא שחקן אגף, ממן לא שחקן אגף, אייבינדר לא קשר התקפי.
למעט מקרים מאוד ספציפיים אין שום הצדקה לשחק איתם במקומות לא להם. בעיקר עם דן.
עם כל החוסר תפוקה של זריהן וקוואנקה, אם בכר מחפש מחליפים בכנפיים או להפנות את מליקסון למרכז, שיפנה אליהם.

אני בדרך כלל נכנס בדור אלו, היום אני מקווה שיפתח.
פיתח מומנטום מסוים, בן בכושר פחות טוב. מגיע לו.
רק שלא יזרוק בהגנה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:יש הצבות שחייב להפסיק איתם.
מלמד לא שחקן אגף, ממן לא שחקן אגף, אייבינדר לא קשר התקפי.
למעט מקרים מאוד ספציפיים אין שום הצדקה לשחק איתם במקומות לא להם. בעיקר עם דן.
עם כל החוסר תפוקה של זריהן וקוואנקה, אם בכר מחפש מחליפים בכנפיים או להפנות את מליקסון למרכז, שיפנה אליהם.

אני בדרך כלל נכנס בדור אלו, היום אני מקווה שיפתח.
פיתח מומנטום מסוים, בן בכושר פחות טוב. מגיע לו.
רק שלא יזרוק בהגנה.
+1
אפרופו דור אלו, ניסיון שלו בכנף ימין כשבן מגן יכול מאוד לרווח לנו את המשחק. טוני חלוץ ומאור בצד שמאל למי שתהה מה קו המחשבה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב: +1
אפרופו דור אלו, ניסיון שלו בכנף ימין כשבן מגן יכול מאוד לרווח לנו את המשחק. טוני חלוץ ומאור בצד שמאל למי שתהה מה קו המחשבה
כבר שיחקנו עם אלו כקשר וזה לא נתן לנו כלום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

היום זה היום שבו הפועל באר שבע מופיעה לראשונה בעונת 2017/18

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ns75 כתב:היום זה היום שבו הפועל באר שבע מופיעה לראשונה בעונת 2017/18
אחרי הערב תהיה לאשדוד עילה להגשת תלונה על גילוי עריות? היא קבוצת בת וכאלה...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אני חושב שהבעיה שלנו העונה היא בגדול אנחנו.

מפה לשם, מהרבה סיבות שלא כולן היו בשליטתנו, הקבוצה ירדה משמעותית ברמתה.

עכשיו העובדה הזאת זה משהו שכל המערכת ניסתה לתקן פשוט מהר מדי לטעמי, כאשר לכל משחק בתקופה האחרונה עלינו בשאיפה להיראות כמו הקבוצה שניצחה את אינטר, כאשר בפועל משחק אחד לפני, בקושי נראינו כמו קבוצת פלייאוף עליון.

וזה הגיוני בסופו של דבר, כי אי אפשר לחזור לפורמה ברגע אחד.

עכשיו מה שצריך לעשות לפי דעתי, זה למחוק מהתודעה את העובדה שפעם היינו קבוצה אימתנית וחזקה, כי אנחנו כבר לא שם.

וההצבת מטרות שלנו צריכה להיות הרבה יותר ריאלית ואפשרית לביצוע, ואך ורק מתוך המטרות היחסית פשוטות האלה, נוכל לצמוח לקבוצה טובה.

המטרה הראשונה, שאני מאוד מקווה שנראה היום, צריכה להיות לחימה.

אם אני בכר, אני מבקש לראות מהשחקנים שלי קודם כל לחימה היום, לא גולים, לא שער נקי, לא שום דבר, קודם כל עבודה כקבוצה, כיחידה אחת מגובשת שכל אחד נלחם עבור השני, שבמינימום נרוץ אותה כמות של ק"מ כמו הקבוצה השנייה, שנלחץ ביחד ושנביא אנרגיות.

אם זה יהיה, לא משנה התוצאה, רק משם נוכל להתקדם גם לכדורגל.

אם עוד הפעם כולם יבואו בציפייה לראות את הקבוצה של שנה שעברה שמה חמישייה, שום דבר לא יזוז

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כמו תמיד הכל תלוי רק בנו.
אם נבוא לתת הצגה אז זה ייגמר בהצגה. אם שוב נגיע בגישת "יהיה בסדר", "זה טרנר", "במחצית השנייה נשתפר" אז נמשיך לאכול חצץ וגם אם ננצח זה יהיה בשיניים והמשחק לא יביא איתו שום בשורה.

באופן אישי מרגיש שהמערכת נכנסה לפוקוס אחרי הרבה זמן. נקווה שזה יתבטא על הדשא. :יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא אכפת לי איך ולא אכפת לי כמה. חייבים לנצח היום! הדרך היחידה לחזור להציג כדורגל טוב היא דרך מומנטום ובשביל לייצר אחד כזה נצטרך לייצר רצף נצחונות. מתחילים היום

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הבנתי שאלחמיד ואלו ימשיכו לקבל קרדיט בהרכב...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה