לוזון - נכשלת! נכשלת ! נכשלת !
Re: לוזון - נכשלת! נכשלת ! נכשלת !
נתחיל עם זה שזה שאין כרטיסי סטודנט זה לא בסדר יחד עם זאת זו לא חובה.
סטודנט הוא אדם בוגר וכדורגל הוא עיסוק פנאי כך שזה לא כזה נורא אם סטודנט ישלם מחיר של אדם בוגר (שזה מה שהוא).
סטודנט הוא עוד לא ילד שאינו מפרנס את עצמו ואינו חייל שמרוויח פחות מעובד זר.
המחירים של כרטיס בוגר הם 80 ש"ח לבוגר מופרז או לא? זה גם המחירים אצלנו ואלו הם המחירים בכל הארץ.
כן חברים, ברוך הבא לליגת העל!
אני סמוך ובטוח שאם קוריס היה עושה מחיר בוגר של 60 ש"ח עדיין היו טענות.
אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות נסיעה סע בהסעות יותר זול!
מעוניין לחסוך בכלכלה-תביא סנדביץ' מהבית ותקנה בסופר טרופיות או מיץ בקרטון (כך תוכל להיכנס עם זה למגרש, ואפילו לסגור את הפקק).
זה פשוט לא נכון מה שאתה אומר המחיר הוא אותו מחיר כמו בכל הארץ, ואני גם חושב שזה דבר נכון במחזור לאחר מכן לעשות את אותם מחירים לאוהדי הפועל ת"א כי זו קופה נאה, וכדורגל הוא עדיין עסק פרטי וכמו שאתה לא חייב לאכול בחוץ אתה לא חייב לנסוע לוינטר.
יפסקו הקיטורים לאלתר!!
סטודנט הוא אדם בוגר וכדורגל הוא עיסוק פנאי כך שזה לא כזה נורא אם סטודנט ישלם מחיר של אדם בוגר (שזה מה שהוא).
סטודנט הוא עוד לא ילד שאינו מפרנס את עצמו ואינו חייל שמרוויח פחות מעובד זר.
המחירים של כרטיס בוגר הם 80 ש"ח לבוגר מופרז או לא? זה גם המחירים אצלנו ואלו הם המחירים בכל הארץ.
כן חברים, ברוך הבא לליגת העל!
אני סמוך ובטוח שאם קוריס היה עושה מחיר בוגר של 60 ש"ח עדיין היו טענות.
אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות נסיעה סע בהסעות יותר זול!
מעוניין לחסוך בכלכלה-תביא סנדביץ' מהבית ותקנה בסופר טרופיות או מיץ בקרטון (כך תוכל להיכנס עם זה למגרש, ואפילו לסגור את הפקק).
זה פשוט לא נכון מה שאתה אומר המחיר הוא אותו מחיר כמו בכל הארץ, ואני גם חושב שזה דבר נכון במחזור לאחר מכן לעשות את אותם מחירים לאוהדי הפועל ת"א כי זו קופה נאה, וכדורגל הוא עדיין עסק פרטי וכמו שאתה לא חייב לאכול בחוץ אתה לא חייב לנסוע לוינטר.
יפסקו הקיטורים לאלתר!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
זה ממש לא לקטר
אם רוצים להפוך את הכדורגל לחויה צריך לבוא לקראת האוהדים
לצורך הענין גם אם תביא אוכל מהבית ותשתה מים מהברז הנסיעה הזאת תעלה בסביבות המאה ארבעים שקל שזה כרטיס והסעה/דלק
תתפלא יש אנשים שזה יקר להם ועושים חשבון שלא יוכלו להגיע לכל משחק חוץ
מה עוד שיש כאלה שצריכים לשלם גם על ילד
משחק בליגת העל צריך להיות 40 מקסימום 50 ש"ח לכרטיס בוגר
אנשים לא יוכלו להגיע לכל משחק חוץ עם המחירים האלה
אם רוצים להפוך את הכדורגל לחויה צריך לבוא לקראת האוהדים
לצורך הענין גם אם תביא אוכל מהבית ותשתה מים מהברז הנסיעה הזאת תעלה בסביבות המאה ארבעים שקל שזה כרטיס והסעה/דלק
תתפלא יש אנשים שזה יקר להם ועושים חשבון שלא יוכלו להגיע לכל משחק חוץ
מה עוד שיש כאלה שצריכים לשלם גם על ילד
משחק בליגת העל צריך להיות 40 מקסימום 50 ש"ח לכרטיס בוגר
אנשים לא יוכלו להגיע לכל משחק חוץ עם המחירים האלה
תחסוך דלק כמו שאמרתי סע בהסעות.
המחיר מוגזם נכון! אני מסכים!
אבל זה המחיר בכל הארץ וכמו שאמרתי גם אנחנו לוקחים אותו המחיר! אז למה לבוא בטענות?
ושוב כדורגל זה לא חובה! כמו שללכת לקולנוע או למסעדה זה לא חובה! זה פנאי וזו הנאה ומי שיכול להרשות לעצמו בבקשה מי שלא לא נורא!
כן, גם אני מפרנס את עצמי וגם אני עושה את החישובים הללו
המחיר מוגזם נכון! אני מסכים!
אבל זה המחיר בכל הארץ וכמו שאמרתי גם אנחנו לוקחים אותו המחיר! אז למה לבוא בטענות?
ושוב כדורגל זה לא חובה! כמו שללכת לקולנוע או למסעדה זה לא חובה! זה פנאי וזו הנאה ומי שיכול להרשות לעצמו בבקשה מי שלא לא נורא!
כן, גם אני מפרנס את עצמי וגם אני עושה את החישובים הללו
מנוי כבר יש לך?
זו ההכנסה של ההנהלה - מכירת הכרטיסים , וכל הנהלה יש את הזכות לקבוע מכיר כרטיסים כפי שנראה לה..bs war כתב:לדעתי חייבים להנהיג בכל הארץ את השיטה של בני יהודה- מחיר אחיד של 50 ש"ח.
אם מכבי חיפה מוכרת ב-80 והולך לה אז למה שתוריד? [ואני לא יודע בכמה היא מוכרת סתם הבאתי ת'דוגמא של ה-80,מה שבטוח שזה בסביבות ה-80] הם עושים אחלה קופה...

תאמינו לי שעם יעשו 60 שקל כרטיס מבוגר בכל הארץ ירוויחו יותר !
חשבון פשוט יבואו יותר אוהדים מה שיכניס יותר כסף !
זה שי !
זה שי !

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בגדול - אתה צודק. שוב, לא מאמין שהפער הוא משמעותי עד כדי אבל נזרום איתך...זה שי ! כתב:תאמינו לי שעם יעשו 60 שקל כרטיס מבוגר בכל הארץ ירוויחו יותר !
זה שי !
מה שאתה שוכח זה:
אם תלך עם התיאוריה רחוק יותר - יותר קהל=יותר שיטור=יותר הוצאות...אין לזה סוף.
בכל מקרה, אני מסכים עם הדברים של מוטי.
עדיף היה אם המחירים היו זולים יותר, אבל כל עוד זה לא בא למעלה (משרד הספורט בעיקר כי להתאחדות אין את התקציבים הדרושים לכך) אין לנו מה להתלונן בפני הקבוצות.
אהרון, אם אתה חוסך, התענוג יעלה לך 110 שקלים.
הרבה, אבל אל תשכח שאתה לא משווה את זה ל-0 שקלים אלא ל-80-90.
כלומר, הפער בין הרצוי למצוי הוא 30 שקלים גג ולא 110.
ואני חושב שיגיעו אוהדים כאשר המתקנים יהיו טובים יותר.
מנוי כבר יש לך?
ואני אומר, תפסיקו לבלבל את המוח!
הסיבה היחידה שאפשר לקטר היא שאין כרטיס סטודנט. מעבר לזה המחירים נורמאליים סבירים והגיוניים.
להזכירכם משחק כדורגל הוא חוויה ובהחלט מוגדר כמותרות. עם סטייק במסעדה ממוצעת עולה 100 ש"ח וקפה ומאפה באיזה בית קפה סוג ב' עולה30- 40 ש"ח. אז משחק כדורגל בליגה הבכירה של ישראל (ששולחת קבוצה לליגת האלופות ולליגה האירופית) צריך לעלות 80 ש"ח אם לא יותר.
הסיבה היחידה שאפשר לקטר היא שאין כרטיס סטודנט. מעבר לזה המחירים נורמאליים סבירים והגיוניים.
להזכירכם משחק כדורגל הוא חוויה ובהחלט מוגדר כמותרות. עם סטייק במסעדה ממוצעת עולה 100 ש"ח וקפה ומאפה באיזה בית קפה סוג ב' עולה30- 40 ש"ח. אז משחק כדורגל בליגה הבכירה של ישראל (ששולחת קבוצה לליגת האלופות ולליגה האירופית) צריך לעלות 80 ש"ח אם לא יותר.
רק אהבה תנצח...
סבבה, זאת הגישה של הבעלי קבוצות ולכן האצטדיונים ריקים.nitsande כתב:ואני אומר, תפסיקו לבלבל את המוח!
הם שוכחים בדרך שהכדורגל גרוע והמתקנים עלובים בכל סטנדרנט שהוא. זה פשע להשוות את זה.
מחיר ריאלי למבוגר הוא 50-60 ש"ח. זה שאותם שחקנים מרוויחים עכשיו 120,000 דולר ולא 70,000 דולר כמו לפני שש שנים לא משפר לי את החווית כדורגל כך שאני צריך לשלם יותר.
תשמע, כל השטויות האלה שהכדורגל גרוע זה דברים שהתקשורת יצרה.
הכדורגל בארץ בהחלט לא ברמה של ספרד \ אנגליה אבל ללא ספק יש כדורגל וכדורגל טוב.
אם הכדורגל כל כך גרוע תסביר לי איך קבוצות ישראליות "גרועות" מצליחות להדיח מאירופה את אלופת שבדיה, אלופת אוסטריה, קבוצת צמרת מפורטוגל ועוד...? אז תפסיק לאכול את כל מה שקופמן השמן אומר, כי יש כדורגל בארץ.
בקשר למחיר נכון אפשר להוריד את המחיר, ויכול להיות שאפילו תירשם עלייה של איזה 10% בכמות הקהל (לא יותר).
מצד שני אפשר להוריד את המחיר של המסעדות, פארקים למיניהם, פאבים וכד'. צריך להבין שיש רמת חיים מסויימת במדינה ומחירי המוצרים כמו גם הכדורגל צריכים להיות זהים לרמת החיים הזאת.
אם הכדורגל כל כך גרוע תסביר לי איך קבוצות ישראליות "גרועות" מצליחות להדיח מאירופה את אלופת שבדיה, אלופת אוסטריה, קבוצת צמרת מפורטוגל ועוד...? אז תפסיק לאכול את כל מה שקופמן השמן אומר, כי יש כדורגל בארץ.
בקשר למחיר נכון אפשר להוריד את המחיר, ויכול להיות שאפילו תירשם עלייה של איזה 10% בכמות הקהל (לא יותר).
מצד שני אפשר להוריד את המחיר של המסעדות, פארקים למיניהם, פאבים וכד'. צריך להבין שיש רמת חיים מסויימת במדינה ומחירי המוצרים כמו גם הכדורגל צריכים להיות זהים לרמת החיים הזאת.
רק אהבה תנצח...
אתה טועה - הרמה של הפאבים, מסעדות, בתי קולנוע וכאלה עולה ושווה להרבה מקומות באירופה ובעולם. למה? כי אם לא לקוחות לא יבואו.nitsande כתב:תשמע, כל השטויות האלה שהכדורגל גרוע זה דברים שהתקשורת יצרה.
בכדורגל - הלקוחות תמיד יבואו בגלל האהדה. אז לא נעשה שום מאמץ להשקיע בהם. אם היית הולך לקולנוע כלשהו, ובכניסה לסרט היית צריך להידחף בתור של 100 אנשים שדוחסים אותך, היית חוזר לשם? לא נראה לי.
אתה רק מחזק את מה שאני אומר, אם המחירים של הפאבים והקולנוע שווה למקומות באירופה ובעולם, אז למה הכדורגל צריך להיות הרבה יותר זול?yedidel כתב:
אתה טועה - הרמה של הפאבים, מסעדות, בתי קולנוע וכאלה עולה ושווה להרבה מקומות באירופה ובעולם. למה? כי אם לא לקוחות לא יבואו.
בכדורגל - הלקוחות תמיד יבואו בגלל האהדה. אז לא נעשה שום מאמץ להשקיע בהם. אם היית הולך לקולנוע כלשהו, ובכניסה לסרט היית צריך להידחף בתור של 100 אנשים שדוחסים אותך, היית חוזר לשם? לא נראה לי.
לגבי איכות הצפייה והכניסה למגרש אני מסכים שאנחנו אפילו לא קרובים לסטנדרטים של אירופה, אבל בגלל זה המחיר הוא רבע מהמחיר ששמשלמים שם על משחק כדורגל.
כמו שאמרתי כבר קודם כדורגל הוא מותרות והנאה, סטייק במסעדה הוא מותרות והנאה אם אתה רוצה להנות מכדורגל בליגה הבכירה של ישראל ראוי שתשלם על זה ממיטב כספך.
חוץ מזה שאי אפשר לדרוש מהקבוצות תקציבים גבוהים ומחירי כניסה מוזלים...
רק אהבה תנצח...
שטויות במיץ עגבניות.nitsande כתב:תשמע, כל השטויות האלה שהכדורגל גרוע זה דברים שהתקשורת יצרה.
"קבוצות ישראליות" = מכבי חיפה והפועל ת"א.
מצטער,לא יודע באיזה סרט אתה חי,אבל בשביל מתקני הספורט המבזים (בדגש על איצטדיוני
הכדורגל) במדינת ישראל ובשביל רמת הכדורגל והקבוצות כאן בליגה (קבוצות שהן לא מכבי חיפה
או הפועל ת"א) ממש לא שווה לשלם 80 ש"ח.
האם 80 ש"ח (20$) הוא מחיר הוגן לכרטיס כניסה למשחק כדורגל באיצטדיונים כמו הקופסא,
האורווה,וסרמיל,הי"א או וינטר? האם 20$ הוא מחיר שבאמת זהה לרמת החיים במדינת ישראל(
לכל מי שהוא לא נצר למשפחת דנקנר או הנכד של יצחק תשובה)? האם 20$ הוא מחיר
לגיטימי כדי לראות משחק כדורגל בין דאטורו,קובי חסן ותמיר בין עמי לבין שמעון הרוש,אביתר
אילוז וג'וזף טאצ'י?
אני בטוח שכשתחשוב על זה לעומק תבין שמשהו כאן יצא מהתחום הפרופורציונלי והקלות הבלתי
נסבלת שבה ראשי קבוצות מרשים לעצמם לגבות סכומים מופרזים מאוהדי כדורגל בארץ גובלת
בחוצפה ובפגיעה בטעם הטוב.
אני לא מצדיק אפילו לשניה את הנהלת הפועל ב"ש אם היא באמת גובה סכומים דומים מקבוצות
אורחות במשחקי הליגה (למרות שאלה המחירים שהיא גובה מאוהדי הבית) אבל זה לא מצדיק
התנהגות דומה מצד ראשי קבוצות קטנות ועלובות כמו הפועל ר"ג,הפועל עכו או הפועל רעננה.
מה קשור לוזון למחיקי הכרטיסים אני לא מבין הנהלת רמת גן מחליטה את מחירי הכרטיסים אז תעשה טובה תמחוק את הכורת הזאת שלך!!!
אני לא מבין משהו למה להם אסור כי אין להם המון אוהדים?messiah כתב:
שטויות במיץ עגבניות.
"קבוצות ישראליות" = מכבי חיפה והפועל ת"א.
מצטער,לא יודע באיזה סרט אתה חי,אבל בשביל מתקני הספורט המבזים (בדגש על איצטדיוני
הכדורגל) במדינת ישראל ובשביל רמת הכדורגל והקבוצות כאן בליגה (קבוצות שהן לא מכבי חיפה
או הפועל ת"א) ממש לא שווה לשלם 80 ש"ח.
האם 80 ש"ח (20$) הוא מחיר הוגן לכרטיס כניסה למשחק כדורגל באיצטדיונים כמו הקופסא,
האורווה,וסרמיל,הי"א או וינטר? האם 20$ הוא מחיר שבאמת זהה לרמת החיים במדינת ישראל(
לכל מי שהוא לא נצר למשפחת דנקנר או הנכד של יצחק תשובה)? האם 20$ הוא מחיר
לגיטימי כדי לראות משחק כדורגל בין דאטורו,קובי חסן ותמיר בין עמי לבין שמעון הרוש,אביתר
אילוז וג'וזף טאצ'י?
אני בטוח שכשתחשוב על זה לעומק תבין שמשהו כאן יצא מהתחום הפרופורציונלי והקלות הבלתי
נסבלת שבה ראשי קבוצות מרשים לעצמם לגבות סכומים מופרזים מאוהדי כדורגל בארץ גובלת
בחוצפה ובפגיעה בטעם הטוב.
אני לא מצדיק אפילו לשניה את הנהלת הפועל ב"ש אם היא באמת גובה סכומים דומים מקבוצות
אורחות במשחקי הליגה (למרות שאלה המחירים שהיא גובה מאוהדי הבית) אבל זה לא מצדיק
התנהגות דומה מצד ראשי קבוצות קטנות ועלובות כמו הפועל ר"ג,הפועל עכו או הפועל רעננה.
ולך מותר כי יש לך קהל?
כך היו המחירים וכך יהיו.
בטדי, רמת-גן ובלומפילד זה מותר כי זה מתקן ראוי?
אם היו מביאים לך את כרטיס הסטודנט לא היית מקטר! ושוב לא חייבים לתת לך אותו אתה עכשיו בוחר לא להרוויח יותר על מנת לרכוש השכלה שבעתיד תניב לך רווח!! לעומת חייל שכרגע עושה זאת בהתנדבות.
די ומספיק!!
זה דבר מהורך אם יביאו זה לא חובה מותר ואף חובה להתלונן אם לא יביאו כרטיסי נוער או חיילים כרטיסי סטודנט שוב זה לא חובה.
ועוד משהו אתה לא חייב לבוא לראות כדורגל כי כנראה ששכחת שזה בגדר מותרות ולא קרה לך כלום אם לא תהיה שם בדיוק כמו שאתה לא חייב לשתות במסעדה בקבוק קטן של קולה ב-12 ש"ח
מנוי כבר יש לך?