באזור מכללת קיי(ו׳ החדשה). קרוב ותמצא חניה באזור בוודאות.גדי כתב:צריך עזרה.
מגיע למשחק ברגע האחרון על גבול האיחור.
מגיע מכיוון דרום.
איפה הכי כדאי להחנות?
הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
תודה. אגב למוניות נותנים להגיע לאיזור האיצטדיון?CrazyRed7 כתב: באזור מכללת קיי(ו׳ החדשה). קרוב ותמצא חניה באזור בוודאות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
מונית רגילה (בלי תו נכה וזה) נעצרת במקום שבו כל המכוניות עוצרותגדי כתב:
תודה. אגב למוניות נותנים להגיע לאיזור האיצטדיון?
לדעתי פשוט הפציעה שהוא עבר, בירך האחורי, זה פציעה מחורבנת לאללה, כי גם כשאתה מרגיש טוב ומתאמן רגיל, באינטנסיביות של המשחק אתה יכול ברגע אחד להיפצע שוב, ואפילו חמור יותר מפעם שעברה.RedBend כתב: לא הבנתי, אם הוא כשיר ב200% איפה הסיכון הגדול מאוד פה? יש כאן כשל לוגי.
עד כמה שאני שמעתי הוא השלים מספר אימונים מלאים בשבוע האחרון.
בהרגשה שלי, מאור העונה החליט לקחת על עצמו יותר מבד"כ.
אולי העזיבה של בוזגלו, אולי היותו האיש מס' 1 של המועדון על הדשא בהיעדר אליניב, אולי זה הצורך להיזכר כגדול מכולם.
הוא נולד למשחקים כאלה
זה כבר קרה לנו העונה עם בן ביטון שהיה כשיר אחרי פציעה בנבחרת, חזר, ונפצע שוב באותו מקום.
זה קרה גם לבן שהר שהייתה לו רגישות, ובספרינט אחד סיים את המשחק.
אם הוא היה חוזר לאימונים שבוע שעבר הייתי הרבה יותר רגוע, או אם היינו משחקים נגד אשדוד\פ"ת\סכנין\ק"ש וכו, אבל משחק נגד בית"ר זה מצב שונה לחלוטין ולדעתי לא צריך לפתוח איתו בשום מצב, להכניס דקה 60 יותר הגיוני.
גדי, הרבה פעמים בדקות האחרונות לקראת המשחק, ובטח אחרי שהתחיל המשטרה תיתן לך (אם תבקש יפה ) לעבור במחסום ותוכל לחנות בקונכייה. קרה לי לפני כמה שבועות.
תודה.סניור כתב:גדי, הרבה פעמים בדקות האחרונות לקראת המשחק, ובטח אחרי שהתחיל המשטרה תיתן לך (אם תבקש יפה ) לעבור במחסום ותוכל לחנות בקונכייה. קרה לי לפני כמה שבועות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לפתוח עם מליקסון אחרי שרק לאחרונה התאושש מפציעה זה יהיה חלם.
אותו הרכב כמו נגד פתח תקווה.
אותו הרכב כמו נגד פתח תקווה.
איזה משחק קשוח.. הולכים להיות הרבה התקפי לב עם צמד הבלמים.
אנחנו מדברים הרבה עלינו ובצדק, אבל דיברתי עם חבר אוהד ביתר שרוף ומעניין מאוד להסתכל גם עליהם.
איך הוא אומר לי: "מבחינתכם זה משחק ליגה כשיש עוד המון נקודות בקופה. מבחינתנו זה להיות או לחדול. אם עכשיו, כשאנחנו בשיא שלנו, לא נעשה את קפיצת המדרגה המנטלית וננצח בטרנר, אני לא מאמין שזה יקרה. וגם אם זה יקרה, לא בטוח שזה ישנה משהו".
מזכיר את הנצחון ההוא שלנו בבלומפילד. סיבוב ראשון סה"כ, אבל תחושה שזה מה שפרץ את הסכר.
איך הוא אומר לי: "מבחינתכם זה משחק ליגה כשיש עוד המון נקודות בקופה. מבחינתנו זה להיות או לחדול. אם עכשיו, כשאנחנו בשיא שלנו, לא נעשה את קפיצת המדרגה המנטלית וננצח בטרנר, אני לא מאמין שזה יקרה. וגם אם זה יקרה, לא בטוח שזה ישנה משהו".
מזכיר את הנצחון ההוא שלנו בבלומפילד. סיבוב ראשון סה"כ, אבל תחושה שזה מה שפרץ את הסכר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
בשביל שזה יזכיר את הניצחון ההוא הם קודם יצטרכו לנצח.Totti כתב:אנחנו מדברים הרבה עלינו ובצדק, אבל דיברתי עם חבר אוהד ביתר שרוף ומעניין מאוד להסתכל גם עליהם.
יותר מדי עפים שם על עצמם.
הבנת את הכוונה, אתה סתם מתחכם.ForeverRed כתב: בשביל שזה יזכיר את הניצחון ההוא הם קודם יצטרכו לנצח.
יותר מדי עפים שם על עצמם.
מזכיר ברמת הסיטואציה שהקבוצה מגיעה בה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
הבנתי, אבל מרגיזים אותי הדיבורים שלהם שלא מבוססים על כלום.Totti כתב: הבנת את הכוונה, אתה סתם מתחכם.
מזכיר ברמת הסיטואציה שהקבוצה מגיעה בה
הם לא טובים ונשענים לא מעט על המזל.
שיתנו קצת כבוד.
תגיע לרחוב התלמוד יש חנייה אחת למטה מאחוריי הקיוסק ויש חנייה ממש באמצע הרחוב בסוף העלייה.. בד"כ בחנייה בסוף העלייה יש מקום גם 10 דקות לפני הפתיחהגדי כתב:צריך עזרה.
מגיע למשחק ברגע האחרון על גבול האיחור.
מגיע מכיוון דרום.
איפה הכי כדאי להחנות?
מאור פותח. גם פקהארט ואלו. השאר כרגיל
הרכב התקפי.
חושב שהיה עדיף את בן שהר בגלל סגנון המשחק(הבלמים של ביתר איטיים),
ועדיף בן ביטון בגלל הניסיון במעמדים ובמשחקים שכאלה. גם אלו, גם אורן וגם אלחמיד חסרי ניסיון, בנוסף לחיסרון של אוגו בקישור האחורי זה יכול להיות מכריע.
חושב שהיה עדיף את בן שהר בגלל סגנון המשחק(הבלמים של ביתר איטיים),
ועדיף בן ביטון בגלל הניסיון במעמדים ובמשחקים שכאלה. גם אלו, גם אורן וגם אלחמיד חסרי ניסיון, בנוסף לחיסרון של אוגו בקישור האחורי זה יכול להיות מכריע.