יוסי אופיר-"הקהל של באר שבע הוא הכי טוב בארץ"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dodo130

יוסי אופיר-"הקהל של באר שבע הוא הכי טוב בארץ"

שליחה על ידי dodo130 »

הרכש הטרי של העולה החדשה, יוסי אופיר, מתלהב מהאוהדים ומקווה להחזיר להם על קבלת הפנים החמה: "הם נותנים לי הרגשה של אירופה". על מטרות הקבוצה הוסיף: "ב"ש חייבת להיות למעלה"

קשרה החדש של הפועל ב"ש, יוסי אופיר, לא מפסיק להתרשם מהקהל שקיבל את פניו באהבה גדולה במשחק הניצחון על הפועל רעננה ביום שבת וכבר מסתכל על המשחק הקרוב מול הפועל ר"ג, שם מקווה אופיר להשיג עם הקבוצה ניצחון נוסף.

ש: איך אתה מרגיש בעקבות הניצחון בשבת?
ת: "קודם כל הרגשה מצוינת. אני חייב להתחיל לדבר על הקהל הנפלא הזה שנתן לי הרגשה של אירופה. נהניתי מאוד מהמשחק ואני רוצה להודות לו על ההרגשה שהוא נתן לי. אני מבטיח לתת לקהל הזה הכל בכל משחק".

ש: מה מטרות הקבוצה לעונה הקרובה?
ת: "אני מטבעי תמיד חושב כמה שיותר גבוה. אני זמן קצר מאוד במועדון וצריך להתאקלם ולהכיר יותר את כולם. אני אישית אוהב להסתכל למעלה ומטרותיי גבוהות. באר שבע היא קבוצה גדולה עם קהל מדהים, הכי טוב בארץ, והיא חייבת להיות למעלה כדי לגרום לקהל לבוא כמה שיותר".

ש: שש שנים לא ניצחה באר שבע במחזור הפתיחה. מה השתנה בשבת?
ת: "אמרתי שזה ישתנה והניצחון יגיע. יש לי המון משחקים והמון ניסיון בליגת העל. המחזור הראשון הוא מאוד חשוב, בטח בשביל הביטחון ולבוא עם חיוך כל השבוע. אני מקווה שהניצחון ימנף אותנו קדימה".

ש: כמה ביטחון הניצחון יעניק לך?
ת: "אף פעם לא אלך כמו טווס אחרי ניצחון ולא אוריד את הראש אחרי הפסד כי תמיד צריך לשמור על פרופורציות, אבל הניצחון חשוב בשביל הביטחון של השחקנים. אני כבר חושב איך אנחנו באים למשחק מול הפועל ר"ג על מנת לנצח שם וזה מה שמעניין אותי".

https://big.one.co.il/Cat/HonorBoth/Sho ... x?id=38646" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

Re: יוסי אופיר-"הקהל של באר שבע הוא הכי טוב בארץ"

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

למ ה לפתוח עוד פעם זה דבר דיון על זה!!

viewtopic.php?f=2&t=3608" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה