בן ביטון
Re: בן ביטון - האריך חוזה עד 2022
גבר.
עושה שירות גם לקבוצה כשהמדליפים יכולים להרגיש קצת חרא עם עצמם.
עושה שירות גם לקבוצה כשהמדליפים יכולים להרגיש קצת חרא עם עצמם.
- The red one
פוסט מפתיע.
מעניין אותי מה הקשר ששבר את גב הגמל. לא זכור לי קמפיין מתוזמר של פשכה נגד ביטון או כותרות מפוצצות יוצאות דופן בגנותו..
מעניין אותי מה הקשר ששבר את גב הגמל. לא זכור לי קמפיין מתוזמר של פשכה נגד ביטון או כותרות מפוצצות יוצאות דופן בגנותו..
מוזמן לקרוא את סיכומי המשחק שלו באתר ספורט 5... חוץ מלכתוב 'ביטון האפס הזה עשה טובה שהוא משחק, בניגוד לדסה המלך' הוא כתב הכל.
הוא כתב בדיוק את זה, פשוט במילים אחרות...סניור כתב:מוזמן לקרוא את סיכומי המשחק שלו באתר ספורט 5... חוץ מלכתוב 'ביטון האפס הזה עשה טובה שהוא משחק, בניגוד לדסה המלך' הוא כתב הכל.
בן ביטון באמת היה חלש מאוד אתמול, אבל זה בגלל שהוא לא קיבל עזרה באגף, כל פעם טאהא נאלץ לבוא לעזור לו ולהפקיר את ההגנה...
איך מצפים שיתמודד עם 2 שחקנים שכל אחד מהם בעצמו יותר טוב ממנו...
- ForeverRed
הכל פה מכור מראש. ככה התקשורת מתנהלת.
לראות את מיכה מקבל ציון 5 ואת מליקסון 4.5, למרות שהאחרון נראה כמו שחקן נוער שמשחק עם בוגרים ולהקיא עליהם.
בלי קשר, גם ביטון וגם טאהה היו חלשים מאוד אתמול.
לראות את מיכה מקבל ציון 5 ואת מליקסון 4.5, למרות שהאחרון נראה כמו שחקן נוער שמשחק עם בוגרים ולהקיא עליהם.
בלי קשר, גם ביטון וגם טאהה היו חלשים מאוד אתמול.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 25 מרץ 2018, 09:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
פשכההה ימניאקקק
והגול השני על הראש של טיבי שקיבל 5 ולא 4.5
החלוץ השאיר לו אבק בדרך לשער
החלוץ השאיר לו אבק בדרך לשער
- The red one
לא קורא את זה אף פעם. בגלל הפוסט של ביטון, הלכתי למה שהיה כתוב אתמול על המשחק של הנבחרת. קודם כל ביטון לא היה בשיאו. קיבל ציון 3 כששאר השחקנים בהגנה קיבלו 4..לא נפלתי מהכיסאא...בגלל זה לשבור את הכלים? אני בטוח שיש עוד דברים שאנחנו לא יודעים אבל אחרי פוסט כזה הייתי מצפה שנראה קמפיין של פשכה נגד ביטון, ייחוס מעשים לביטון, כל מיני כאלה..מצאתי כתבה מפברואר שלא עשתה אצלנו מי יודע מה רעש...מלבד זה? כלוםסניור כתב:מוזמן לקרוא את סיכומי המשחק שלו באתר ספורט 5... חוץ מלכתוב 'ביטון האפס הזה עשה טובה שהוא משחק, בניגוד לדסה המלך' הוא כתב הכל.
מה גם שהידיעה (על הציונים) עלתה ב-22:58 כשפשכה היה שדר קווים במשחק אז דיי הגיוני שבכלל לא הוא כתב את זה, אלא הדביקו את השם שלו בזמן שעורך מהמערכת כתב. עושים את זה לרוב עם סיקורי משחקים וציונים של כתבים...
- The red one
לא יודע, חשבתי שאנחנו חיים בעידן שלשחקנים ברמה של בן ביטון(=אלופי המדינה) מעניין ת'ביצים מה הציונים שנותנים להם..
בינינו, אתם באמת מסתכלים על הכתבות האלה?
בינינו, אתם באמת מסתכלים על הכתבות האלה?
ציונים?
שחקנים קוראים גם טוקבקים מסכנים באתרי הספורט.
שחקנים קוראים גם טוקבקים מסכנים באתרי הספורט.
- The red one
זה שהם קוראים זה משהו אחד שהגיוני שיעשו (היוש לקשר שמת על הפורום שלנו!)
זה שהם מייחסים לטוקבקים וציונים כל כך הרבה חשיבות - זה משהו אחר שאיני מבין
אם היינו רואים כותרות מפוצצות של פשכה על ביטון, ועל כמה שהוא רעל, ועל כמה שהוא מאוכזב, וכל כתבה פשכה מטפטף עליו משהו, ועוד כותרת נגדו, ועוד אייטם עליו - אז הייתי מבין והכל מקובל. בתכל'ס זה לא נראה על פני שטח. יעני מצב שיש ביניהם איזה תאקל, אבל לפחות כמו שזה נראה כרגע - זה לא ניכר בעבודה של פשכה, לא ברמה כזאת שתגיד וואי וואי סוף סוף ביטון עשה את זה.
למשל, סבע פוצץ את העניין עם פשכה אחרי שבועיים בערך שפשכה לכלך עליו ואחרי הכתבה ההיא שפשכה טען שדיא סבע לא פרגן לערן לוי או משהו כזה
אם היינו רואים כותרות מפוצצות של פשכה על ביטון, ועל כמה שהוא רעל, ועל כמה שהוא מאוכזב, וכל כתבה פשכה מטפטף עליו משהו, ועוד כותרת נגדו, ועוד אייטם עליו - אז הייתי מבין והכל מקובל. בתכל'ס זה לא נראה על פני שטח. יעני מצב שיש ביניהם איזה תאקל, אבל לפחות כמו שזה נראה כרגע - זה לא ניכר בעבודה של פשכה, לא ברמה כזאת שתגיד וואי וואי סוף סוף ביטון עשה את זה.
למשל, סבע פוצץ את העניין עם פשכה אחרי שבועיים בערך שפשכה לכלך עליו ואחרי הכתבה ההיא שפשכה טען שדיא סבע לא פרגן לערן לוי או משהו כזה
אני מודה שגם אני כשקראתי את הכתבה והציונים של פשכה הייתי מופתע..
טאוטחה היה גרוע מאד, ראו את הציול שלו. מיכה כנ"ל, טיבי היה פחות טוב מטהאה...
דווקה ביטון לטעמי היה בסדר גמור בהגנה...
מגמתי או לא?
טאוטחה היה גרוע מאד, ראו את הציול שלו. מיכה כנ"ל, טיבי היה פחות טוב מטהאה...
דווקה ביטון לטעמי היה בסדר גמור בהגנה...
מגמתי או לא?
מה זה משנה באיזו רמה כתב בתקשורת מלכלך בכוונה על שחקן אם השחקן יודע שזה כנקמה על חוסר שיתוף פעולה?The red one כתב:זה שהם קוראים זה משהו אחד שהגיוני שיעשו (היוש לקשר שמת על הפורום שלנו!)
זה מלוכלך והדבר היחידי שאני לא מבין זה למה השחקנים לא מצלמים מסך ברגע שהכתב הזין הזה מציע להם את העסקה של ההדלפה בווטסאפ ומעלים את התיעוד לאינסטגרם וגומרים לו את הקריירה למושחת הזה
למה אתה חושב שזה יגמור לו את הקריירה?nir767676 כתב: מה זה משנה באיזו רמה כתב בתקשורת מלכלך בכוונה על שחקן אם השחקן יודע שזה כנקמה על חוסר שיתוף פעולה?
זה מלוכלך והדבר היחידי שאני לא מבין זה למה השחקנים לא מצלמים מסך ברגע שהכתב הז** הזה מציע להם את העסקה של ההדלפה בווטסאפ ומעלים את התיעוד לאינסטגרם וגומרים לו את הקריירה למושחת הזה