עירוני קרית שמונה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:00, ק"ש
Re: עירוני קרית שמונה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:00, ק"ש
בסוף העונה במצב שניקח זה יהיה הניצחון הגדול שלנו בדומה לאשדוד של שנה שעברה
וקש והפועל חיפה לפני שנתיים
זה שי !
וקש והפועל חיפה לפני שנתיים
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
האמת שעוד ערב המשחק זה היה רגע מכונן בפוטנציה. ניקח אליפות והוא יחרט כאבן דרך משמעותית.גדי כתב:שנה שעברה מחזור מקביל מנצחים את אשדוד משער מיקרי בתוספת זמן.
יאללה הפועל. אליפות על הרצפה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עוד ניצחון כזה וההפסד הראשון בטרנר קרוב מתמיד.
יכולת מזעזעת. אני לא חזיר, שמח מאוד מה 3 נקודות, אבל מול קבוצות פלייאוף עליון מלחמה ורצון לא יספיקו. חייבים גם יכולת.
גם ככה העונה ניצחנו את קבוצות הפלייאוף העליון, רק פעם אחת את מכבי ואחת את בני יהודה.
יכולת מזעזעת. אני לא חזיר, שמח מאוד מה 3 נקודות, אבל מול קבוצות פלייאוף עליון מלחמה ורצון לא יספיקו. חייבים גם יכולת.
גם ככה העונה ניצחנו את קבוצות הפלייאוף העליון, רק פעם אחת את מכבי ואחת את בני יהודה.
חלאס עם ה״הפסד הראשון בטרנר״. מה זאת האובססיה הזאת?
הפסדנו כבר בטרנר. באירופה, בגביע, בגביע הטוטו.
שחררו מהשטות הזאת כאילו שזה הדבר שחשוב. אם לא זוכים בתואר, לאף אחד לא יזיז אם הפסדנו או לא בטרנר בליגה.
שחררו מהשטות הזאת כאילו שזה הדבר שחשוב. אם לא זוכים בתואר, לאף אחד לא יזיז אם הפסדנו או לא בטרנר בליגה.
דווקא בעניין הזה אני פחות מסכים איתך.CrazyRed7 כתב:חלאס עם ה״הפסד הראשון בטרנר״. מה זאת האובססיה הזאת?
היום טרנר זה השכפץ של הקבוצה.
גם מקצועית וגם מנטלית.
הפסד בטרנר בשלב הזה יהווה מכה מוראלית קשה ומין סדק בשריון.
חייבים לשמור עליו.
הפסדנו כבר בטרנר אחי.אדום זקן כתב: דווקא בעניין הזה אני פחות מסכים איתך.
היום טרנר זה השכפץ של הקבוצה.
גם מקצועית וגם מנטלית.
הפסד בטרנר בשלב הזה יהווה מכה מוראלית קשה ומין סדק בשריון.
חייבים לשמור עליו.
להפסיד במשחק חשוב באירופה או לעוף מהגביע בטרנר לא נחשב?
עזוב, צריך לרצות לנצח בכל משחק, במיוחד בבית, אבל לא צריך להתעסק בשטויות שכאלה ולהפוך את זה לדבר המרכזי.
- The red one
לא חושב שמישהו הופך את זה לדבר המרכזי. אף אחד לא סוגר עכשיו על 6 תיקו בטרנר והפסד אליפות מאשר הפסד בטרנר ו-5 ניצחונות ולקחת אליפות.CrazyRed7 כתב: הפסדנו כבר בטרנר אחי.
להפסיד במשחק חשוב באירופה או לעוף מהגביע בטרנר לא נחשב?
עזוב, צריך לרצות לנצח בכל משחק, במיוחד בבית, אבל לא צריך להתעסק בשטויות שכאלה ולהפוך את זה לדבר המרכזי.
אבל זה פרט טריוויה נחמד מאוד ואחלה תואר שבעולם, בעיקר שאתמול הפכנו להיות הקבוצה עם רצף האי-הפסדים הפעיל ביותר בבית במשחקי הליגה באירופה. יש לנו כבר 47 משחקים, למה שלא נמשיך עד ל-121 ולשבור את השיא של ריאל !?
משחקים יותר מידי על אורן ביטון
לא מגוונים את משחק ההתקפה
ממהרים מידי עם המסירות קדימה
לא ראיתי שינוי כובד משקל אחד איכותי בהתקפה
אלו וביטון סבבה והכל, אבל מרימים לרחבה מהחצי, מה נסגר איתכם? זה הכדור הכי קל להגנות.
3 נקודות חשובות ביותר רק שזה ממשיך להראות רע.
ביתר ומכבי טובות מאיתנו...
תחזיקו חזק, פלייאוף משוגע הולך להיות לפנינו...
לא מגוונים את משחק ההתקפה
ממהרים מידי עם המסירות קדימה
לא ראיתי שינוי כובד משקל אחד איכותי בהתקפה
אלו וביטון סבבה והכל, אבל מרימים לרחבה מהחצי, מה נסגר איתכם? זה הכדור הכי קל להגנות.
3 נקודות חשובות ביותר רק שזה ממשיך להראות רע.
ביתר ומכבי טובות מאיתנו...
תחזיקו חזק, פלייאוף משוגע הולך להיות לפנינו...
נשבע שאתמול, ברגל שמאל (ימני), אני מרים יותר כדורים מסוכנים לרחבה מאורן ביטון.
יש לי תחושה שהעדר התחרות עושה לו רע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
לא יודע אם קשור או לא אבל הבחור מותש.Totti כתב:נשבע שאתמול, ברגל שמאל (ימני), אני מרים יותר כדורים מסוכנים לרחבה מאורן ביטון.
הוא משחק המון דקות.
היכולת לא תחזוכ ואל תצפו, רק הקרבה ורצון. אליפות בשינייםForeverRed כתב:חברים, תשמרו את הביקורות בכיס היום.
הבאנו 3 נקודות, זה הכי חשוב כרגע. היכולת פח כצפוי, אבל זה יחזור רק עם ניצחונות.
אורן היחיד שהצליח להחליף יותר מ2 מסירות רצוף מבלי לאבד, הפעיל את האגף והכניס 2 כדורים מסוכנים - אחד שהר החמיץ והשני זריהן החמיץ שבסופו של מהלך בא הגול.
עובד המון, מאוד אוהב אותו. פישל בהגנה במהלך שנגמר בנגיחה ממטר במשקוף אבל זה מה יש כרגע.
מה אלו עושה על המגרש לעומת זאת אני פחות מבין. לצוות אליו את זריהן או שהר זה בכלל כואב בעיניים.
עובד המון, מאוד אוהב אותו. פישל בהגנה במהלך שנגמר בנגיחה ממטר במשקוף אבל זה מה יש כרגע.
מה אלו עושה על המגרש לעומת זאת אני פחות מבין. לצוות אליו את זריהן או שהר זה בכלל כואב בעיניים.
למה לשחקנים להתקע באגף כל פעם עם שני שחקנים? איפה הגיוון המשחק?
למה כולם רחוקים מהאגף בזמן שאלו וזריהן מסתבכים להם למוות. השחקנים לא נמצאים בשיאם מבחינה מנטלית, ביטחון ופיזיות, אבל הצוות לא נקי מטעויות, הקבוצה לא נראת מאומנת בשיט.
למה כולם רחוקים מהאגף בזמן שאלו וזריהן מסתבכים להם למוות. השחקנים לא נמצאים בשיאם מבחינה מנטלית, ביטחון ופיזיות, אבל הצוות לא נקי מטעויות, הקבוצה לא נראת מאומנת בשיט.
- simply-red
נשבע לך זה מה שחשבתי במחצית הראשונה, שאלתי את עצמי על מה לעזאזל עבדו איתם כל השבוע אם אנחנו נראים ככה.zivmay כתב:למה לשחקנים להתקע באגף כל פעם עם שני שחקנים? איפה הגיוון המשחק?
לא מבין איך מהמפלצת של שנה שעברה הפכנו לקבוצה הרופסת והאנמית הזאת
אשכרה פיהקתי אתמול בזמן המשחק
אשכרה פיהקתי אתמול בזמן המשחק